Regisztráció Blogot indítok
Adatok
United KingKong

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkértem, hogy fejezzük be ezt a felesleges utállak téged dolgot, egy, a haverok miatt, kettő, mert ez így értelmetlen, három, nagy értékű akváriumos cuccokat hagytam ott nála, nem is akartam, akarom elhozni, mert valószínű, hogy lelépek külföldre, de szeretnék időnként…..
United KingKong 2009.08.27 00:18:31
@Drága gernika: 'Akkor azonban elárulja magát, amikor azt mondja "mosoly fakad bennem", ezzel lebukik, hogy ez csak irónia.'

Ott volt idézőjelben, majdnem kiütötte azt az összetett szemed, oszt még képes vagy köteleződni... kérődzni... izé... követelőzni. Ez a sok tücsök! Csak muzsikálnak meg ciripelnek, nem dógoznak, csesztetik a hangyákat, fialják a sok pereputtyot, hogy legyen szociálpoli.. izé... cigánykőcsön :)

Nard: rájuk vadászol? sör-rétessel? nóplízt lőttél már?
United KingKong 2009.08.27 00:20:40
@FiNG: nálatok nem babra megy a játék, FiNG :)
United KingKong 2009.08.27 00:41:31
@FiNG: nem hiszem el, hogy kihagytad a ziccert: FiNG KoNG :)
megtanítod a blogot FiNG nyelvre? :)
van is egy "ilyen" székelyes vicc (FiNG nyelven: székelykáposztás :) ha jól sejtem), de most nem írom be, mert rákeresek a FiNG-magyar szótárra a sztaki.hu-n. Addig is: el ne eresszétek magatokat! :)
Kezdődik a Sziget, küldjétek a fesztiválos-szigetes szakításokatA kép innenSziasztok!15 voltam, hősszerelmes típusú tinédzser. A hősszerelmest értsd úgy, hogy én hősiesen szerelmes voltam azokba a srácokba, akik rám se néztek. Egy nyári napon megtört a jég, egy fiú - kis…..
United KingKong 2009.08.10 22:04:16
Buenos noches!

"Nun ja, 15 Jahre alt woltam épp (+/-2), amikor nyáron megolvadt az Eis a Kilimandscharon, de engem ez nem is zavart volna, ha a pajzsomat nem eszi a rozsda. Így aztán Schield nélkül mentem a csatatérre, wie eine echte Hősnő aus dem Niebelungenlied. Heldinnek neveztek néha a hátam mögött, amíg le nem wágtam a sok buta Kopf. Aztán végre Siegfried beleszeretett az ujjlenyomatomba, amit kifejezetten szexinek talált. Nem tudtam kideríteni, honnan volt meg neki épp a középső ujjam lenyomata, de sehr gut wolt számomra, hogy az ujjamat nem lopta el, csak a lenyomatot. Előre örültem neki, hogy nem csak a Drache akar tőlem walamit. Siegfried igazi hős 17 Jahre alt lovag wolt, de feltűnt, hogy mindig SS-uniformisban jár, és ha megkérdezem tőle, hogy schlafen schon, akkor kipattant az ágyból, haptákba wágta magát, és torkaszakadtából kiáltotta: Jawohl, Herr Obersturmbannführer! Ami walljuk be, hogy fura volt, mivel erre Nem-mel kellett volna felelnie, nem pedig Igen-nel. De én annyira örültem neki, hogy wégre nem csak a Drache wetett rám szemet, hogy napirendre tértem e total Quatsch felett. Aztán egy szép Walpurgisnacht körülbelül um 8:29:11 Uhr elhívott a közeli Bierstube újra-megnyitójára, de nem hozta el a meghívókat, és összekeverte a neveket: Brünhilde, ő itt Kriemhild. Kriemhild, ő itt Brünhilde.
- A fedőnevem Fájl.

Der Direktor: - Schnitt!!!!!!!!!!!

Das Ende"
United KingKong 2009.08.10 23:35:54
@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D): most már teljesen biztos vagyok benne, hogy rácsatlakoztam a kollektív tudatalattira :) mert sokadik alkalommal (mondjuk azért 100 alatt van) gondolok nagyon hasonlóra, mint valaki, és ha utólag ezt nem is mindig vettem észre, akkor még annál is többször fordult elő :) ... biztos hiba van a mátrixban :) félelmetes felfedezések :)
Addig mondta a lány, hogy fél a megcsalástól, hogy végül ő csalta meg a fiút. Szörnyű érzés, amikor az ember mérföldkőhöz érkezve az életében visszagondol az eltelt évekre és ráébred: szörnyű hibát követett el, és arról addig fogalma sem volt. Én így jártam. Még az…..
Nyári időszámításunk alatt a történetek váratlanul, derült égből villámcsapásként érkeznek. A rend szeptemberben áll vissza. Sziasztok!   A blogolásban eléggé új avgyok, azonban a szakításban már eléggé "tapasztaltnak" mondhatom magam. A következő…..
United KingKong 2009.08.09 19:06:53
Bár jelen poszt írója nem nagyon érdemli meg a fikázást, azért egy kicsit mégiscsak :) /vagy csak én vagyok gonosz, nem tudni :) én azért még drukkolok neki, hogy túllépjen a sérelmeken - különben meg mindenki magával bacik ki, aki "fél a gyíktól is, mert megmarta a kígyó", és nem tud bízni a másik nemben, csak mert saját hibájából kifogott olya(noka)t (is), akikben nem lehet és/vagy nem kellett volna. Az élet nem a tutiziher dolgok kimeríthetetlen tárháza.../


Szíasztok!

Van 1 storym, ezek után mongya mínden férfí, hogy a szerelem nem bután.. ízé.. butit. Akí aszt akarja, hogy átvágja egy hölgy (nő, femme, csítrí, pjáty, seszty, szem, vószem, luvnya, bíge, muffos kínek hogy tetszík), az legyen szerelmes. Én sem akartam az lenní, kífejezetten csak a szivek összetörésének éltem (targoncásként ís sok Mílka csokíszivet törtem össze), és mínden naív kíslányt átvágtam, akít csak találtam. Na de akkor rám talált a szerelem. Ha másra néztem, semmí, de ha Őrá, akkor míndíg bízsergett bennem a szerelem. Kérdezte ís, hogy hány centí a szerelmem, én meg vagányan odalöktem nekí, hogy harmínc. Na ezt eleínte nem híte, de aztán később meg győztem. Legalábbís azt hítem. Meg akarta nézní, hogy másnak ís ekkora-e a szerelme, és a hátam mögött csínálta ezt. Nagyon kellemetlen volt, amíkor megtudtam. De nem tudta tovább títkolní, mert attól még, hogy nem néztem oda, hallottam ám őket! Na meg egyszer meg ís böktek véletlenül, miközben rácuppant a szerelmére. Aszt hitték, nem figyelek, mí? Hogy ha háttal állok, nem ís hallok már. Pedig de. El ís mentem fül-orr-gégészetre a Katonakórházba, azok meg besoroztak, mert látták hogy úgy nyomom a félkezes fekvőtámaszokat mint Dopeman. Hamar én lettem az egyesitett haderőnemí főparancsnok, és bár títkárnő nem járt vele, azért kímentem külföldre, amíkor fel ajánlották hogy Afganísztánban ís lehet cívílekre lövöldözní. De amíkor hazatértem a spórolt kéz-pénzzel és az RBS warrantokkal fel tankoltan, akkor már másvalakíje volt! Le fekűdt a provídentes csávóval! Sok adóságot halmozotfel nekem. Na igy komolyodjonmeg az ember! Meg védem a hazámat az afgánoktól, erre ő nem véd(ekezík) csepet sem. Híába no, mínden nő kurva! Tudom, mert a statísztíkus haverom monta hogy ez a csaj (csítrí, luvnya, bíge, muffos, mocskos ríbanc kínek hogy tetszík) a reprezentativ míntaízé. (Vagy vegetativ? Na mínd1) Volt pofája mentegetní magát hogy:

