Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miiaa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hét videója - A magyar emo 2007.06.11 10:27:00
Rendkívül fárasztó, hogy amióta a magyar média megtalálta magának ezt a szerencsétlen emót, vén hülye újságírók próbálják megfejteni e különös jelenséget. Mi ezt az okoskodást természetesen elítéljük, és inkább maguknak az érintetteknek engedjük át a terepet.…..
Egy olyan hét végén, amikor egyébként is túltengtek a furcsa emberek a Subbán, nem is olyan érdekes az iWiW-ről bogarászni. De egy kicsit azért igen.- A képen egy tevepatát rejtettünk el, megtalálod?- Itt vagytok gyerekek?- Bérelj micro headsetet, és rakd le a vizsgád!-…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
miiaa 2007.05.10 19:14:25
Kristóf


Szintén innen másolva:
profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=144791869

Kristóf írta:

"Köszönöm édesem. Nagyon szétestünk tegnap, 12 doboz Paris pezsgőt gurítottunk le, plusz vodka, Jager, Tequila, és... SÖR!!! Tánc a színpadon, hányás, ribanckodás... szóval egy átlagos hétköznapi uzsonna hangulat.:-D "

Erről ennyit...
Subba Egyszerű arcú kisvirág 2007.05.08 14:21:00
Talán túl sokat láttuk eddig a képét (vagy túl keveset?), mindenesetre nekünk nem esett le egyből, hogy kinek az új produkciójához készült ez a promófotó. Pedig neki aztán tényleg egyszerű arca van...
Gondolkodtál már azon, hogy miként élik meg a még _mindig_ a Balatonnál vakáciozó német gimnazisták legkedvencebb nyári élményeiket? Jó, persze, mi sem, de azért örültünk a lehetőségnek, hogy végre megtudhattuk, milyen élményekkel megy haza Siófokról Puschi, Simon,…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..