Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeHckr

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
FreeHckr 2009.01.31 00:15:52
"A kulcsszó: közbiztonság?
A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása a Heti Válasz számára
...
Kutatásunkból az is kiderül, hogy a közbiztonság kérdése a 2010-es választások idejére hangsúlyosabb szerepet kaphat, mint a korábbi szavazásokon. A megkérdezettek alig harmada gondolja, hogy jól megfizetik a rendőröket, ugyanakkor 54 százalékuk szerint a rendőrség alkalmas lenne a feladata ellátására, és csak 33 százaléknyian tartják alkalmatlannak. Azaz a bizalom még csak meglenne, de a közvélemény érzi, hogy a közbiztonság kérdésére nem reagál kellő eréllyel a nagypolitika. Különösen elgondolkodtató, hogy az úgynevezett 'cigánybűnözést' a megkérdezettek 91 százaléka tartja létező jelenségnek, míg Gyurcsány Ferenc ezt a szélsőjobboldali kirekesztéssel tartja egyenlőnek. Érdekes tény, hogy a felmérésben az MSZP és a Fidesz szavazói politikai szimpátiától függetlenül ugyanolyan arányban gondolják azt, hogy a fogalom egy valós problémára utal."

www.nezopontintezet.hu/kozvelemenykutatas/akulcsszo.pdf

Megismétlem, hátha valakinek elkerülete a figyelmét:

"az úgynevezett 'cigánybűnözést' a megkérdezettek 91 százaléka tartja létező jelenségnek"

Elfelejtitek, hogy a budai hegyekben alig pár tízezren élnek, és bizony a választópolgárok nagy többsége ki van téve a "cigánybűnözésnek". Illetve mint ahogyan van "fiatalkorú bűnözés", "gazdaság bűnözés", ugyanúgy bizony van "cigánybűnözés" is, természetesen nem minden fiatal, gazdasági társaság, és cigány bűnöző.
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..