Ööööööö ízé, most akkor szakitottunk?

Wíndows2000

Ha van véleményetek a rohat kís kurvákról, akkor köszí hogy megosztjátok velem. Ha vigazstalní akartok, az ís jöhet meg a trükkje annak hogy lehet normálís csajokat (hölgy, úrínő, szolíd asszonyka, kedves kís feleség, házíasszonynakvaló kínek hogy tetszík) kífogní mert én feladtam bízony.

Wíndows2000
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
United KingKong 2009.08.09 18:45:22
Nagy pókfanként bánom, hogy a MESTER nem ír, hanem brit vagy mifene. Bár nem hagyta jóvá, hogy a fanklub tagjai írjanak, álmában egyszer arra gondolt, hogy milyen jó lenne, ha átvennék a stafétát azok, akikről nem is tud, hogy léteznek: a klubtagok. Szóval a kollektív tudatalatti elárulta őtet telepatikusan, pedig nincs is patika a közelében, sem telefon. Így születhetett meg eme kekec rege:

Kizárólag az iskolatársaimmal jártam sétálni. Mindig. Vagyis egyszer nem, mert akkor elvitt a gazdim is sétálni. De az igazi az volt, amikor az egész kutyaiskola elment sétálni. Ott volt a gyönyörű tekintetű Cézár. Egyből megtetszett. Körbeszaglászott. Kerülgettük egymást. De Bismarck még jobban tetszett. Azok a nemes vonások.. tisztára Purina reklámba való, izmos felsőtest, hatalmas... - na ezt inkább hagyjuk. A lényeg, hogy Cézár volt páros napokon a kanom, Bismarck meg páratlanokon. Aztán megborult a rend, mert Cézár klinikára került, és kimaradt néhány ciklus. Nem nálam, szerencsére. Hanem kettőnk / hármunk között. Na mindegy. Nem bántam, mert ott volt a Lassie. De akkor már a villanypózna vonzott leginkább, mert nem tudtam visszatartani a vizeletem. Lassie nagyon féltékeny lett a villanypóznákra, és párat leamortizált. Berágtam ezért Lassie-re, mert én nem tudok sötétben vizelni. Még szerencse, hogy elköltöztünk, és ott már voltak működő villanypóznák. Szerencsére Bismarck már ott volt. Rendőrkutya lett, és szolgálati időben mindig találkoztunk, amikor Buksi épp elszaladt macskákat kergetni. Ja igen: összejöttünk Buksival. Nagyon aranyos volt mindig, és olyan kutyás.. félt tőle a környéken az összes macska, nyugdíjas, postás, pitbull, villanypózna, tűzcsap. Szóval amikor nem féltem a lebukástól, akkor Bismarck volt műsoron. Tüzeltem. Bismarck is tudta ezt, és kihasznált. De nem bántam, mert tőle akartam kis szőrös izéket. Azokat, amik akkorák csak, mint egy macska. Tudjátok, na... Meg is ijedtem, hogy ha nekem is ilyenek lesznek, a Buksi majd megkergeti őket is. De Buksit elgázolta egy Transporter, így nyitva állt az út Bismarck előtt. Most mindenki utálja Bismarckot, mert nem végzi a dolgát, és velem lóg, de minket ez nem zavar. A lényeg az, hogy szeretjük egymást. Az sem zavar, hogy Bismarcknak megvolt már az összes szuka a rendőrőrsön, és még Ferihegyen is kerülgeti a drogkereső szukákat. Tudom, hogy hozzám mindig visszatalál, és semmi sem fogja megtorpedózni a terveinket. Mert bizony hogy már elástunk a kertben egy közös csontot is, és mindig ugyanazt a jégkrém-árust kergetjük meg. Az ám. Jól megvagyunk. Sok a közös vonás. Nem csak a póráz köt össze minket. Csak az a baj, hogy elfelejtettük, hová ástuk el a közös csontot. Az nagyon bosszant. Kerestem. Mindenütt. Lehet, hogy már nem szeret? Hogy kiásta? Titokban tartja előttem is. Bosszantó. Nagyon is. Következő holdtöltekor minden kiderül. Addig rágjátok le a körmötöket izgalmatokban, mert addig nem írom meg a folytatást. Akárhogy is kéritek. Fenyegetéssel sem mentek semmire. Csak semmi erőszak! Bismarck nagyot harap ám! Legalábbis remélem, hogy szeret még, és megvéd. Úgyis kiderül. Ne is írjatok teliholdig.
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
United KingKong 2009.07.09 19:53:05
@Muha: bakker, 1re jár az agyunk :)
kivéve persze, hogy iwiw-en nem voltam, így nem is szakíthattam :)

ON: ez duuuurva story. Kiscsaj vacillált, hogy megdugatná-e magát adonisszal, és az addig "jófejeskedett", amíg teljesen leírta magát. Eddig normál történet, de aztán a csaj feltette, pedig semmi szakítás nem volt benne, hogy leírja, mennyire sokat vergődött agya és vaginája között (az agya és farka közt vergődés mintájára), és az agy győzött, de mintha megbánta volna, vagy legalábbis örült volna neki, ha egy szemernyit kevésbé primitív adonisz
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
United KingKong 2009.07.09 19:22:58
Látom, nincsenek jó sztorik, mindenki valami eredetit szeretne. Hát ímé :) Vascsöveket az öltözőmbe (tudom, hogy csak én tudok rajta nevetni, dehát én már csak ilyen gaz kurafi vagyok), majd a postás vagy a kellékes átadja. De legalább ez nem fake, mint a sok fék / blőd cucc. Blődnek kicsit blőd, de ezt tudtam kihozni az alaptörténetből. Mentegetőzés helyett in medias res:

