Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wpetya

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Xantus Barbara biztos benne, hogy akár már ősszel más csatornán folytatódhat a férje, Szurdi Miklós által rendezett új sorozat. Mint a színésznő az Új Ásznak elmondta, már több csatornától is megkeresték őket. Mint ismert, az RTL Klubnak nem volt elég a Casino első három…..
wpetya 2011.03.06 13:57:31
@algi: Miért? Van helyette másik magyar produkció? Hol? Jöhet! (Feltéve ha nem Mónika Show, vagy Való Világ.) Vagy mégsincs?
wpetya 2011.03.06 13:59:30
@El Argentino: Muszáj majmolni az Amerikai Sz*rokat, a CSI-t meg ezeket?
wpetya 2011.03.06 14:01:38
@ortilio: Láttál már százezrekkel játszani valakit a kőbányai panelból? :D
Mosolyka Ünnepek 2010.12.24 17:26:00
 Mosolyban Gazdag Nagyon Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek!..
Mosolyka Új erővel... 2010.10.03 21:18:00
 „Ritkán hatódok meg munkám során, de ön kedden meghatott. Rosszul volt és elfogadta, inkább azt mondta, már jobb és mosolygott. Igen, erre kevesen képesek.„      Néhány napja kaptam ezt az üzenetet, egy kedves orvostól. Most egy kicsit nehéz…..
Mosolyka Újra otthon... 2010.08.23 18:13:00
 Tíz évvel ezelőtti emléket mesélek el most Nektek. Az év, amit írunk 2000. Édesanyám daganatos betegséggel kórházban van, én pedig Édesapámhoz kerültem.   Hónapok óta nem voltam már otthon. Közel fél éve nem aludtam a saját ágyamban, nem éreztem az otthon illatát,…..
Mosolyka "Kedves" vezető... 2010.01.05 12:02:00
    Találkoztam ma egy "kedves" vezetővel. Nagyon dühitett a dolog, továbbítottam a BKV-figyelő felé...  "Kedves" vezető...    Kerekesszékkel, mint minden reggel dolgozni indultam. Megérkezett a megállóba a 182-es …..
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
-Kérdi olvasónk. Persze ne általánosítsunk, tudjuk nagyon jól, hogy a többség rendesen, tisztességesen dolgozik, de lássuk be, vannak akik zsebre dolgoznak, és lopnak. A cégtől, az utasoktól, mindenkitől. Olvasónk két ilyen kalauzzal is találkozott: Kedves MÁV-figyelő!…..
wpetya 2009.08.23 23:34:18
@rickyramirez: Tudod mi a szánalmas? Hogy a kallert kétszázért megbüntetik,de a fentieket milliókért nem! Ez a szánalmas! A kaller a számláit fizeti belőle. A felső vezető elég pénzt kap. Miért lop el milliókat? Nem hónapról hónapra él. Nem kéne ellopni a milliókat, és akkor a ranglétra alsó fokára is jut elég pénz.
Amíg Érden meg nem épült az aluljáró a gyalogosokat és az autósokat sűrűn fogadta a lenti képen látható látvány. A hiba nálunk is ezzel az „új típusú” (fehér-szürke, és műanyag kar) sorompóval volt, ami akkor is lezáródott, ha nem jött vonat, amikor pedig IC…..
Érzékelhető, hogy nőtt a BKV járatain az atrocitások száma, de meg kell vizsgálni, hogy a BKV a jelenlegi jogi környezetben üzemeltethet-e térfigyelő kamerákat - mondta Jóri András adatvédelmi biztos. Jóri András emlékeztetett arra, hogy elődje, Péterfalvi Attila legutóbbi…..
A lenti levél is példa arra, hogy nem csak a biztonsági őrök, hanem az ellenőrök között is van néhány gyökér. Olvasónkra azért támadt rá az egyik, mert a szokásosnál egy kicsit hosszabb ideig kereste a táskája alján lévő érvényes –egyébként érvényes- vonaljegyet.…..
wpetya 2009.05.04 16:30:24
@HL83: Nem sül le a bőr a képedről??
wpetya 2009.05.04 16:38:06
@maglew: Lenyeletném veled azt a bakancsot. a hozzászólásodból sugárzik az értelem hiánya belőled. Azért, mert valaki barom, nem kell mindenkit egy kalap alá venni. Érdekes, hogy én még nem hallottam azt, hogy hülye Magyar! Pedig köztünk is van elég szép számmal baromarcú! De ha egy cigány a barom, akkor már cigányoztok. Legyen már eszetek! Mi Magyarok sem vagyunk különbek másoknál!
A hétfő reggelt kezdjek egy utaspanasszal. Olvasónk az utastájékoztatásra panaszkodik levelében. Nemrég InterCityn utazott, ahol az utasok 4 kocsiban nyomorogtak. Majd a vonathoz „hozzácsaptak” még 6 kocsit, bár erről az utasoknak elfelejtettek szólni. A vonat 40 percet…..
Biztos minden utas találkozott már a MÁV pályaudvarain érdekes utasokkal. Vannak, olyanok, akik utazásra kérnek pénzt (persze tudjuk, hogy másra kell), vannak olyanok, akik az ember mobiltelefonját akarják elkérni (amivel elrohannak), és vannak olyanok is, akik füvet, egyéb drogokat…..
Utoljára decemberben sztrájkoltak, akkor is csak a VDSZSZ. Most sem tudni még, csatlakozik-e a Vasutasok Szakszervezete és a Mozdonyvezetők Szakszervezete. A VDSzSz április 30-án tart 18 órás munkabeszüntetést. A VDSzSz Szolidaritás április 30-án nullától 18 óráig tartó…..
Aki MÁV WC-s képeket szeretett volna nézegetni ezen a szép keddi reggelen, annak az archívumot javaslom, mert ebben a bejegyzésben sem lesznek ilyenek. Nem sértődöttségemben tartom vissza ezeket a képeket, csak eltettem későbbre, mostanában sok volt belőlük. Ma a karbantartók…..
A legtöbb vonat sajnos nem azért tűnik koszosnak, mert azokat a MÁV nem takarítja, hanem azért, mert néhány „utas” tönkreteszi őket. Felsikálhatják a MÁV takarítói akárhogy a padlót, kipucolhatják a WC-t, és lemoshatják az üléseket, de a komfortérzetünk semmit sem…..
wpetya 2009.03.31 22:34:09
@Penzgyik: Háát avval vitatkoznék, hogy olcsóbb... 6-7ezer forintból Tiszadobra (250Km durván)leautózunk 5ten oda-vissza. ha 7-8 litert számolok 100 Km.enként, és akkor nem spóroltam a benyával. Durván 5ezerbe kerül a vonat/fő. x5=25 ezerbe kerülne a vonat 5tünknek. Melyik az olcsóbb?
Makkusz egy kis disznóság:) 2009.01.12 16:33:00
 ..
wpetya 2009.01.30 23:05:31