Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firecat

79 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis róka élete... Kiáltás. 2018.10.13 22:19:10
Valahol elkezdem kiönteni a lelkem vagyis produkálok egy segély kiáltást, és talán meghallanak. Talán valaki figyelembe veszi hogy fuldoklom, és megtalálja a jeleket amik odáig vezettek hogy elfelejtettem érezni... Pedig ez nem egy felejthető dolog nem? Éled a kis életed és ingerek érnek amiket…..
Egy kis róka élete... Remény 2017.06.06 22:20:11
Körülbelül 2 hónapja vagyunk itt ebben a koszos raktárban a 3 testvéremmel, és nagyjából 2 hete anya sincs itt. Annyira emlékszem csak, hogy kirángatta az a kopasz férfi és anya hiába sírt vagy ellenkezett, a férfi mégis elvitte. Párnapig mi is sírtunk érte, majd rájöttünk, hogy ha sírunk nem kapunk…..
Egy kis róka élete... Rókatánc 2017.05.05 14:16:44
Életemben nem voltam még ilyen eleven, mint most. Soha nem élveztem ennyire a futást, a színeket és az arcomba csapó hűvös szelet. Eddig a bundámat borzolta fel, most az ismerős szél a hajamba tép bele és a bőrömet simogatja. Valóság lett az álmomból… Szokatlan még ez a test, furcsa keveréke lelkem…..
Van egy barátom. Igazából talán több is. De ő olyan igazi. Ő, az a barát. Akiket a filmekben látsz, akikről a regényekben olvasol, és akiket mindenki szeretne a sajátjának tudni. Az igaz barát. Róluk van rengeteg idézet és film és zene meg kitudja még mennyi minden. De Ő igazi. Élő, húsvér,…..
    Az erkölcstan, ha arról van szó, hogy mondj le az örömről, mondj le a boldogságról, mondj le a szerelemről, a nőről és légy erős - ezt így fejezi ki: "légy férfi!" Persze ez rá nem igaz… Ő így férfi.  Érdekes megközelítések ezek, de valahol igazak, ha akarod,…..
Egy kis róka élete... Emlékek I. 2017.04.21 10:39:00
„Nem tudtam abbahagyni a sírást csak folytak a könnyeim, és dörzsöltem a lassan halvány vörössé váló szememet. Elővettem a kis dobozom, benne az összes emlékemmel, amit kicsi korom óta őrizgetek. Ez a kép fontos nekem. Az öcsémről készült, aki egy balesetben életét…..
„Nem gondolkodom, csak fekszem és élvezem emberi létem utolsó pillanatait, figyelek a lecsukódott szemhéjam előtt elsuhanó képekre és várom azt az érzést, ami oly régóta csalogat, és édes szavaival csábít engem a túlvilágra…” (idézve: D.G.…..
  „Amikor azt hiszem, megvan, de mégsem. Amikor bizakodok, és határozottan pofára esek, akkor érzem magam a padlón teljes egészében....”   Egy hatalmas zuhanás és a testem mintha eltompult volna. A szemem csukva a hangok kuszák szinte kivehetetlenek körülöttem. Nem akarom, vagy nem tudom kinyitni…..
Biztosan hallottad már azt a kifejezést, hogy csontot dobni egy kutyának. Lehet meg is tetted. Mert igen, ez emberekre vonatkozik, olyanokra, mint ő és én. És eléggé furcsa érzés a kutya szerepében lenni és könyörögni azért a csontért. Vagy netán vágyni arra a csontra. Mert igenis vágyunk rá,…..
Volt egyszer egy betondzsungelben egy kis vörös róka, aki mélabúsan élte életét és a mindennapi teendők rabjává lett az idők folyamán. Nem igazán lelkesedett, nem voltak igazi boldog percei, csak élte a kis életét és tette, amit tennie kellett. Ez a kis róka, nevezzük Vuknak, egy barátja tanácsára…..
Miss Eszti Segítőink 2016.02.25 21:53:33
Kedves látogató, ha gondod, nehézséged van önmagaddal, családoddal, vagy párkapcsolatoddal, tudd, hogy nem vagy egyedül. Kérdéseidet három neves szexuálpszichológusnak teheted fel, akik megkeresésemre vállalták, hogy szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítik közösségünket.   A lap alján komment…..