Amikor megláttam, egyből megtetszett. Tudtam, hogy nem élhetek nélküle, legalábbis anélkül nem, hogy meg ne próbálnánk. A haverok is azt mondták, hogy 'nagyon szívdöglesztő'. Nagyon tuti. (Igazuk is lett, mert csodálatos két hét volt a rá következő időszak. Minden szempontból ideális. Sokat fejlődtem. Megjött a rutinom, nyeregben éreztem magam. Bizseregtem, és eleinte izgultam, mint egy kiskamasz. A csodálatos szó nem is elég kifejező. Inkább nevezném mennyeinek. Túlteljesítette a várakozásaimat is. Pedig nem tettem alacsonyra a mércét. De mégis toronymagasan vitte. El voltam képedve. Úsztam a boldogság égkék óceánjában. Nem, nem is úsztam! Valósággal lebegtem! Még az sem zavart, hogy izzadt a tenyerem, nem is ritkán. Valahányszor ránéztem, elfogott az a régi szenvedély, amihez foghatót ugyan gyakran átéltem, de ennyire intenzíven, ennyire színesen csak ritkán. Aztán bekövetkezett az elkerülhetetlen, pedig minden nap maga volt a tökély. Elváltak útjaink, bár néha még meg-megnéztem, merre jár, mit csinál, eszembe is jut(ott) róla Ákostól a 'Miért ne gondolnék Rád? / Hogy merre jársz? / Hogy mit csinálsz?' refrénű nóta. Sokat gondoltam Rá még miután véget ért az a várakozásokkal teli, boldog két hét, akkor is. Kicsit hiányérzetem volt, amikor véget ért ez az időszak, de beláttam, hogy ennek így kellett lennie. Még most is hiányzik. Mindig is az én kicsikém lesz, még akkor is, ha sokaknak megvolt már (MNK!). Űrt hagyott maga után. Sok jó érzést is, de egy betöltetlen ürességet is. Szerettem volna még találkozni Vele később, de már nem volt rá alkalom. Jobban mondva: nem volt miért.) De vissza a kezdetekhez! Szóval a haverok is látták rajtam, hogy most nagyon lelkes vagyok. Figyelmeztettek, hogy gyorsan lépnem kell. Nem is voltam mulya. Amint elindult, egyből rámozdultam. Nálam nincs cécó, a tettek mezejére lépek, ösztönösen megérzem, mikor jó az időzítés. Most is remek volt a tempó - talán karmesternek kellett volna mennem. :) Csak az a baj, hogy a szenvedély nem elég hozzá, és tehetség is kell. Na mindegy. Szóval nem vacilláltam sokat. Teló elő, helló Jenő! Jenő a brókerem volt akkor, és segítőkészen útbaigazított, hogy ki foglalkozik amerikai papírokkal. Meg is vettem, jó sokat. Követtem real-time az én kicsikémet, és két hét múlva kitettem a szűrét. Túl sokat kellett adóznom ugyan, de ilyen izgalmas meccsem már rég nem volt azok közt, amiket ilyen jól le tudtam on-line követni. (Amit nem lehet nyomon követni, azon nem is tud igzgulni az ember, mert csak vesz meg elad, és ennyi az egész. De ahol a kettő közt lehet nézni a játszma alakulását, az olyan, mintha a kedvenc csapatomnak szurkolnék.) A piac szinte minden másodpercét tudtam figyelni, hála a 20-as mélységű ajánlati könyvnek. Minden emelkedő napon izgultam, hogy 'Na most véget fog érni a száguldás', de nem lett vége, és bitang nagy forgalommal repítették a spekik a részvényt. Egy idő után már nem is voltam annyira lelkes. Néha megnéztem, de tudtam, hogy már megnyertem a meccset, már csak az volt a kérdés, hogy mennyivel. Drukkoltam még mindig neki, de megkopott az érzés. Előbb-utóbb átmegy az ember lelkesből hidegvérű, számító komputerbe. Amikor már kezdett megtelni komoly mennyiségekkel az eladói puffer, akkor ráborítottam a vevőkre a pakkom. Több tételben ment el, de az egész pakk ugyanazon az árfolyamon. mégis keserű a szájízem néha, ha erre a szakításra gondolok.
Tescoban nem voltunk, gumit nem vettem (a CBOT-on csak kaucsukra lehetett volna kötni) katona nem voltam. Tanulság? Ne félj! Élj! Egyszer élünk, mindent ki kell próbálni, ami lelkesít! Tanulság? Ha valami brutális forgalommal elkezdett kitörni a sávból, bele kell venni.
MNK volt már, igaz? Már csak az MPG maradt ki. Azaz mostmár az sem...


Disclaimer: egy asszociációról jutott eszembe, vagyis hogy az emberek a társ találása helyett tőzsdéznek a húspiacon. Sorry for being r(/n)ude... Valódi szakítós sztorit nem tudnék megfulladás nélkül posztolni, és jobb is így :) Majd ha 1x felnövök :) és igazi nyárspolgár leszek, leírok egy olyat is. Reszkessetek, fejtörők!

Macaulay Duration Culkin
s.k.
Valljuk be őszintén egyedül lenni nem jó. De olyan emberrel lenni sem, akit nem szeretünk tiszta szívünkből. A kép innen Sokat gondolkodtam kiírjam-e magamból ezt  a történetet. 2001-ben kezdődött.... Már régóta rosszul éreztem magam a házasságomban de végre…..
United KingKong 2009.06.29 23:44:24
micsoda filozófiai mélységek! micsoda küzdelmek! micsoda "őszinte" vallomások! "Már egyáltalán nem érdekelt a pénz. De azt sem akartam, hogy mindent
feladok és Neki már nem kellek."
Kevés olyan pacák létezik, aki képes 2 olyan mondatot rögtön egymás után leírni, aminél az első őszinteségét megkérdőjelezi a másik. De mostmár legalább tudom, hogy biztosan nem üres halmaz...
Ettől a Képlet (Knowing) sokkalta jobb, pedig igyekszem kifigurázni a túl komoly filmeket. Ez a filmremek is reklámszak-emberes munka volt (rövidített tartalma bizonyítja):

Belefáradt a mindenNAPokba? Éjjel-NAPpal dolgozik? Kifestené a NAPpaliját? Would You like to take a NAP? Cserélje le megunt, elszennyezett bolygóját! Csak most, csak nálunk! Ha hív minket, most ajándékba adunk új bolygójához két holdat is! Ne habozzon! Tapasztalt szakembereink ingyen házhoz szállítják a gyerekeket (és a nyulakat)! Ha felkeltettük érdeklődését, lapozzon tovább, hogy megismerje ajánlatunkat!

Garantáltan olyan bolygót kap, amit szabadon tönkretehet, ha már a Föld tönkretételét megunta! Szennyezheti, feltúrhatja, erodálhatja a talajt, bemocskolhatja a tengereket és a levegőt anélkül, hogy azok az idegesítő környezetvédők aggasztanák.

Garantáljuk, hogy az új bolygón nem lesznek egészségére ártalmas vírusok, baktériumok, egyéb mikroorganizmusok vagy szervezetek. Szavatosságot vállalunk a (mikro)klímára, mely épp akkor lesz kellemesen meleg, amikor mindenki szabadságra megy, és akkor lesz hideg, amikor mindenki havat akar a karácsonyfa mellé.


