Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endiman1980

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Nyelvészkedjünk 2016.03.27 12:45:30
Magyarországot valamiért mindenki más olyasmi nevekkel illeti, mint ungarn és hungary. Viktorunk állítólag egyszer megjelentette a weblapján, hogy "az országnév, Hungary is azt jelenti, hogy „a hunok földje”". Erre rögtön lecsaptak a regresszív magyarellenesek - jobb az ilyesmit csírájában…..
A HírTv-hez igazolt Veiszer Alinda, Alinda címen indít beszélgetős műsort hétköznap esténként, első vendége Nagy Kriszta Tereskova festőművész lesz, vettük tudomásul rezignáltan, majd robbant a gecizős beharangozó videó, úgyhogy olyan izgatottan ültünk a tévé elé, mintha…..
Pénzszűke? Drága alkatrészek? Vagy csak egyszerű hanyagság és leszarom-tabletta? Romok a város közepén, gazda nélkül. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Most vasárnap rendezték Kamaraerdőben az idei "Villamosnapot", úgyhogy nehezen juthatott volna más téma az eszembe a mai bejegyzéshez, mint a budapesti villamos. Ezúttal (ismét) egy holland villamosbarát, Ab van Donselaar fényképezőgépének lencséjén keresztül idézünk fel eltűnt…..
Bár nem szokásom a bulvárhírekből kiragadt, felkapott de megkérdőjelezhető értékű témákba belemennem, sem világmegváltó következtetéseket levonni, de vannak dolgok amik mellett nehezen tudok elmenni szó nélkül. Ilyen a héten megnyitott Hooters, aminek a fogadtatásáról,…..
Vastagbőr Ezért ment a sírás? 2012.03.09 08:01:00
A Zöld Pardon vezetőségének nyílt levele Rétvári Bencének, a XI. kerület országgyűlési képviselőjének: Tisztelt Képviselő Úr! Örülünk, hogy Tabi Norbertnek írott és a Facebookon közzétett képviselői válaszlevelében nyíltan is kifejezte szimpátiáját a Zöld Pardon…..
Johnny Cash 1932. február 26-án született az arkansasi Kingslandben, 2003. szeptember 12-én hunyt el a tennessee-i Nashville-ben, a közte eltelt 71 év alatt pedig legenda lett. Volt rengeteg balhéja, ivott, drogozott, híres lett, majd onnan a mélybe zuhant, de legfőképpen énekelt,…..
  A nagy augusztusi csalamádégyártást (és posztolást) követően egy fészbukos kommentben merült fel a kérdés: mit eszünk hozzá? Valami zsírosat – mi mást?!   Az első gondolatom a brassói volt, és végre a tettek mezejére léptem. Ritkán készítem el itthon, pedig az egyetlen üzembiztos…..
Folytatódik Tom Jones nagysikerű, Praise & Blame elnevezésű turnéja, 2011. november 22-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Tom Jones 46 éves, meglehetősen intenzív és sikeresnek karriert tud maga mögött, Praise & Blame című legutóbbi albuma egyöntetű…..
Tudod, mi kell ahhoz, hogy Ferrarid legyen? Hetvenezer forint, néhány tábla lemez, némi narancssárga festék meg két rugó a kukából. És a rendőr sem büntet meg, ha elkened a száját. Vélemények az azonos című írásunkról...
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
Múlt héten írtam arról, hogy őszintén meglepne, ha időben elkészülne a Kiskörút Astoria és Deák tér közti szakasza: állítólag április végén, alig két hónap múlva lesz az átadás, de február közepén még csak a Dohány utcáig sikerült kicserélni a díszburkolatot: ez a…..
Ez az igazi rock and roll, magyar biztonsági őr módra. A hét legviccesebb sztorijában Lacza azt kiáltotta, hogy Rock and roll baby, rock and roll., erre körbevették a Sportaréna biztonsági pitbulljai. Ha agyonverik, olyan híres lehetne, mint James Dean. update 1.: Máris itt a durva…..
Jerry Lee Lewis @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.31. Budapestre érkezett a modern orvostudomány legnagyobb nyitott kérdése, Jerry Lee Lewis 1.0-ás Rock And Roll sztár, az egyetlen élő embert, akinek a duettlemezén Mick Jagger is megszeppent kisinasnak tűnik. Vannak olyan…..
Kettős Mérce Vége a dalnak? 2010.10.28 03:44:05
Miközben Lázár János a Vezénylőtábornok Úr parancsára éppen alkotmánybíróságot bont, Matolcsy György a magánnyugdíj pénztárak megsarcolás után csak a vállát vonogatja, más szinteken is zajlik a forradalom. Pár héttel ezelőtt nevezték ki a Médiatanács vezetőségét, és…..
Az az érzésem, hogy LMP egyre inkább a késő MDF-re hasonlít. Legalábbis ott láttunk hasonló jelöltállítási és kopogtatógyűjtési nehézségeket.  Persze, ha az LMP-nek fél éve még 10 aktivistája volt a második legnagyobb fővárosi kerületben, akkor nehéz ott 16 jó helyi…..
Belsőség Pedig tanga-gomb sincs 2010.08.09 06:39:53
Ennyi csaj még sose bámult meg. Ennyi nő még sose akart beülni mellém. Vélemények az azonos című írásunkról...
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
Ami jó, ahhoz nem szabad hozzányúlni – gondolhatták a japánok, és a dizájn helyett ráfeküdtek a technikára. Ritka ez a hozzáállás manapság, de dicséretes. Vélemények az azonos című írásunkról...