Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WOL

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
Tisztelt MÁV-START Ügyfélszolgálat! Szombaton a 17.07-kor induló zónázó vonattal szerettem volna Szobig eljutni. A Nyugati pályaudvarra a főbejáraton 16.55-kor léptem be, és szokásom szerint elindultam a jegyautomaták felé. Sajnos csak az automatánál vettem észre, hogy…..
WOL 2009.03.10 11:17:31
Istenem, a Dutyi dili... Zolibá beküldése szép emlékeket idézett fel:A mai napon [jan. 11. - bocs, LJ] volt szerencsém megtekinteni a Dutyi dili című filmet az RTL Klubon, amelyben a végkifejlethez közeledvén, a rodeo versenyről megszökő rabok kocsiját az ügyvéd hölgy kollégája…..
Ha nem is januárban, mint annak idején mondták, de a jövő hét elején elkezdik kiosztani a BKV dolgozóinak az új, Makány Márta tervezte egyenruhákat. Először a dél-budai buszjáratok sofőrjein láthatók. Jegyeket, bérleteket, formaruhát!..
WOL 2009.02.07 23:55:49
@Mostly Harmless: max. a lábtörlőket és a szőnyegeket.
 Már régóta böki a csőrömet egy itthon meglehetősen elterjedt jelenség, mégpedig az úgynevezett fotópályázatok ügye.Azért úgynevezett, mert azok a dolgok amikről írok, azok nem tekinthetők pályázatnak, inkább ingyenmunkának, vagy fölözésnek nevezném, lopásnak nem…..
WOL 2009.02.07 04:20:50
@voidcontext: milyen nyilvánosságra gondolsz? Fotós fórumokon sokszor lehet olvasni róluk. De sajnos ez van. Ha pályázaton akarsz indulni, el kell fogadnod ezt a szemétséget. Másik változat, hogy elfelejted a pályázatokat. Szerintem a WPP-t leszámítva alig lehet olyan pályázattal találkozni, ahol csak a nyertes képekre tart igényt a kiíró.

Ebből az egészből egyébként az a legszánalmasabb, hogy elnézve a stock oldalak árait, nem lenne nagy tétel 6-8 képet tisztességesen megvásárolni, igaz, annak nem lenne plusz reklámértéke.
WOL 2009.02.07 08:55:21
@KnA: Használhatóságról nem tudok nyilatkozni, de pl. konkrétan a Dreamstime-on van olyan, hogy exkluzív licensz.
„Hát tudod, megfordult a kezemben már pár flashgém az elmúlt években, de ez... durva” – írja Keiichi nevű munkakerülőnk a Streamline-ról. „Lényege, hogy a zene ütemére lövő ágyúk és prések elől kell elmenekülni a kurzorral. Három perc után sikítva…..
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
WOL 2009.02.05 16:33:07
@Cyric_: nekem egyáltalán nincs autóm, ettől függetlenül gazemberségnek tartom, ha valaki ilyet csinál.
Graffititől zeng a sajtó Ausztráliában, miután a héten a Új-Dél-Wales-i a bíróság 3 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tagelésért. Ez önmagában még nem lenne olyan érdekes, de ami különlegessé, és elgondolkodtatóvá (legalábbis egyeseknek) teszi az esetet, az…..
WOL 2009.02.05 09:22:50
@C10H12O6: naja... szegényebb családokat éhhalálra ítélnéd, miközben jómódú szülők sötétlelkű, ostoba kölyke röhögve folytatná az egészet. Nevetséges, hogy egyesek folyton a pénzben keresik a megoldást.
Húsz évvel a rendszerváltás után a volt kommunista blokkban egyedülálló módon Magyarországon még mindig nem megismerhető az állambiztonsági múlt egésze. A levéltárakból hiányzó iratok egy részét megsemmisítették, vagy ellopták, más részét pedig a demokrácia…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
WOL 2009.01.31 10:01:35
@Lameth: a fenti eset nem biztos, hogy úgy történt, ahogy a kis buligép leírta.

----

Beleolvasva a blogba, elég nyilvánvaló: a kedves blogger szerint mindig, minden problémáért más a felelős, a saját hülyeségét képtelen észrevenni.
WOL 2009.01.31 10:06:48
@DaveSlim: tipikus tizenéves suttyó lehetsz, akinek a nevelése abból állt, hogy napi rendszerességgel nézheti, amint anyuci az épp aktuális ügyféllel kefél, esetleg ha ismered apádat, akkor vele jársz kocsmázni.
WOL 2009.01.31 10:08:38
@ohmyFgod: ne tegyük fel, mert igen kicsi az esélye, hogy egy rendőr valóban megtegye azt, amivel a kisköcsög vádolja. Pláne, mióta a morvaikrisztika félék miatt lassan már azért is elnézést kell kérniük, ha megszondáztatnak valakit.
Kettős Mérce Utópia 2009.01.30 18:12:00
2023, Magyarország. Budapestről ismét ágyúval lövik a keletről érkező cigány hordát, akik kaszákkal, kapákkal próbálják áttörni a falat, ami mögött élünk. Zalaegerszeg és Sopron is tartja magát, Győr erősödik, növekszik. Vannak területek, amiket visszafoglaltak. Miskolc…..