Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korso

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
korso 2012.11.18 12:04:55
@sárospataki lány: Kedves s.pataki lány! Honnan a búsból veszed, hogy Bajnaiék a 2010-es állapotokat akarják visszaállítani? Konkrét bizonyíték, idézet ehhez valakitől az E14-ből?
A másik: Gyurcsány sohasem volt pszichopata, ellentéten némely fideszes vezérrel. Ez utóbbi állításomat maguk igazolják az eszement pirospöttyös beszólásaikkal, meg a félázsiai származék szöveggel, az ország gazdasági állapotáról nem is szólva. Ne csak a MN,MH, Hír Tv, Echo Tv valóságtól elrugaszkodott híreit és műsorait nézegesd, hanem figyelj egy kicsit jobban a városban és Borsod más településein élő tömegekre és az ő véleményükre is!
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..