Amúgy az energia-lények (nyilván az Ősök vagy az Ori!) szárnynak tűnő ornamentumai miatt jutott eszembe ez a marketingrizsa. Nyilván nem akarták a hívőket megbántani azokkal az origami-szerűen hajtogathatós űrhajókkal, ezért szárnyakat adtak nekik meg egy bazi nagy fát az új bolygóra, mintha az Édenkertbe térnének vissza a kisklapekok, és várná őket az Élet Fája (vagy a Tudásé, rajta egy táblával, hogy ’na most már zabbanthatsz az almából, kisöreg! A kertész.’ - no meg a tűzvihar is azt az érzetet keltette az emberben, mintha a Pokol jött volna el a Földre, és a Satanic Industries, Inc. felvásárolta volna az összes Föld-részvényt a tőzsdén. Tisztára hostile take-over. A management meg ’YOU ARE FIRED’ üzit kap a telcsijére. (Már aki nem követ el öngyit.) De semmi baj, mert a Paradicsom-bolygóra már megérkeztek az origami / karácsonyfadísz űrhajók, és mindenki megnyugodhat. A fű zöld, kék az ég, a szellő kellemesen borzolja a frizurát, és néhány rakoncátlan gyerkőc kendermagot és marihuánát is hozott termesztésre. Minden cool. No para. Talán még a Music TV is fogható lesz.
Beethoven 7. szimfóniájának 2. tételét betenni zseniális húzás volt, mivel aki csak egy kicsit is fogékony az ilyen zenére, az elsőre beleszeret. Nem semmi a 9. szimfónia sem, de ez valahogy annyira jolly joker, annyira illik minden hangulathoz és témához, hogy hiába nem lehet ráfogni, hogy jobb lenne bármely más, hasonló kvalitást reprezentáló műnél, mégis valahogy odaillőbb. (Persze ez is ugyanolyan merő szubjektum ugyanúgy, mintha azt mondanám, hogy pl. Vivalditól a Négy évszak nincs olyan jó zene, mint ez. De azt, hogy passzol, mégiscsak jobban beveszik a reklámszakmán kívül és belül esők is.)

Ami nagyon nem volt zseniális, az az antropikus elv totális félreértelmezése, véletlenszerűségnek álcázása. A legtöbb bolygó nem hordozhat életet, és ha a Föld is ilyen lenne, akkor senki sem élne rajta, aki feltesz effajta kérdéseket. Aki nem érti meg az antropikus elvet, az fordítva ül a lovon, miközben fennen hirdeti, hogy a ló azért fejlődött ki, hogy az ember hátasként használhassa, holott valójában azért, hogy amikor az ilyeneknek azt mondják, hogy ’lóf..z a se..edbe!’, akkor ne csak egy nyúlf..nyi valami menjen be oda, hanem egy jóval durvább élményben legyen része. :) Az elefánt is ezért fejlődött ki, de az nem elég elterjedt a (be)szólásokban, pedig annak még durvább hímtagja van, úgyhogy a kipusztulás fenyegeti az elefántokat, sőt a mamutok is azért haltak ki, mert senki sem emlegette anno a ’mamutf..z a se..edbe!’ szólást, és nem volt okuk fennmaradni. Éppenséggel ha tudni akarjátok, elárulom: a dinók is ezért haltak ki. Senki nem mondta annak, akire haragudott, hogy ’tírexf..z a se..edbe!’ vagy ’brontosaurusf..z a se..edbe!’ és ezért nem volt értelme a dinók létezésének (a filmtémákat leszámítva, de hát a filmes témákban meg pont az a lényeg, hogy kihaltak, tehát ez is inkább a kihalásuk mellett egy ok, mintsem a fennmaradásukért). Ha tehát elterjedne, hogy pl. ’sztegoszauruszf..z a se..edbe!’, megjelennének a sztegoszauruszok is.

Az iridium-izotóp megugrásán még dolgozni kell, de talán az 'iridium a se..edbe' mondás azt is megoldja...
United KingKong 2009.07.09 18:58:00
@Budapesti Brigaderos: ez a klipp nagyon ott van! :) Blessed are those who walk in unison. Hallowed are the Ori!
"Összeültünk vl-lel, és arra jutottunk, hogy most annyit fogunk nyaralni, fesztiválozni, pihenni, hogy a szakítósblogot is csökkentett módra kapcsoljunk. Nem tudnánk együtt élni azzal a tudattal, hogy míg az egyikünk a horvát tengerparton tesped, a másik nyomatja a szuper…..
 Ha jól értem, büdös volt a fiú. És még így is célba ért. A pénteki kötelező feszültség-levezető túráink alkalmával esett meg velem ez a két kis szösszenet. Nem kifejezetten szakítós, de lekoptatósnak megteszi. Miki volt az első, akinek azon a helyen áldozatul…..
United KingKong 2009.06.27 23:03:02
Halihó!

@Letícia-Charlotte in SBp:

Nem Béla vagyok, hanem Géjza, a Gejzír. Izlandról. Bálnavadász vagyok meg fókabébi-nyúzó. Mellékállásban politizálok és adót csalok, no meg a környezetet is szennyezem. Van egy olajkutam, amiből pumpálom a tengerekbe a fekete aranyat. Sokan figyelmeztetnek, hogy még így sem tudok minden gaztettet elkövetni, de nem hallgatok rájuk. Na így már biztos rámismersz :)

Különben S. W. Hawking a féltesóm, és azt üzeni, hogy a kvantumszámítógépek arra is jók, hogy nem fotolitográfiai eljárással készülnek, márpedig ennek a technológiának meg vannak számlálva a napjai, és ezt az Intel is tudja (azért Intel a neve, nem igaz? :) hogy tudja...) Arra is megkért, hogy szóljak pár szót a tudományos kutatások érdekében, meg hogy túl alacsony a büdzsé, és adakozni kéne emberek... erre mondtam neki, hogy írjon még könyveket. No jóccakát, én agyonverek még pár fókabébit a selymes prémjéért.
Engem ne várjon senki soha, ha ez ezzel jár. sziasztok, már régóta olvasom a blogot, és azóta érlelődik bennem, hogy én is megosztok pár történetet a nagyközönséggel. pár hete egy kisebb baráti összejövetelen megszavaztuk a két legérdekesebbet, utólag talán már tudok…..
United KingKong 2009.06.26 07:46:28
@Letícia-Charlotte in SBp: jujjj, hát ez szörnyű! MJ/X meghalt? akkor nem lesz több Mézga család?

miért is volt rendes a pasas?
United KingKong 2009.06.26 08:29:09
@Letícia-Charlotte in SBp: Nővérkém! :) Erről egy vicc jutott eszembe!
Egy kaporszakállas :) öregúr búsan jár-kel a faluban, amikor krisztussal találkozik. Az megkérdi, mi a baja.
-Volt egy fiam, akit nem találok, és attól tartok, bántották - így az öreg.
-Hogy nézett ki?
-Hát olyan kis vézna volt, meg szögek voltak a kezében meg a lábában...
-Apám!
-Pinokkió!

