Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabeka

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem haragszunk ha most egy hangos hogymiiiiivan? hagyja el a szátok, majd csütörtökön úgyis meglátjátok. Illetve csütörtöktől, egész pontosan. Hiszen három napos rendezvényről van szó. A párizsi Cuntry Club-ban ugyanis mindössze Safin, Blake, Haas, Wawrinka,…..
Kedves mindenki, nyugi. Kéretik úgy beszélgetni, ahogy ők szoktak. ..
gabeka 2009.05.17 23:26:03
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
Végső soron fura ezt leírni egy olyan meccs után, amelyik jó példa lenne akár arra is, hogy nem az. Hiszen Nole csak eljutott három meccslabdáig, sőt megengedem, jobban is játszott, mint Rafa, mi több, talán még erővel is jobban bírta a végét. Ezt pedig talán soha nem gondoltam…..
gabeka 2009.05.16 21:40:59
@kerzso: Igen, én is pont ezt akartam írni.Gábor most nagyon rátapintott a lényegre. A sérthetetlenség. Meg az amit az elvárásról ír, a teherről. Ezt legjobban az bizonyítja, ahogy a végén örült.
(((Halkan jegyzem meg, hogy soha nem értettetem azokkal egyet, akik azt mondták, h Rafa majd "beáldozza" Madridot a RG-ért. Egyszerűen a mentalitása nem olyan. Mert ha olyan lenne ma beáldozta volna. De nem tette.)))
Most, hogy JMDP megtette a második lépést és a papírformának megfelelően megverte Murray-t, azért nem olyan egyszerű jósolni. Az első és azt hiszem legfontosabb lépés ugye Rafa legyőzése volt Miamiban, az volt az első igazi skalp.  Az első olyan győzelem, amikor egy nála…..
Az a helyzet, hogy Áginak simán megvan a játéka ahhoz, hogy megverje Améliet salakon. Csakhogy ezt most mindössze egy szettig láthattuk. Uána lerövidült, passzívvá vált és senki sem volt, aki ezt megmondja neki. Mauresmo -Szávay 5/7 6/1 6/1..
gabeka 2009.05.15 18:42:21
Szeretném azért szépen csendben halkan megjegyezni, hogy Roger, leszámítva a monte carlói nászutat, minden tornán eljutott legalább az elődöntőig. Ami kétségtelen visszalépés a korábbiakhoz képest, de azért mégiscsak valami. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy Madridban például…..
Kuzi is out. Kikapott Alona Bondarenkótól.Mi ez itt, bojkott?..
gabeka 2009.05.13 19:50:39
Salakblog - Minden, ami tenisz Khm 2009.05.11 14:50:00
gabeka 2009.05.11 21:49:24
@teniszfan: :D Szerintem azért Palik jobban kommentálja a dolgokat... Taróczy inkább oktasson gyerekeket, és úgy adja át a tudását, mert közvetíteni nem tud egyáltalán. Kaplár f... józsefről meg ne is beszéljünk...
gabeka 2009.05.11 22:02:23
@ettumifilii: :D:D
Köszönet Hunchbacknek az infóért, aki nagyon résen volt. A hír mindenesetre az, hogy Gasquet megbukott Miamiban a doppingellenőrzésen. Kokainnal. Most ha viccelődni szeretnék, a kánkános csajokkal jönnék elő, de inkább nem szeretnék viccelődni.  ..
gabeka 2009.05.10 09:47:10
Van a teniszben egy szabály, mely szerint ha a játékos még versenyben van egy azonos szintű tornán, akkor amikor az adott torna selejtezője kezdődik, azt játék nélkül el kell elhelyezni a főtáblán. Nagyon fontos, hogy azonos szintű tornákról legyen szó, a fiúk esetében például…..
gabeka 2009.05.09 17:15:04
@fmate: De most akkor két ilyen eset miatt hozták ezt a szabályt?
Én nem értek vele egyet... Túlfeszített. Minden élsportoló tempója az...
Tömören lássuk, milyen sorsolást kapott Roger Madridban, és kik lehetnek a legnagyobb ellenfelei az elődöntőig... :)..
gabeka 2009.05.09 17:11:23
Őszintén szólva sikerült eljutnunk oda, hogy ne tudjam leírni ezt a szót röhögés nélkül, sőt mi több hallani is vélem Bunyós Pityut, Fásy Ádámot és még mit tudom én kit.A fejemben ez a szó már csak nyolc esssssssssel létezik. (Linkelni nem merem, mindenki keressen rá a…..
Nem egy egyszerű mutatvány, picikét megkavarodott idénre minden, azzal, hogy máskor vannak a tornák, mint voltak egy esztendeje. Jelen pillanatban például mindenkinek két római 1000-es verseny szerepel a pontjai között, míg a monte carlóit csak az 500-asok közé tudták besuvasztani.…..
gabeka 2009.05.06 19:39:57
Salakblog - Minden, ami tenisz Off 2009.05.05 12:41:00
Sokszor írtuk már, hogy ez nem egy énblog, de akadnak néha dolgok. Gondolkodtatok már azon, hogy kinek vagy minek köszönhetitek azt, hogy elkezdtetek teniszezni? Hogy megszerettétek vagy megismertétek a teniszt? Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb emléke, ahogy állok a balatonfüredi…..
