Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemb arna

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél bízott benne, kedvezőbb áron tud netezni és telefonálni, ha a T-sek helyett az Invitel csapatának fizet, ezért januárban vett egy nagy levegőt, és váltott. Azonban csak azt sikerült elérnie, hogy most már két cégtől kapja a számlákat ugyanazért a…..
nemb arna 2011.10.24 13:12:59
Nem kellett sokáig várni a következő végtörlesztési anomáliára, hiszen a szinte teljes jogi káoszban a legtöbb szereplő lesütött szemmel hümmög. Naiv ügyfél a Duna Ingatlanfinanszírózónál nyitotta a hitelét, ami aztán a CIB-nél refinanszírozódott. Most azonban mindkét…..
nemb arna 2011.10.20 08:50:38
Évente elkészítik az ún. Q Ratingset vagy Q Score-t, ami azt hivatott mérni, egy adott márka vagy személy az adott rendszerben (esetünkben televízió) mennyire népszerű. A felmérés eredményére, ha tippelni kellett volna, azt mondtam volna, hogy Hugh Laurie (House), esetleg Jim Parsons…..
nemb arna 2011.08.04 15:56:17
A Teen Wolf nem sikerült túl jól (na jó, kurvaszar lett), a Death Valley viszont a trailer alapjén igen pöpec kis műsornak tűnik. A történet szerint egy éve zombik, vérfarkasok és vámpírok lepték el Kaliforniát, a rendőrség meg különleges alakulatot hívott életre (nem úgy,…..
nemb arna 2011.07.01 15:54:48
Poroszos fegyelemmel rotálták a látogatókat a hétvégén szórakoztató programokkal bemutatkozó Skycourt-terminálon. Naiv család kilátogatott Ferihegyre, ahol félóra sorbanállás után egész 45 percet sikerült bent tartózkodniuk, mire bemondták, hogy húzzanak haza, jön a…..
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
Nathan Fillion az a színész, akivel órákon át el tudnánk dumálni vagy sörözni, a fickó eleve hatalmas geek ugye, és emellett egy isteni arc - a Mentalista magyar származású producere, Tom Szentgyörgyi szerint Fillion pontosan olyan a való életben, mint a Castle-ben. A Firefly…..
Egy tucat szolgáltató, köztük a CBS, NBC és a Fox, valamint az amerikai baseball-liga (MLB) beperelte az Ivi tv-t, mivel a honlapján az előfizetőknek lehetőséget biztosított jogvédett televíziós műsorok megtekintésére. A szövetségi bíróság igazat adott felpereseknek, a bíró…..
nemb arna 2011.02.25 13:52:21
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..
nemb arna 2011.02.25 12:18:51
G. hétfőn úgy érezte, hogy az állítólag munkaközvetítéssel foglalkozó Webturbo 69 Kft. egyszerűen le akarja húzni a regisztrációs díjra. Piercarlo most értékes közszolgálati információkkal lát el mindenkit. Többek között kiderül, hogy ilyenért tilos pénzt kérni. Linkek,…..
nemb arna 2011.02.22 14:20:45
Kövezzenek meg állott pizzaszeletekkel, de szerintem ami Juliékkal történt a Bosnyák téren, a Pizza Kingben, az sokkal inkább volt vicces, mint felháborító. Az elején még csak-csak idegeskedtem volna én is, de ahogy haladt előre a sztori, vagyis az ebédrendelés, úgy vált egyre…..
nemb arna 2011.02.21 08:14:40
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
nemb arna 2011.02.11 10:35:04
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
T.B. kétszer maradt pénz nélkül vásárlás közben, amikor a Budapest Banknál rendszerhiba lépett fel. Megunta:Kb. 2 honapja történt, hogy kártyámmal fizetni szerettem volna az egyik áruházban, azonban a tranzakciót elutasította a pénztárnál lévő terminál. Elég kinos, volt a…..
nemb arna 2010.10.01 10:58:50
Bizarr utóélete lett egy átlagosnak tűnő posztunknak. A Van, aki még foglalkozik a kamu potencianövelőkkel című bejegyzésben leközöltünk egy potencianövelőt reklámozó spamot, illetve azt a feljelentő levelet, amiben olvasónk az ügyről értesítette a hatóságokat is. A…..
nemb arna 2010.09.23 16:25:36
Vezettél már Formula BMW versenyautót? Nem? Ha olvastad már erről a cikkünket (hanyagabbak és feledékenyek kattintsanak ide), akkor tudhatod: ezen változtatnod kell. Milyen autóról van szó? 140 lóerő már egy átlag dízelben is akad, csakhogy ez egy szénszál-kevlár versenyautó. A…..
A tvbythenumbers.com közölte a hírt a napokban, miszerint bármennyire is pletykáljék, a Legend of the Seeker című sorozatot NEM fogja bekérni a SyFy, tehát ennyi volt, két évad és kész, NEM lesz folytatás, NE tessék reménykedni, mert felesleges. Az ok prózai: a gyártó ABC…..
Újabb eredeti szereplő távozik a Helyszínelőkből, ezúttal Marg Helgenberger dobta be a virtuális törülközőt. Catherine Willows megformálója az ősszel kezdődő, 11. évadban lesz utoljára látható a sorozatban, tessék jól megbecsülni minden egyes epizódot. A színésznő egy…..
nemb arna 2010.07.30 16:11:18
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
nemb arna 2010.07.16 20:00:03
Maqi sztorija megmutatja, hogy a magyar bankok mégis igazságosak. Az ügyfeleket olyan sokszor kikészítő, logikátlan szabályaik ugyanis adott esetben őket magukat ugyanúgy sújtják. Na jó, az OTP-nek valamivel kevésbé fáj az ilyesmi, mint egy magánembernek vagy magánhomárnak. Maqi…..
nemb arna 2010.07.06 09:39:48
A hétfői híreket megelőzve küldte el nekünk Zoli az idős rokonával történt esetet, akitől  magukat CIB-esnek kiadó szélhámosok sikerrel csaltak ki nyolcszázerer forintot, nem is egyszerű módon: banki összeomlást hazudva elkísérték egy fiókba, utána szegény néni saját…..
nemb arna 2010.05.21 08:32:24
November végén indult a Várandós tinik (16 and pregnant) című, kiskorú kismamákról szóló valóságshow első évada a Music TV-n, amiben gimnazista lányok sorsát követik nyomon a terhesség 6. hónapjától a baba pár hónapos koráig. Az első évad sikerén felbuzdulva a Music TV…..
nemb arna 2010.05.12 15:45:05
A. egy hónapon át abban a hitben élt, hogy a HurráNyaralunk.hu-nak befizetett százezer forint foglalási előlegért cserében júniusban egy jót fog nyaralni. Aztán jött a meglepetés: mégsincs hely a kiválasztott szállodában. Most pedig az utazási iroda elmagyarázza nekünk, hogyan…..
nemb arna 2010.04.08 07:56:10
Elnézést kérek mindenkitől, nem tudtuk élvezetessé tenni a mérkőzést, nyilatkozta kameránknak Szilassy Zoltán, a Dab.Docler csapatkapitánya. Biztos hogy ennél jobb Dunaújvárost is látni fogunk a bajnoki döntő során, vélte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a számukra…..
nemb arna 2010.03.20 16:35:24
Az elsőt a sorozatjunkie-n láttuk, a másodikat meg nem, de ettől még az is vicces. Egy Rém rendes családos ée egy Lostos izéről van szó, az elsőre nincs magyarázat, a másodikra sem nagyon, de legalább 23 másodpercig tart, ami jelenthet valamit.   ..
nemb arna 2010.03.19 11:10:39