sztem meg amúgy csak a szokásos paranoia, hogy valamelyik "ősellenséged" kötözködik (tippjeim nincsenek, mert nem ismerjük egymást) ál-nicken. a valós helyzet pedig az, hogy elég nagy a világ, meg hogy: ahogy már Dawkins is megírta egyik kollégájára hivatkozva - inkább vagyunk hajlamosak felfedezni egy ismeretlenben is egy ismerőst bizonyos rájuk emlékeztető jegyek alapján, mint fordítva. ettől még ismerős is lehetek, csak épp nem valószínű... amúgy meg: nem tud senki sem mindent, sőt a mindenhez képest mindenki nem tud semmit sem :) mert mindenkinek olyan parányi a tudása a lehetséges "mindentudás" halmazához viszonyítva, hogy lényegében zérus (precízebben fogalmazva azt kellene mondanónk, hogy a nullának van az epszilon sugarú gömbkörnyezetében az értéke, de ez meg olyan análtanáros, meg különben sem vicces ez a sok handabanda, ez a Mézga Aladárba ojtott IHM...)
United KingKong 2009.06.26 08:36:34
@Kedves Nard: látta a jövőt, csak nem tudta, hogy mikor következik be :)
dehát Joe Black óta tudjuk, hogy csak az adók meg a halál a biztos... az is lehet, hogy elvitték őt is az ufók (ill. ufonauták), mint Elvist.
 Rendkívül hosszú történet egy nyárról, egy szerelemről. Az élet iróniája, hogy nem én vagyok a blog rendszeres olvasója, hanem az akivel nemrég szakítottam, sőt a blogról is tőle hallottam először. Egyesek talán azt gondolják, hogy egyfajta revans, hogy itt írom le a…..
United KingKong 2009.06.22 16:08:22
@huhaaaa: nyilván rájöttél, hogy érzékeny pontra tapintottál barbara-nál. sztem ilyenkor szokott egy úriember úgymond kibékülni a hölggyel, valami olyasmivel, hogy senki sem szent meg az emberek különböznek... már ha felül tudsz emelkedni ezeken a félelmetesen sértő vádakon :)

(ejj, de bénán manipulálok :) simán citrom-díjas)

azért én még bízom benne, hogy 1x megtapasztalod, milyen is az, amikor a nőkben nem csak azt látod... meg abban is, hogy világbéke lesz 1x :) és nem ér bele a kezem a bilibe, stb :)

különben nem semmi, ha belegondolok, hogy csak azért, mert XY személyesen is érintett, mekkora feneket kerekítenek egyesek ilyen relatíve apró dolgoknak, miközben a házasságon, családon, stb. belüli erőszak mennyivel fontosabb probléma...

United KingKong 2009.06.22 16:29:51
@Szexofon: az is az élet része, hogy valamit valamiért...
Zsit nyilván azért nem tudja elképzelni az egészet, mert náluk a "csere" (a.k.a. szimbolikus csere, potlecs) abban áll, hogy mind2 fél hűséges, amiért cserében különlegesek egymásnak.
Nálatok meg nyilván a különlegesség más értelemben értendő. Toleranciában pl.
Egyik sem elítélendő, csak épp a mifélénk számára nehéz elképzelni ekkora szabad(os)ságot, és ezt nem pejoratívan értem. Én biztos nem akarnék olyan nővel tartósan együtt lenni, aki szerint azt teszek, amit akarok, és ő is. Egyik fele sem tetszik a dolognak, pedig szakítottam már azért, mert vagy helyrejön, vagy nem "alapon" ez volt a legjobb - már nem tudtam semmi más értelmeset tenni, és bizony ilyenkor már szabad a pálya... (de nem szakítanék csak azért, hogy meglegyen XY, utána meg vissza az egész)
Ha megtetszik valaki, akkor sem érdekel, hogy milyen lehet vele, mert tudom, hogy "otthon minden rendben". (Ha meg nincs, azt megbeszéljük.)
Tudom, hogy bekorlátozom magam, de ez is egy potlecs: jobban érzem magam attól, hogy ellenállok a kísértésnek, mert van hozzá motivációm. Ezzel nem azt mondom, hogy Ti meg ösztönlények vagytok, csak azt, hogy vannak, akiknek ez nem jó játék. Ettől még nem 2-dimenziós a dolog...
United KingKong 2009.06.26 08:08:21
@Szexofon: voltaképp szimpla konzervativizmus rejlik mögötte, és én sem szeretem a birtoklási hóbortosokat, de azért a régimódi (genuine old-fashioned romantic style) habitusom ilyen nem-modern. erről eszembe is jutott egy vers, ami a mifélénk paródiája is lehetne akár, de nem vagyunk mi sem kirekesztőek meg prűdek, legalábbis nem mindenki, aki így gondolkodik... na a vers az "Így írtok ti" c. remekből:

Szabolcska Mihály: Egyszerűség

Nem hivalgó, cifra páva
Nem modern az én szívem.
Egyszerűség lakik benne
Mosolyogva szelíden.

Egyszerű, de tiszta nóták
Amiket én dalolok -
Mert a szívem súgja őket,
Nem is olyan nagy dolog.

Úgy csicsereg az én szívem
Egyszerűen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.

Ami a szívemben fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versírást.

Egyszerű és tiszta nóta
Gólyafészek, háztető -
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.

A jó Isten egyszerűnek
Alkotta az eszemet,
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelídség, szeretet.

Kicsi kunyhó, szerető szív,
Messze égbolt, tiszta kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még.

Benzinkutas playboy és a sörös dobozos csaj pornós találkájából lett, ami lettSziasztok!!! Rengeteg ilyen sztorit, tudnék mesélni, de most már, hogy ismerem ezt a kis oldalt ígérem le fogom írni az összes történetemet, mert nagyon jók!!A mostani nagyon vicces!26 éves lány vagyok…..
United KingKong 2009.06.25 14:51:19
első!
izé... első dícséret :)
a poszt igazi mestermunka, remek forgatókönyv lenne belőle egy filmben (Tarantino és Emmerich ötvözése Uwe Boll "tehetségével")
javaslom a poszt ápisz box-ot címnek, és a katartikus zárójelentben Vlagyimir Klicskó árnyékboxolna - önmagával. A pléh-bolyból pedig pléh hangyák (vascső)sün-dörögnének elő, ami metaforája az élet örök körforgásának az élet és a halál Szkhülla-Kharübdisz metrikában.
mint popcornzabáló műkedvelő, remegő ajkakkal rebegek imát azért, hogy a folytatását is olvashassam, lehetőleg "na mi van, ilyen fos volt?" címmel.
különben meg 7köznapi történet, nem ér fikázni az ilyet! mindenkivel megtörténhet az ilyesmi, aki kicsit elővigyázatlan. igenis kellenek az ilyen posztok! rövidek, tömörek, és nem (tudom, MNK!)-znak benne.

