Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bedrock

16 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
A Seahawk anyahajó összes hangszóróján harsog a parancs: a fedélzeti ügynök jöjjön azonnal a tatra! Tony mindenkit félrelök az útjából, és kipattan a fedélzetre. Egy pár katona körbeáll egy gondosan bestokizott egyenruhát, amelynek zubbonyzsebéből DiNozzo előveszi a…..
A kétszeres Grammy-díjas Tom Waits számával, a Temptation-nel nyitunk, Cote de Pablo, azaz Ziva előadásában. Egy marokkói bárban énekel, szép francia kiejtését is megcsillogtatja vendégei előtt. Néhány vendég sietősen felpattan asztalától és elhagyja a helyiséget. Ziva ebben a…..
Gibbs megérkezik a büféhez. Tony és Ziva fogadja őt, savanyú ábrázattal, ami a történtek ismeretében érthető is. A büféből kilépő Leon tájékoztatja Gibbs-t, hogy neki ott nincs sok dolga, a nyomozást ő (mármint Leon) irányítja - miniszteri utasításra, főcím.Leon elmondja…..
Bedrock 2009.05.13 18:21:49
@Llew: köszönöm a kritikát, jöhet bátran máskor is. A mennyiségből ítélve, amit Ziva öntött magának, valószínűleg tényleg valami töményebb alkohol lehetett :) .

@Fedor: én is arra tippelek, hogy a 6x01 következik hétfőn. Talán nem spoiler, ha annyit mondok, hogy a szétrobbantott csapat minden tagját láthatjuk benne majd.
Két tizenéves srác légpuskával játszadozik. Előbb egy postaládát lőnek meg, centikre a postástól. Aztán megjön a kedvük, egy udvari medencében lövik ki a tulaj alól a gumimatracot. Matrac összecsuklik, tulaj rezzenéstelen arccal belesüllyed a medencébe, srácok megijednek,…..
hogyvolt NCIS 5x17 - Arcátlanság 2009.04.28 19:00:00
Egy építkezésen járunk, két melós a lifttel megy fel dolgozni, de egyiküknek vissza kell mennie a földszintre, mert nem írta be magát a jelenléti ívre. Megindul lefelé, a kevésbé feledékeny kolléga pedig egy holttestet pillant meg a felvonó tetején, főcím.A központban a…..
hogyvolt NCIS 5x16 - Kattanás 2009.04.22 17:00:00
Mai emberünk - véres kezét gondosan megmosva - a legnagyobb lelki nyugalommal lép ki háza ajtaján, miközben elsétált a nappaliban fekvő, széjjelkaszabolt lány holtteste mellett. Beül egy autóba, majd örömmel és csókkal üdvözli annak vezetőjét, aki nem más, mint Ziva, azaz…..
37 évesen diplomával, nyelvtudással lettem munkanélküli, 10 éven keresztül bankszektorban dolgoztam területi képviselőként. (szgk finanszírozás). A lízingcég Mo-i gazd. helyzetre hivatkozva megszűnt. Minden bank leépít, az autóipar pedig...egyenesen lefelé.  A korábbi…..
hogyvolt NCIS 5x15 - A Zóna 2009.04.08 10:00:00
Bagdadban vagyunk, a Zöld Zónában. Szabadidejüket élvező katonák kosaraznak egy placcon. Gránát süvít, erre a bakák rutinosan hasravetik magukat. Először úgy tűnik, nincs nagyobb baj, a többség leporolja magát és elfut a térről. A becsapódástól viszonylag távol tartózkodó…..
hogyvolt NCIS 5x14 - Belügyek 2009.04.01 11:00:00
Munkakezdéses életkép a központból. Ziva archiváláshoz készíti elő a papírjait, McGee három évnyi anyagot ment le a gépéről, Tony jókedvűen, kávét kortyolgatva belibeg. Tim infarktus-közeli helyzetben van, attól tartva, hogy DiNozzo beleönti a kávéját a számítógépbe,…..
Bedrock 2009.04.01 21:23:17
@Neoprimitív: Hmmm.. valahogy éreztem, hogy kicsit necces lesz :) . Köszönöm a javítást!
