Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-.-\'\'

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon meglepődtem, mikor kipróbáltam a JamLegend nevű játékot. A Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2 nagy rajongójaként (a 3. rész nekem nem jött be annyira) azt gondoltam, hogy ahhoz képest semmi sem elég jó, egy ilyen zenére pengetős ritmusjáték flashben már úgysem tud újat…..
-.-\'\' 2009.11.19 08:53:32
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
A tegnapi puzzlézés után kicsit agresszívebb műfajok jönnek, először is a Don’t Look Back, ami engem retrógrafikája miatt a Sweet Revenge-re emlékeztetett. Egyszerű megyek-lövök-kikerülöm cucc néhány főellenféllel, én különösebben nem estem hasra tőle annak ellenére,…..
„Hát tudod, megfordult a kezemben már pár flashgém az elmúlt években, de ez... durva” – írja Keiichi nevű munkakerülőnk a Streamline-ról. „Lényege, hogy a zene ütemére lövő ágyúk és prések elől kell elmenekülni a kurzorral. Három perc után sikítva…..
Ma homár molla fedőnevű visszaeső munkakerülőnk kapja meg a szócsövet, a Run című egyszerű és nagyszerű ügyességi játékot isteníti: „Vélhetőleg a világ egyik legjobb flashjátéka, a pénzügyi világválság valószínű kiváltó oka. Irányítása pofonegyszerű…..