Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Working Class Hero

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sünbarát, a blog Agnesnek 2010.02.12 09:45:00
de csak rövid időre, mert ez a blog sünikről szól:)..
Az elmúlt húsz évben a cigányügyeket illetően legalább egy jelentős változás biztosan végbement: a cigányokat többé nem lehet kihagyni a róluk szóló döntések meghozatalából. Reprezentatív képviseletük nincs (esett már erről szó, lásd Cigány párt, június 11., és…..
Working Class Hero 2009.12.07 21:31:37
@vernyul: De az amerikai négerek nem várták meg míg a szájukba repül a sült galamb, volt egy Martin Luther King-jük, Malcolm X-ük, és felemelt ököllel lettek niggerből, büszke négerek(már amelyik). Küzdöttek azért, hogy tanulhassanak, dolgozhassanak, elismerjék őket. A rétiniggerek valahogy mások, persze lehet én vagyok szemét rasszista náci.:|
Ribancokkal vagyok körülvéve, és ezt én akartam így! Jajj, de gáz ezt kimondani. Sok még ostoba is, de ezért én vagyok a legostobább. Az összes valamirevaló értelmes nőt elcsesztem az életemben, és már csak ribancok maradtak. levegőváltozás kell, ez a közeg megfolyt. Semmi…..
mindenaminemfontos sír a testem 2009.12.01 00:36:03
Átvéreztem, csöpp-csöpp, Anton Chigurh a Nem vénnek való vidékből, minden stimmel, csak ő sose sírna, amúgy mesés:/, most be nem megyek  kötést cseréltetni...
10 centis vágott seb, pia, barom állat vagyok, meg szerencsétlen is, látogatás a sürgősségin, nem túl fasza a hétvégi termés. Valszeg 2hét táppénz, felváltva érzem magam lúzernak és ketrecbe zárt vadállatnak, de most ez van. Legalább rendet rakok, talán, festek, grafika,…..
Grafter A vérnyúl újratámad! 2009.11.26 15:11:00
A WATT ismét hozta a szokásos formáját. Bár az eddigi gagyi reklámplakátokkal szemben most egy fokkal jobban sikerült az ábrázolás, a témaválasztás továbbra is elképesztő.Néhány évvel ezelőtt barátaimmal előszeretettel poénkodtunk vérfarkassal, vérpatkánnyal, vagy…..
Írok valami érdekeset is. Biztos ismeritek a nemrég megszűnt bombagyár blogot. Korábban én is sokat olvasgattam, és jó volt, üdítően normálisan jobbos, és nem olyan blődül elfogult, mint pl. a kuruc, Persze uszítás szaga itt is volt néha a kommenteknek és irományoknak, de…..
mindenaminemfontos 2009.11.22 14:03:46
Ez egy újabb olyan blog amit a kutya se fog olvasni. Ma kezdem valószínűleg hamar be is fejezem. Elolvasni egyáltalán nem érdemes. Ami most foglalkoztat, az a semmi. Másnapos vagyok, kicsit. Mondjuk leírom miért, szülinapoztam. Ez idén vagy a 25. szülinap volt amire meghívtak. Azért…..