Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PinkDream

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Kismadár az ujjadon 2009.02.13 13:18:00
Nagyon szeretem az egyedi megoldásokkal rendelkező, nem átlagos ékszereket, ezért akadt meg a szemem Alissa Frazer alkotásain. Az Agrigendonak tervezett kismadarak 18 karátos aranybók készültek igazgyönggyel és gyémánt szemekkel megspékelve. A lánccal összekötött gyűrűpárt…..
PinkDream 2009.02.13 21:06:28
OurFashion Victoria álmai 2009.02.12 13:32:00
Victoria Beckham saját kollekciókával engem meggyőzött. Meggyőzött arról, hogy attól hogy valakin több plasztikai műtétet hajtottak végre, mint ahány éves, lehet humora (videó!!)és stílusérzéke. Ruhái finomak, nőiesek, klasszikusak, egyszerűek, nem kockáztatnak, biztonságos…..
A márciusi amerikai Vogue címlapján Michelle Obama szerepel.A képen egy magenta színű ruhát visel a first lady, amit - csak úgy mint a beavatási báli ruháját - Jason Wu tervezett. A fotót Annie Leibovitz, az interjút pedig az újság szerkesztője Andre Leon Talley készítette.…..
Itt van nekünk Lady Gaga, aki meglovagolván az újraéledő disco stílust, meghódítván Akon-t, igyekezik egyre feljebb a slágerlistákon. Redníthetelnenül énekel, pillog, szexuálisan vonaglik és táncol, de általában nem vesz fel nadrágot, még egy nagyobb eseményre sem. A…..