a kommentelők független etikai szakszervezetének titkárának szomszédjaként követelem, hogy leközölje az ilyen írásokat a blog! különben nem lesz reklámbevétel, lesz sok vascső, sün, gumi, volt katona, tesco, stb.
utolsó (figyelmeztetés)
a barátnőnek meg igaza volt, mert unalmas már a sok erkölcsi témát is felvető poszt, néha ilyen is kell, ahogy a tankcsapda is megénekelte anno két "néhány lotyó lelke már ígyis a kötélen szárad" és "a torta meg lesz fűszerezve" között...
komoly témában az embernek nincs kedve / ingerenciája hülyének lenni, de egy ilyenben van, márpedig alkotmányos joga mindenkinek hülyének lenni, ergo alkotmánysértő is lenne, ha nem lennének ilyen könnyed sztorik a szomszéd Szintiákról...
United KingKong 2009.06.25 14:54:46
@Muha: meglátta a csóka zsebében a franciakulcsot dudorodni, és másnak gondolta :)
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
 Van tanulság is: nem szabad szigorúan ragaszkodni az ideákhoz, nem szabad belelátni a másikba. Kedves Szakítósok! Mióta a könyvet olvasom, azóta azon töröm a fejem, melyik sztorimat írhatnám le. Az első, amit leírok, valamilyen szinten kapcsolódik az egy/kétszavas…..
United KingKong 2009.06.23 09:20:34
@Caddy: Morgen! Was für ein Radar? :)
United KingKong 2009.06.23 09:23:05
@SciNu --Imma chargin mah lazer!!!!!--: őt már úgy fogja hívni, hogy Betelgeuse :)
United KingKong 2009.06.23 09:26:32
@Az vagy nekem: mi a különbség a sötét anyag és a sötét energia között? ezt soha nem sikerült felfognom. a sötéteknél az anyag nem energia? annyira sötétek, hogy nem ismerik az anyag-energia ekvivalencia elvet? :) hejj, de killa offolni :) yo!
 Igazából nem sokat értek a miértekből, és annyira tele van öres helyekkel a sztori, hogy felteszem, hátha megtudunk részleteket isHát megirom én is a történetem.Én 27 éves vagyok. 2008. júl.28-án kezdett dolgozni nálunk egy kedves fiatal lány 24 éves aki nekem rögtön…..
United KingKong 2009.06.22 12:56:57
@madpapa: XD

szegény posztolón ez nem fog segíteni...
ez sem:

www.myconfinedspace.com/2009/01/24/becoming-a-donor-is-probably-your-only-chance-to-get-inside-her/


legalább az again-t hozzá tudod írni, posztoló, posztumusz :) (vagy IRNI, rövid i-vel :) stb. stb.)

remélem, azért olvassa a poszt írója a sok jó tanácsot is, és nem fűz vérmes reményeket olyan nőhöz, aki már összeköltözött a barátjával...
ki kell szeretni belőle, ennyi. nem dől össze a világ, történt már ilyen, stb.
kiszeretni belőle meg nem lesz nehéz, mert a leírtak alapján eléggé könnyűvérű nőcske (persze, hogy sokkal "könnyebb vérűek" is akadnak...) viszont nyilván álszent is, ahogy az lenni szokott (talán a mi "barmunk" is az), úgyhogy beindulhat a "megundorodom tőled" terápia, ha más nem hát kognitív disszonancia ill. önáltatás formájában :)

have fun...
United KingKong 2009.06.22 12:57:51
@Muha: bátorság az, nem faszság :)
Tanulság: interneten, kocka pasival (csajjal) nem ismerkedünk.A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet…..
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
United KingKong 2009.06.11 16:13:06
@keji: with all the respect, sire... but:

az egyik fele rossz következtetés, a másik meg rossz olvasás eredménye :)

"Biztos valami rossz emléked van a gyerekkorodból, mert vagy 5-ször jössz ezzel a rossz szülő dumával.

Ha ilyen rosszak a szüleid, akkor Neked az a dolgod, hogy ne cseszd el, ha lesz gyereked!!"

ez a fele hülyeség, rosszul következtettél. szüleim nem tökéletesek, és remélem, hogy náluk is jobb szülei leszünk a leendő gyermekeinkenek a párommal, de azért el kell ismerjem (nekik is), hogy jó helyezést érnének el a "jó szülő" versenyen :)

A másik fele: nem ismétlem önmagam. Olvasd újra, ha meg akarod érteni. Hinweise: az "akkor és csak akkor" nem egyenlő az "akkor"-ral. Megfordítottad az implikáció irányát, bár én is inkább csak erős korrelációról beszélnék, mivel lehet olyan emberből jó szülő (kb. fehér holló gyakorisággal, de lehet), aki eleinte nem akarja, hogy megszülessen a gyermeke...

A többivel egyet tudnék érteni :)

United KingKong 2009.06.11 16:38:04
@keji: "Tudom, hogy sok ilyen férfi van, de aki meg nem ilyen, hanem normális (néhány barátom van ilyen is-olyan is) azt meg elkerüli a nők (pedig nem kvazimódók), mert ösztönből a dögöt keresik.

Aztán utána néznek, hogy hopsz ez átbaszott. "

OK, van egy tendencia a nőknél erre, ez kétségtelen, node miből gondolod, hogy gyakori? mert a jófej haverok elmesélték? wow! hiteles forrás :)

egy ffi (ha észnél van) olyan nőt szerez magának, amilyet akar. ha okos kell neki, akkor olyat, ha szeretnivaló, akkor olyat. egyeseknek a 2 egyszerre is megy, bár mivel ott már a kereslet-kínálat is csúnyán beleszól, annyira nem sok ilyen van, node lehet az intelligenciát mondjuk szépséggel pótolni. szóval a 3 jó tulajdonságból 2-t még mindig "ki lehet fogni" :)

vagyis ha a haverjaid pampognak, hogy már csak elszállt igényű meg rosszfiúkra bukó nők vannak a "placcon", akkor talán nem csak a szokott helyeken kellene szétnézniük (mulatóhelyek, társkereső, stb.), hanem máshol is...

ja, különben a női toplista (sacc per kb.):

1. jó humorú, laza hejjespasi, aki letarol minden ellenfelet, de a nőkkel udvarias, és hosszú távú kapcsolatot akar
2. jó humorú, laza hejjespasi, aki letarol minden ellenfelet, de a nőkkel udvarias, viszont NEM (csak) hosszú távú kapcsolatot akar
3. jó humorú, laza átlag pasi, aki letarol minden ellenfelet, de a nőkkel udvarias, és hosszú távú kapcsolatot akar
4. jó humorú, laza átlag pasi, aki letarol minden ellenfelet, és hosszú távú kapcsolatot (is) akar
5. átlag pasi