"Dinara megdolgozott a világelsőségért, ez nem csak úgy az ölébe hullott. Megérdemli, mert jól játszott és jó eredményeket ért el... Ez óriási teljesítmény. Szívből gratulálok, Grand Slam győzelemmel vagy anélkül, ez hatalmas dolog."Jelena Jankovic…..
A helyzet az, hogy Woznackitól salakon ki lehet kapni. Kettőben is. Mondjuk az öt megnyert játék nem valami sok, de ez tök mindegy. A gond az az, hogy Ági pillanatnyilag csak 30. a világranglistán, tehát egy ilyen tornán, ahol majdnem mindenki elindul, ez kevés a kiemeléshez. És így…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Mail 2009.05.04 12:22:00
Kaptam egy levelet a Roland Garrosszal kapcsolatban, konkrétan, hogy ki mikor közvetít, nem különösebben érdekes. Van azonban benne egy mondat amit megosztanék veletek:Swiss national TV channel (SRG/SSR) in Switzerland, from the quarter-finals if Federer is qualified.Merthogy az utolsó…..
gabeka 2009.05.04 13:54:27
@noriega77: Monacot én is nagyon sajnáltam. Tipikus példája volt ez annak, h egy ponton elmehet egy meccs.

Szegény Roger már a svájciak sem hisznek benne.Azért remélem eljut odáig, de nem lenne meglepő számomra az sem, ha nem.Kiszámíthatatlan. De azért Go Rog!!!:)
Roger, ezt jól elszúrtad. Valakit már csak meg kéne verni abból a trióból. Főleg, ha Roland Garrost akarsz nyerni. Mint azt mondottad a meccs után.  ..
gabeka 2009.05.03 20:29:13
@Turambar: :D Igen, Hewitt lábmunkája eszméletlen volt.Nem volt labda amit ne ért volna el. És a "come on"-ok :D Sose szeretttem. De ez mondjuk mindegy, így utólag jót szórakozom rajta, hogy akkor mennyire bírt idegesíteni.
Szerintem nem kell különösebben azzal foglakozni, hogy egy-egy ember mit talál ki éppen. Aki nézi, ért hozzá, emlékszik a fénykorában lévő Rogerre, Samprasra. Az tudja, hogy mennyire jók voltak. Nem lehet éveket "végigalibizni", gs-ket halmozni enélkül. Van aki máshogy látja, mint Te, nyilván akinek jobban tetszik Nadal játéka, az elfogultabban mondja azt, h most erősebb a mezőny.
(((Már csak félve írom, de a sporttv kommentátorai különösen szimpatizálnak Nadallal, ferdítenek folyamatosan és ez nem csak a tenisz közvetítéseikre igaz. Ha erre is gondoltál akkor mikor írtad, h páran kitalálnak ezt azt. Én Milan szurkolóként átérzem ezt, hiszen 5 éve mondják, h öreg a csapat, mégis mi játszottuk a BL döntőt 2005-ben és 2007-ben. Ezt csak azért írom, h szemléltessem, h ez is milyen idegesítő. Szóval ezen sztem ne forogj, h azok a ...-ok miket mondanak.Persze csak ha rájuk is gondoltál.))) :)
gabeka 2009.05.03 20:35:10
@Turambar: Persze, ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne írd le amit gondolsz.
Néhány hete, amikor Tomic bejelentkezett az ausztrálok szabad kártyájáért a Garrosra, már meséltük, hogy létezik egy megállapodás a szövetségek között a wild cardok csereberéjéről.És mivel nem csak a franciának és az ausztrálnak van ilyen meggállapodása, hanem az…..
gabeka 2009.05.01 13:33:05
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy még egyszer meg kell szólalnom a hogyan győzzük le Rafát salakon témában, de miután átfutottam a kommenteket, azt hiszem ez elkerülhetetlen.Szóval az írás (illetve a két írás) nem Juan Martin Del Potroról szól.A legkevésbé se.A cím ugyanis…..
Tekintve, hogy a tegnapi írásom Rafáról viszonylag nagy vitát váltott ki, gondoltam hozzáfűznék még ezt-azt. Hozzáteszem gyorsan, a vita hangneme már-már közelítette azt a szintet, amit várnánk Petrával, alig néhányan gondolták azt, hogy ítéletük megfellebbezhetetlen és a…..
gabeka 2009.04.28 13:29:03
@Mathiask: :D:D Azért nem hinném, h Del Potro azt gondolja magában, h "jó jó vagy,..."... Főleg nem most, mikor mki azon töri a fejét, h h lehetne megverni Nadalt salakon.Hogy egyáltalán meg lehet e verni most. Ő meg csak: Jó,jó vagy, de nem Te játszod a világ legjobb teniszét... :D:D
gabeka 2009.04.28 13:41:30
@Mathiask: Értem,értem:):)
gabeka 2009.04.28 14:30:47
@szabi0713n: Sztem igen. Idén, salakon, senki.