 Ő Csucsor (született nevén Alma) a mi kis gyönyörűségünk :D   ..
 Vett nekem a Dani egy sünt. Életem eddigi legszebb pillanata vált valóra ahogy egy csöpp kis tüskés életért én lettem a felelős.Miután úgy 35 perc jeges szélben Lidl-nél álldogálásom után, (ami alatt szinte a madár fark tollának a színét is átgondoltam) meg jött a…..
 Ahogy itt ülök a kertben, balomon lovak, jobbomon zöldség és gyümölcs tenger, hol egy-egy sün vagy macska tarkítja a tájat, elgondolkodni sincs erőm úgy megbénít a nyugalom. Lágy meleg szellő túr a hajamba és egy kéz érintése zökkent ki a tájból. A kéz mely fogta az…..
 Ma találkoztam Sammyvel! Olyan jó volt a "rég nem látott" arcokat újra megcsodálni, hogy a könnyem majd kicsordult. De a legjobb mégis Sammy volt. És nem bántani akarok senkit de Sammy egy élet stílus és egy élet cél volt nekem egy olyan valaki aki mindig várt és…..
 Azt hiszem a témáim nem igen akarnak ide szökni a lapra... Csak ülök a szobában egy halom tétel felett azt se tudom éppen melyiket tanuljam, de még magamra sincs időm, a sünimmel alig vagyok mert ma is hajnalban ment el vagyis ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezzel megvolt a düh kiadása. Jobb is…..
 Tegnap „Mr. nekem mindig van szemceruzám” megcsinálta a hajam és olyan voltam, mint belül a Démonom. Vadóc és isteni J Aztán, mint ahogy egy rég nem látott baráthoz illik, elmentünk egy hatalmasat dumálni a macisra és közbe bónuszként süttethettem magam a napon :P…..
 Azt hiszem nehezebb dolog volt ez a kolis cucc összerakodás, mint gondoltam volna. És nem is azért mert olyan sok cuccom van, hanem az érzések… Azok a fránya érzések amik mindig akkor törnek rám amikor itt a búcsú. Búcsú 4 év emlékeitől, búcsú mindentől, ami itt…..
 Ez egy hosszú felfedező útról való haza térés... Azt hiszem meg fáradtan és újult ötletekkel vetem bele magam ismét a blogolásba immár vagy 2746-szorra :P Vagyis most fog következni a hihetetlen ötlet áradat? ÁÁÁÁ dehogy! Azt majd később. Most egy kicsit mint egy macska…..
 Jövök mint a jó gyerekek a buszon vasárnap és kiszúrok egy pontot a távolban, ezen merengek egészen óvárig. DE nem erről fogok beszélni asszem. A tabló kérdés foglalkoztat... Ez ilyen folyton matt téma a suliban, mert ha én mondok valamit az neeeem de ha a puli mondja akkor az…..
 Minden gyerek arra vár, hogy karácsonykor teljesül az álom és megkapja a régóta áhított ajándékot, vagy az egész családot végre együtt láthatja. Hát ez nem mindenkinél van így. Az ajándékok vagy nem azok lesznek amiket mi akarunk, de attól még örülünk neki mert pont…..
 Írni kéne… Írni dolgokat, gondokat vagy eseményeket, hogy hogy telt a nap. De bevallom, most megszűnik a világ és új gondok és problémák születnek. Olyan dolgok tornyosulnak a mindennapi gyenge napsütésem elé amiket semmilyen felhő vagy hurrikán nem tisztogat el. Azon…..
 Bejelentem Drága Olvasóim, hogy ezennel kész az Emlékek trilógiám. Az utolsó rész hosszas mérlegelés után itt megjelenik, de aki a teljes trilógiára vágyik az írjon és kézbesítem neki. Jó olvasás kedveseim! Emlékek III.  „Amikor azt hiszem, megvan, de…..
 Képek. Ebből áll az életem, képekből, amik hol felbukkannak, hol nem, hol kedvesek, hol nem. Kifürkészhetetlen képsorok és a véletlen furcsa fifikája teszi őket érdekessé. Amikor egy ember a saját sorsán kezd, elgondolkodni rájön, hogy 2 féle is lehet: Lehet egy olyan,…..
Firecat 2010.11.11 19:32:41