:)
United KingKong 2009.06.11 17:11:11
@tarquin: nő vagy avagy ffi? (előbbire tippelek)

egy ffi szemszögéből nagyon is "pótolható" egyik a másikkal :)
bár inkább csak az i. a szépséggel :)
különben meg: igazán szeretetreméltó ÉS helyes / szép nőket ismerek, de aki IGAZÁN szeretetreméltó ÉS VALÓBAN intelligens (ez nem egyenlő azzal, hogy összeolvasott mindenfélét, és azt szajkózza :) hanem vannak önálló gondolatai is, netán még érvelni is tud), olyat nem. Ettől még biztosan vannak, csak szerintem a nőknél a magas IQ nagy "önveszélyforrás" is egyben (boldogság, stb. tekintetében)
Megismerheti-e egymást igazán két ember, akiknek különböző az anyanyelvük? A kép innen A kérdés azóta motoszkál bennem, amióta egy kedves rokonom egy német lányt feleségül. Megtanulhatsz akármilyen tökéletesen egy idegen nyelvet, de azokat az apró rezdüléseket, amik…..
United KingKong 2009.06.07 14:26:33
@Caddy: (k)étdimenziós és eldobható :)
amúgy nyelvújítás terméke a szó :)

@KIRA: ja. de az első 2 még jó volt. olyan ez is, mint a gyerekek :)
United KingKong 2009.06.07 14:39:18
@primula -: Mendel-szindróma :)
a borsóról a szaporodás / szex jut eszébe...

amúgy meg csak lehet, hogy meg akarta mutatni, mekkora földje van :) de a csaj a nagy répát értékeli, nem a nagy borsót / borsóföldet :)

ja, és a borsó hüvelyes termés, tehát az ipse akár elvont költő is lehetett :)

akárhogy is nézem, de CSAK EZÉRT szakítani elég királykisasszonykás :)
vagy volt más is a háttérben, vagy meg is érdemli, hogy szingli :)
Nem értem, hogy a fiú miért nem kapaszkodott abba a kiskapuba, amit a végtelenben való találkozás jelent.Hello, Rövid de velős, én mondtam. :-)Helyszin: házibuli, szinészpalánták, barátnőm és én, frissen végzett közgazdászok.Sosem birtam nagyon az ilyen elvont egyéneket, és…..
United KingKong 2009.05.27 11:58:12
@prettyinpink: mit mond a munkanélküli, frissen végzett közgazdász a munkával rendelkezőnek?

-egy sajtburgert kérek kólával

:)
United KingKong 2009.05.27 12:46:13
@SassyGurl: nem valószínű, hogy frissen végzettek, de ha mégis, akkor szinte biztosan nem valamelyik foximaxi egyetem / fősuli közgáz szakán / karán. kivételek akadhatnak persze...

amúgy vagánykodhatott volna a srác is, ha nem színészpalánta, hogy pl. "az én kommunikációs csatornám egy n-dimenziós hipersík, és nem egy egyenes (n pedig egy roppant nagy szám, mondjuk 10E19), ráadásul a párhuzamossági axióma is csak euklideszi metrikában érvényes, ami egy leegyszerűsítés, és a valóságban mást használunk (pl. Bolyai-féle metrikát vagy egyéb speciális metrikus tereket)" stb.

a fejzár is egy jó fogás, ha olyannal szemben alkalmazzák, aki nem ismeri a megfelelő trükköket :)
máskülönben a fagyi vissza tud nyalni, és az kellemetlenebb, mint amikor nem hidegen tálaltuk a bosszút :) /akkor megolvad a fagyi, és nem tud visszanyalni még hiperbolikus metrikában sem :) bár egy olyan Univerzumban, ahol nincs idő-aszimmetria, ott megteheti, mert ott "visszaállhat" fagyivá :) az olvadt állapotból, mivel hogy a termodinamikai törvények is másak, mint nálunk.../

szóval nem tudhatjuk, hogy az egerek mik is valójában :)

na ennyit mára :) a hülyéskedésből...
komoly dolgokal is kell foglalkozni...
United KingKong 2009.06.07 13:35:14
@SassyGurl: írónak :)
csak mivel fárasztó vagyok, inkább a sereg fogja venni kiképzési / vallatási célokra
jaj, ne mondj ilyet, kedves levélíró! Igaz nem voltunk együtt sok ideig a barátnőmmel,de egyik napról a másikra mintha a föld nyelte volna el.Végül sikerült elérnem és megbeszéltem vele egy találkozót.A szakításunk „indoka” a következő volt…idézem szó…..
United KingKong 2009.05.28 18:24:52
@primula- ma éppen rúdtáncos: no persze az evolúció ezért adta a nőnek a könnyeket :)
tud mivel "érzelmizsarolni", ami sztem kifejezetten pozitív dolog

ha minden jól menne, egy idő után a nők kikényszerítenék a ffiakból az altruizmust is, bár sztem ez nem fog menni...

valaki végigolvasta Szendi Gábortól "A nő felemelkedése és tündöklése" c. könyvet? nem szakítottam rá elég időt, mert az jött le belőle, hogy bulvár, és egyoldalúan csak a nők erényeit látja :) de abban lehetnek efféle levezetések a ragaszkodás kiharcolásáról (elég féloldalas lenne az is...)
United KingKong 2009.05.28 18:46:13
@fehér kutya: azért a szofisztikáltabb nőknél (oh, mily szerencse, hogy ők is hozzáférnek az oktatás áldásaihoz, sőt ált. jobban tanulnak!) nem az a képlet, hogy erő = geciség.
az, aki megengedheti magának, hogy nem mindenkivel arrogáns, az esetenként sokkalta erősebb a magamutogató kiskakasnál, aki csak azért kakaskodik, hogy távol tartsa magától azokat, akik a szemétdombra törhetnek

"amelyik kutya ugat, az nem harap" mintára...

különben meg sok törpe van az arrogáns ffiak közt, és nem csak hilterre és a nemzetibocialista pártra gondoltam :)
United KingKong 2009.05.28 19:15:05
@fehér kutya: igen, de akkor ez előrevetíti, hogy úgy fognak kihalni (persze csak elvileg, sajnos) a bunkók, mint a keresztény egyházak

