Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lesking

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trader társunk, Inflexió egyik bejegyzéséről jutott eszembe, amit a minap olvastam valamelyik angol weblapon.Írhattam volna egy kommentbe is, de annyira lényegesnek tartom ezt, hogy ki kell emeljem.Így szólt kb. nyers fordításban:"Scalper vagyok. Trade-enként csak 5 pipre megyek. Ha…..
Lesking 2009.02.15 11:23:20
@Tradergamer: Egyetértek veled, valóban ez az egyik legjobb stratégia. Nekem a napi 2% az alap cél, de több is össze tud jönni. Azért javaslok mindenkinek valamilyen minimum célt kitűzni, mert ha kiszámoljátok a hozamos-hozam elvével a napi 2 %-ot, akkor 1000 depositból 250 kereskedési nap alatt (nagyjából 1 év) 140.000-ret lehet megcsinálni. Nagyon fontos a rendszeresség, és ha mondjuk ez valamiért nem is jön össze, hát akkor sem a banki kamat szintről beszélünk.
Ha a 2-nél több jött össze, akkor persze ki lehet hagyni, de célszerű tartalékot képezni belőle azokra a napokra, amikorra valamiért nem tud a 2 megjönni, és másnap is megcsinálni, mert akkor még mindig lehet tartani az átlagos ütemet.
Ezt a bejegyzést azért nyitom, hogy az adott témában eszmecsere folyhassék alatta.Egy rövid magyrázat:EA -nak vagy Expert Advisor-nak hívják azokat a programokat MT4 alatt, amik automatikus kereskedést folytatnak..
Lesking 2009.02.10 04:54:10
@Lupus in Fabula: Kössz az infókat, megnézem őket.

A forexpeacearmy.com -ról nem tudok többet, de szerintem túl nagy meló egy ilyet létrehozni, mindent összegyűjteni és frissítve fenntartani pusztán fedő marketing miatt.
Lesking 2009.02.10 04:56:01
@WikFx:
Nem tudod véletlenül, hogy mennyiért adják a Metatradert? Vagy milyen feltételekkel lehet hozzájutni?
Lesking 2009.02.10 16:31:24
@Lupus in Fabula: Kössz, látom érdemes volt felvetni, mert összejönnek az infók.

Jó lenne erről még többet csevegni, csak nem akarom Wiknek a blogját erre használni, mert ez nem biztos, hogy másokat is érdekel.
Ha adnál egy elérést a lesking3@gmail.com-ra akkor értekezhetnénk róla.
Idézet KMisi kommentjéből:"Oké. Most én is bedobom a közösbe, amin az elmúlt egy évben dolgoztam, talán segíthet azoknak, akik most kezdenek. Az alapok tanulása után hosszas kísérletezgetéssel az alábbi módszer állt össze. Ez nem hírkereskedés, nem carry trade – az…..
Lesking 2009.02.01 14:08:20
@WikFx: Kössz az infót, valószinűleg még nem tudok elég-jól eltájékozódni itt. Ez van, eddig még nem irogattam egy blogba sem. :-)
Egyébként meg gratula hozzá, sok értékes gondolat lesz megismerhető rajta, és gondolom egy idő után jó kis szakmai csapat is összeverbuválódhat.