Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g.0.d

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény főszerkesztő a hosszú míting 623-dik percében azon kezdett siránkozni, hogy milyen sokáig nem tudtuk eldönteni, rámenjen-e az Index a mozgóképekre. A firkámat elnézve azt mondom, jobban jár, ha nem rinyál annyit. ..
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..
g.0.d 2007.03.19 11:09:32
árpád jómunkásember! ;-)

kb. pont ezt gondolom viktorunkról...ééés őőő oan szépen szavakba öntötte. ezért kapja végülis a pénzét, de akkoris! :-)

az tényleg baj, hogy manapság két embertől hangos a politika, ill. az emberek csak ezt a kettőt látják. persze ezen nem kell vagy inkább nem, szabad megelpődni, elvégre nem véletlen. kedves hölgyek-urak, szerintetek ez mégis kiknek a műve? viktorunk mindig - legalábbis amikor csak alkalma van rá - böfög valamit amitől aztán hangos a sajtó meg a közélet néhány napi vagy inkább hétig. ferencünk miatt pedig azért, mert ő nem mond semmit. ez mondjuk az ő "elqrt" helyzetében érthető is...

a legrosszabb ebben az egészben, meg úgy általában a politikában, hogy az okos politikusaink mondanak mindent és kijelentik, hogy ez a nép és a választók akarata. a szomorú benne mégiscsak az, hogy a választó vagy választók nem mondhatják el, hogy ők mégis pontosan mit gondolnak vagy akarnak. persze 4 évente megvan rá úgymond a lehetőségük, de azaz egy-két-három iksz azért még közel nem tükrözi azt, hogy pontosan mit is gondolnak. meg hát manapság sokan inkább valaki ellen szavaznak mint mellette. ez sztem mindkét oldalra ugyanúgy igaz - viktor kultusz ide vagy oda.

választási ígéretek - ugyan mááár! ééébresztőőő!!! ki olyan naív, hogy egy percig is hisz bármelyik politikusnak? könyörgöm...az összes politikus lop-csal-hazudik. ebben nincsenek kivételek! és hát sztem eddig egyetlen kormány sem tartotta be azt amit a választások előtt ígért. ellenzékben a legkönnyebb mondani a szépeket, mert aztán amikor majd neadjisten hatalomra kerülünk, mondhatunk bármit, de legfőképp azt, hogy az elődeink annyira, de annyira elqrtak mindent, hogy fájó szívvel, de nem tudjuk betartani azokat a dolgokat amiket ígértünk....sőőőt ponthogy az ellenkezője lesz, de az aztán minden mennyiségben. szóval kedves barátaim, polgártársaim, most 4 szűk esztendő elébe néznénk - már ha vityáék lennének hatalmon.
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..