Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillango.

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Poliamori Bemutatkozás 2009.01.29 23:20:00
Előre szeretném bocsájtani, hogy meglehetősen furcsa blogot, illetve bejegyzést fognak olvasni az érdeklődők. Véresen komolyat, noha biztosan lesznek, akik kétségbe vonják majd a szerzőpár épelméjűségét, netán szavahihetőségét, de állunk elébe.Bemutatkoznánk tehát, a…..
pillango. 2009.01.30 18:09:47
sziasztok!
a legelső gondolatom az volt, miután elolvastam ezt a bejegyzést, hogy ha 100%-ig megbíztok magatokban és a másikban, akkor vágjatok bele...természetesen vannak ezek a dolgok, amikről az előttem kommentező írt. de én úgy gondolom, hogy ha Zoltán nem Adéllal közösen akarna gyereket nevelni, akkor nem egy harmadik személyt keresne, keresnének, hanem egy új kapcsolatot, a másik nélkül. és szerintem ha kellő intelligenciával és szeretettel közelíti meg Zoltán, Adél és Martina ezt a hármas lehetőséget, akkor senki nem fogja feleslegesnek érezni magát, és senki nem akar majd kiszállni.
mint mondtam, az első gondolatom valami ilyesmi volt. viszont mint leendő szociális munkás, és mint ember, úgy gondolom, muszáj szólnom az örökbefogadásról. én személy szerint hasonló helyzetben biztos ez mellett döntenék. persze, tudom, hogy az a gyermek soha nem lesz teljes egészében az enyém (ahogy Adélnak sem Zoltán és Martina gyermeke...), és hogy később cselekedhet olyan dolgokat, amiket előre nem lehetett sejteni. de megfelelő neveléssel ezek a dolgok kiküszöbölhetőek. valamint úgy vélem, hogy az örökbefogadott gyermekek sokkal odaadóbban tudnak szeretni, mivel hálásak hogy ők is tartozhatnak egy családba.
valószínűleg soha nem szülhetek gyereket. és ha tehetem, én biztosan örökbefogadok majd. nem az én fiam vagy lányom lesz, de sajátomként fogom tudni szeretni. és természetesen az a tudat is örömmel fog eltölteni, hogy megmentettem egy kisembert, hogy később majd sikeres életet tudjon kialakítani maga körül.