Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dermagrafix

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Pusztító Citroënek... 2010.07.14 13:57:00
...és Nissanok Kínában.A jobbkéz-szabály csak ajánlásnak tűnik. ..
dermagrafix 2010.07.14 22:06:44
A múltkori blogposztomban elsírtam, hogy eladjuk a Camryt, melyet oly nagy szeretettel használtunk több, mint egy évig. Öntudatos autó, az eladás helyett inkább a halált választotta. Sietve leszögezem, hogy az autó sem nem volt törött, sőt, az első egy éveben a meghirdetés…..
Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog…..
Autófília Erős csúsztatás 2009.02.04 08:00:00
Meddő próbálkozás volna február elején meggyőzni bárkit, hogy gumishoz szaladjon téli gumiért, ám az idei szezon tanulságait levonni talán időszerű lehet. Arról, hogy mi mit gondolunk a téli abroncsokról, többször leírtuk már. Ismerjük az ilyenkor előkerülő közhelyeket is,…..
  A kínai autógyárak eddig képtelenek voltak megvetni a lábukat Európában, ami nem is csoda: gyenge másolatokkal, vagy unalmas külsejű, a törésteszteken tragikusan teljesítő autókkal próbálkoztak. Most viszont úgy tűnik, tanultak a hibákból: a Chery új A6-os sorozata…..