Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deena

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága olvasóink, az Alvó és/vagy téli állat pályázatunk végéhez érkeztünk. Ahogy a kiírásban is olvashatták, december 20-a éjfélig vártuk a képeket, de a kimaradt és a később érkezett fotókat is igyekszünk bemutatni, hiszen pályázaton kívül is megér mind egy-egy cuki…..
Zoltán a fenti képpel és a következő sorokkal szeretné felhívni minden kisállattartó figyelmét az ünnepek körüli evés, de főleg etetés veszélyeire. "Az ünnepek során legyünk óvatosak és mértékkel fogyasszuk kedvenceinket! De ne is hizlaljuk őket! Az asztalnál megmaradt…..
"Benevezném én is Gulliver kutyusom az "Alvó és/vagy téli állat" versenyre, ezúttal téli kategóriában. Gulliver imádja a havat, meg azt is amikor fotózzák" - írta nekünk Nacchan...
Deena 2009.12.17 19:43:40
@Nadine: Keverék a lelkem, palotapincsi és farkaskutya szülőktől. Ne kérdezd hogy hozták össze de ő lett a végeredmény. Testvérei közül ő a legszebb, termetileg hasonlít csak pincsire, mert picike és akkora is marad. De kinézetre mindenki macikutyának nézi. :)
Deena 2009.12.17 19:10:43
@Nadine: Köszönjük szépen, én vagyok a gazdi :)
Oscar egy kakadu, aki tök kopasz, ráadásul lány. A 35 éves madár Floridában él, az elmúlt 13 évben az állatjogokkal foglalkozó nonprofit szervezet, a Humane Society of Broward County recepcióján fogadja az érkezőket. Nem tudjuk, miért hullott ki a tolla, de szerintünk cuki. Ön…..
A vízben lévő alaktalan puffasztott rizs valójában egy fóka. Az alsó képen kéjes arckifezezése is megfigyelhető. Na de mi történt valójában?"Augusztusban nyaraláskor az izlandi állatkertben is jártam, ahol ezt a cuki fókát láttam. Az a sajátossága az ottani zoónak, hogy…..
Deena 2009.09.14 20:50:32
Robert Pattinson és Taylor Lautner az Alkonyat című film által lettek világsztárok és tinibálványok. Eddig leginkább Robert Pattinson rendelkezett nagyobb rajongótáborral (amit főleg lányok alkotnak), de mivel a film következő részében nagyobb szerepet kap Taylor Lautner is, az ő…..
Deena 2009.07.19 17:04:50