Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ziminnyo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
Sziasztok! Rövid köszöntés, magamhoz képest.Mi ez az egész?Nem tudom kit zavar és kit nem, kit érdekel és kit nem az, amiket írok nektek körüzenet formájában nektek, facebookon vagy akár iwiwen vagy bármilyen más formában.Szóval döntöttem.Úgy gondoltam blogot fogok…..
 Újra jelentkezem hosszú kihagyás után, visszaérkeztem. Ez a 35 nap utazgatás Kína körül felejthetetlen volt! Az élmények nagyon frissek, még mindig a hatásuk alatt vagyok. Nehéz szavakba ölteni, hogy miket éltünk át, milyen különleges emberekkel találkoztunk, milyen…..
rozi dániában eiko 2009.03.19 02:12:00
eiko a kedvenc erasmusosom, de gondolom, ezt sokan elmondhatják. jelenség. :)a - tegnap óta - 21 éves, [a kép a tegnapi szülinapi party-n készült..eiko a fekete hajú, ferde szemű ;), mellete a nem sárga pólós teresa, az olasz lány, és a sárga pólós lány zita. igen, a kép nem…..
rozi dániában a szélről 2009.03.05 23:06:00
a szél örökösen, makacsul fúj a dán félszigeten. minden irányból; hol gyengébben, már-már kedvesen, hol viharosan, fitogtatva hatalmát az elemek fölött.., de sosincs csendben - szélcsendben. vagy ha mégis, minduntalan visszatér, hogy emlékeztesse az  itt élőket a hatalmi…..
a csocsóasztal bölcs, tapasztalt koppottsággal álldogált az egyetem egyik eldugott aulájában.. a fehér kapuhoz darwin, a vörös kapuhoz lenin van montírozva, de a középcsatárok között feltűnik mick jagger, és még sok más híresség..mi mostmár bizton állíthatjuk, hogy két…..
  de mi lehet ez?a legkreatívabb megfejtők között közjegyző jelenlétében kisorsolunk egy dán 'királyi családos' falinaptárat.. ..
rozi dániában in memoriam beatles 2009.01.30 20:27:00
a nap fénypontja azért mégiscsak az volt, amikor a sétálóutcán egy indiánnak öltözött pasas a beatlestől a 'let it be'-t játszotta pánsípon... XD XD  ..