D.C. egyik barátságos utcájában járunk, kiszállás van egy házhoz. Később tudjuk majd meg, hogy ez egy laktanya - ahhoz képest elég jól néz ki... McGee kapja a hátsó ajtót, a többiek elöl kopogtatnak. Nincs válasz, ezért DiNozzo lábbal nyit ajtót. McGee-re német juhász…..
Bedrock 2009.03.25 15:54:48
@Llew: Ejj, pedig a "cél" is ott volt az esélyesek között, csak kiselejteztem...
Visszanéztem, kennelt mondanak az angolban is.
Köszönöm a privátot, intéződik :) .
hogyvolt NCIS 5x12 - Megfigyelés 2009.03.17 18:00:00
Egy lepukkant kerületben járunk, McGee kajás zacskóval a kezében baktat az utcán. Fülesen keresztül beszélget Tonyval, akit épp az éhenhalás kerülget. Tim, mint lelkiismeretes szövetségi ügynök, szívesen beavatkozna a mellette zajló kábszerügyletbe, DiNozzo viszont egyrészt…..
hogyvolt NCIS 5x11 - Törzsek 2009.03.10 18:00:00
Egy muzulmán mecsetben járunk, folyik a szertartás. Ennek végeztével egy fiatalember - aki láthatólag rosszul van, izzad és támolyog - bizonytalan léptekkel elhagyja a mecsetet, majd egy közeli sikátorba botorkál. Egy csuklyás alak követi. Nincs ereje elmenekülni előle, összeesik.…..
hogyvolt NCIS 5x10 - Rossz vér 2009.03.03 12:00:00
Éjszaka, csendes utcarészlet a Sárgaház előtt. Valaki beszáll egy ott parkoló autóba, fejbevágódik, majd a kocsi füstölgő gumikkal elindul. Sárgaházban riadó, dúlás nyomai, szétszóródott gyógybogyók mindenfelé, ápoló a gumiszobában nyalogatja a sebeit, főcím.Központ,…..
hogyvolt NCIS 5x09 - Túlélés 2009.02.24 18:00:00
Néhány kiscserkész a laborban tesz tanulmányi kirándulást. Abby lelkesen beszél a tömegspektrométerről, de ez kevésbé köti le a figyelmüket, mint a tetoválásai. A már-már kínossá váló helyzetet a cserkész-egyenruhában belépő Timothy menti meg, végre le lehet csobbanni a…..
hogyvolt NCIS 5x08 - Célbalövés 2009.02.17 17:00:00
Gyönyörű park, a nyugalom szigete. Egy taxiban ül a Fontos Ember, egyenruhás, tele kitüntetésekkel. Telefonál, ebből megtudjuk, hogy Kirklandnek hívják (táskájában véletlenül megvillan egy szigorúan titkos dokumentum fedőlapja is), és lerobbant az autója, emiatt késésben van,…..
hogyvolt NCIS 5x07 - Rekviem 2009.02.10 17:00:00
Kezdünk, egyből bele a dolgok közepébe: DiNozzo puccos öltönyében egy szutyok kikötőépületben rohan, közben lövöldöz. Potyognak a hullák jobbra-balra. De ez még nem elég, Tony ugyanazon lendülettel a vízbe veti magát. Egy elsüllyedt kocsihoz úszik. A kocsi ajtaja nem nyílik,…..
hogyvolt NCIS 5x06 - Kiméra 2009.02.03 17:00:00
Nyitójelenet: ködös este a tengeren, a hajó legénységének éppen valami gusztustalan trutymót osztanak, vacsora címszóval. Egyszer csak az egyik asztalnál a gyíkhúson nyammogó Takada görcsös rángásba kezd, az orrából vér kezd folyni. Na, pont ez hiányzott még az amúgy is…..
Bedrock 2009.02.03 21:57:23
@SANNA: Köszönöm :). Igen, megpróbálom.
Most visszanéztem, mert úgy emlékeztem, hogy valami kupakot húz le róla. Igazad van, a csomagolópapírt veszi le a szívószálról...
Bedrock 2009.02.04 10:46:34
@Fedor: most visszanéztem az eredetit. Doki határozottan szovjeteket említ. A szovjet K629-es projektet azonosítja Ziva "szellemével" (valószínűleg valami nukleáris projekt lehetett a régi időkben, ezért a szovjetezés).
@Llev: a szakács ott gubbasztott a "kalózhajó" farában, szóval ő is megmenekült. Ziváról lesznek képek, ezt megígérem :) .