Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lonely1984

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy ilyen nap, Charlie Sheennel foglalkozunk egy kicsit, aztán majd elmúlik ez is (jövő hétre is jut még 3 poszt), és visszaállunk a rendes kerékvágásba. Ezen a videón Kimmel mutatja be a Charlie Sheen nevű gyógyszert, amit beszedve pornósztárok ragadnak ránk, és tüzes ökleink…..
Lonely1984 2011.03.05 15:16:05
Na, kérem, csak nem kamuszerelem a VV Gigi - VV Jerzy liézon, itt a bizonyíték: együtt háltak, és volt egy kis gimnasztika is, bár a szereplők saját bevallása szerint a heavy (orális) pettingen túl nem merészkedtek. Becsüljük meg a dolgot, ha holnap este VV Szandika tényleg magára…..
Lonely1984 2011.03.04 10:12:28
Fodor Zsóka újra feltűnik a Barátok köztben. Magdi anyus valószínűleg Vili bácsit fogja kísérteni. A sorozat szóvivője, Böjte Piros a velvetnek megerősítette a Bors információját, mint mondta, Fodor Zsókát néhány epizód erejéig júliusban láthatják újra a nézők. A…..
A vasárnap esti műsorsáv úgy néz ki, hogy az álszenteskedésre van fenntartva, a Heti hetes populista böffeneteivel csak Hajdú Péter tud versenybe szállni. A Frizibi műsorvezetőjének egyébként eddig nem is ment rosszul: komoly arcot vágott a leghülyébb celebhírhez is, és akár…..
Az eheti Big Bang Theoryt tulajdonképpen úgy ahogy van, be lehetne tenni a nap videójának. Ennek hiányában egy Wolowitz-pillanatot ajánlunk. ..
Lonely1984 2009.12.09 16:50:29
Emlékeznek? Éppen a hét végén volt óriási mákja Loeb-nek, nem lett semmi baja, pedig nagyot bukott. Nos, van, akinek nincs ekkora szerencséje, a bukócső nem mindenható. Carlos Pardo mexikói NASCAR-pilóta 33 éves korában elhunyt. Felesége, kislánya hiába várják haza, helyette egy…..