Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petrusz123

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életünk végéig fontosak, meghatározóak maradnak a hároméves korig tanultak, például a szocializáció, az érzelmi kötődések, az anyanyelv. Emlékeink azonban nincsenek ebből a korból, a felnőttek általában képtelenek felidézni bármilyen történést is első életéveikből. Hogyan raktározza az agyunk az…..
Azt gondolhatnád, hogy ha ellátogatsz Szilvásváradra, akkor bárhova beülsz, jobbnál jobb Szalajka-völgyi pisztrángokat ehetsz, változatosan elkészítve. Nos, az utóbbi mindenképpen igaz, főleg, ha szénné égetett vagy esetleg az elmúlt félévben egyszer sem cserélt napraforgó…..
Petrusz123 2014.04.11 08:43:40
www.visegradipisztrang.hu/ én itt szoktam pisztrángot venni
Azt hiszem a világ egyik legjobb melója lehetett a Budapest Modell elkészítése és karbantartása, amikor volt rá pénz, meg akarat. Ugyanis a hetvenes években - a New York-i vagy épp a drezdai mintájára - fővárosunk modelljét is elkészítették fából, mégpedig 1:500 léptékben. Ez…..
Peti a Kraft Foodsnál érdeklődött, hogy tényleg fogy-e a keksz a csomagból, és tényleg: Nagyon kedvel(t)em a Pilóta kekszet, főleg utazáshoz szoktam venni. Legutóbb feltűnt, hogy mintha könnyebb lenne a korábbinál. Mint kiderült, 10%-al csökkentették a csomag tartalmát, ami…..
Petrusz123 2013.03.23 07:36:34
Kigondoltam Rovásterroristák 2012.11.08 12:24:24
A Terrorelhárítási Központ és a Rendőrség legkiválóbb szakemberei is tehetetlenül szemlélik, ahogy a rovásterroristák zavarják az ország nyugalmát. A hagyományos bűnüldözői módszerek és a korszerű kriminalisztika minden vívmánya is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy…..
Ahogy lassan kiürül a lakosság D-vitamin tartaléka, egyre könnyebb sikítós pánikba hajszolni az aggodó anyákat. D. a napi telefonterrort tegnap este unta meg és próbálta beoltatni magát több helyen is, de nem sikerült. Amerre ő járt, pont nem az orvosok tiltakoztak, akiket amúgy…..
Kihirdették a bicikli-szépségverseny győztesét, Torkel Dohmer pályázata nyerte az első díjat. A kényelmesre tervezett bicikli egyik célja, hogy vonzó legyen azoknak is, akik korábban motorral vagy autóval jártak. A másik előnye, amit különösen az európai időjárási…..