/árnyaljunk: a marginalizálódás felé konvergálnak, csak épp az a gond, hogy ezt tényleg csak a végtelenben érik el.../
lehet persze, hogy túl optimistán látom a fejlődést, eleve e balkáni országban elég komoly eltérés van a globális trendtől e tekintetben is...
 Egy férfinek lehet-e nagyon szar a szex, amikor a nőnek nagyon jó? Hát persze. Le akarok feküdni veled vs Le akartam feküdni veled (előtte vagy utána otrombább?) A mai (05/25) kommenteket olvasva jutott eszembe ez a kis intermezzo: Pasi 40+, évekig odavan, de családosok vagyunk (ő…..
United KingKong 2009.05.26 20:27:43
@primula diamond- álcázott pornósztár: OK. legfelejbb nem ma olvasom el. tudom használni a RADAR funkciót, ha erre utaltál :) tanúim is vannak rá :) OKJ képesítésem nincs még belőle... de majd Rocco Melonchek hátha arról is vállal kurzusokat :)

este vagyok ill. van, de nemsokára lelépek...
United KingKong 2009.05.28 17:24:05
@primula diamond- álcázott pornósztár: alapvetően egyetértek.
persze eléggé sablonokban tudok csak erről (is) nyilatkozni...
miért is olyan ki...ott jó dolog ffinek lenni? elsősorban csak a racionálisaknak jó ezen a Földön meg a szerencséseknek... (és bátraké a szerencse :) no meg van is egy olyan dal, hogy isn't it awfully nice to have a penis :) ami a hímsovinizmus egyik burkolt tétele...)
a preferenciáink is úgy alakultak, hogy "jó legyen nekünk".
sztem pont azért díjazzuk a kedves, helyes, de nem túl intelligens lányokat, mert racionálisak vagyunk.
az okos nő felesleges turbulenciákat kavar számunkra (sőt lássuk be: saját maguk számára is), amire az mp-félék sarkítva azt mondanák, hogy öntudat-picsa (talán ez az, amiben a leginkább megközelítik a valóságot, mivel sokszor nem is érdekli adott nőt maga a vita mint nemes küzdelem, hanem csakis az, hogy "márpedig nekem is igazam van, punktum" ill. előjönnek a direkt félremagyarázások, a szavak kiforgatása, amiket nem lehet másnak venni, csakis szándékosnak... enyhébb esetben: a másikat megérteni akarásnak a teljes hiányának)

aztán meg persze mivel jó humorú csajt akar a ffiak többsége, itt van is egy vaskos ellentmondás az elvárásaikban, mint ahogy a nőkében is akadnak effélék...

itt jön be az, hogy szerencsés esetben az ember fia / lánya olyat talál, aki megfogja, és még ráadásul jó kompromisszum is számára...
a legjobb módszer erre (talán) az, ha csak azok közt keresgélünk, akik megfelelnek az elvárásoknak, és esélyt hagyunk arra, hogy kibontakozzanak maguktól a dolgok...
ha erőltetünk valamit vagy a külsőségek alapján (mert nagyon bejön) eldöntjük, hogy ha törik, ha szakad, kell nekünk (ez is erőltetés bizonyos szempontból, csak wishful thinking-nek is lehet nevezni enyhébb verzióban), akkor az csak szívás lesz előbb v utóbb (többnyire)

a ffiaknak persze akkor a legkönnyebb, ha az fogja meg az illetőt egy nőben, hogy bájos és mégis "olyan édes" meg anyátlan meg...
mert akkor van kémia is meg nem is egy ribit fog ki

amit az mp-félék zsigerből gyűlölnek feltehetőleg a nőkben, az épp az, hogy maguk választják meg a partnerüket, és bizony akadnak nem is kevesen, akik ezzel "visszaélnek"...
nem nagy kunszt egy nőnek szexpartnert találnia, hiszen a ffiak olyanok, amilyenek (és persze sarkítva: ezért nézik sokan k..nak a partnereit gyakran váltogató nőt, míg ffi esetében legrosszabb esetben is "nem komolyodott még meg" stb. jelzőket kap)

ha röhögni akarok az mp-szemléleten, akkor pinairigységnek nevezem ezt :) mert a könnyű szex lehetőségét irigyli a könnyűvérű csajoktól, holott egy normális ffi is elég könnyen jut szexhez, ha a megfelelő lépéseket megteszi (nem kupira gondoltam), csak ehhez a nőknek valóban még annyit sem kell tenni...

persze az tény, hogy a nők a "fegyverüket" sokféleképp használ(6)ják :) de az örök alapigazság akkor is él
vagyis: ha fontos vagy a nőnek, akkor nem meri használni, azt pedig, hogy fontos vagy-e, kismillióféleképp ki lehet deríteni, ha az apró jelekből való olvasás nem elég megnyugtató

persze a legtutibb módszer még mindeig: lenyűgözni adott nőt, de úgy, hogy ne csak egy fellángolás legyen, amit érez

no és persze ebben a ffiak ügyesebbek, a nők ráadásul ha le is tudnak nyűgözni valakit, az általában vagy nem kell nekik, vagy nem tudják eldönteni, hogy kell-e, vagy átmeneti, mert a ffiak jobban "ráutaznak" a másik gyengéire (nyilvánvaló, hogy evolúciósan jobb a képességük az erőviszonyok felmérésére - kivételek persze akadnak)
ehhez jön, hogy a nők reakcióiból nagyon jól lehet olvasni (akiéból meg nem lehet, azt sokan eleve kerülik), ha meg egy ffiéból jól lehet, azt gyakran ejtik is, stb.
ennek vagy következménye, vagy önmagában is egy faktor, hogy a nők közt sokkalta több a tisztességes arányaiban, mint a ffiak közt
a ffiaktól majdhogynem elvárunk egy kis csibészséget...

sztem ezek miatt (is) nehéz a nőknek
vígasz: régebben sem volt jobb, csak más
ami viszont káros az emberi fajra nézve, az sztem épp az, hogy hovatovább megéri ku..nak lenni, és ezt nem anygai értelemben gondoltam

a mai világ igyekszik "ellelketleníteni" a nőket is, és ez nagyon rossz dolog, mert sokan nem tudnak ellenállni...

ha a ffiak IGAZÁN racionálisak lennének, akkor jobban odafigyelnének erre, és nem azt gondolnák, mint az iszlám fanatikusok a nőkről: erőszakkal kell "megnevelni" őket...
ez így egy lefelé tartó spirál, és az empátia meg a többi "sablon" dolog lenne a megoldás kulcsa - mégpedig mind2 nem részéről
túl sok nő igazi "elkényeztetett királykisasszonyka" és túl sok ffi hímsoviniszta... (no meg persze túl sok ember szélsőségesen önző, hogy halmozzam a közhelyeket :) és a baj az, hogy a nőknek MUSZÁJ néha nagyon is racionálisan gondolkozniuk, mivel nekik kell változtatni a ffiak mentalitásán, miközben nekik maguknak is reálisabbnak kell lenniük pl. a kompromisszumok terén (pl. ki mit vállal a párkapcsolatban), és ezzal épp "csak" az a baj (többek közt), hogy az okos nők nem foglalkoznak vele, a butábbak meg nem tudják használni a nők azon képességét, hogy (ha nem rontják el vmi aprósággal), akkor nagyon is szerethetőek többnyire. Túl rátartiak az okos nők, és nem érik be a szeretetből adódó megbecsüléssel, nekik elismerés is kell mellé. Nem ismerték fel, hogy az egyszerűségben sokszor sokkalta több megbecsülhető érték lakozik, mint abban, hogyha úton-útfélen be akarják bizonyítani görcsösen, hogy egyenrangúak a ffiakkal. Az a baj sztem ezzel, hogy ezt TERMÉSZETESnek kellene venni, csak a nők felültek a hímsoviniszták trükkjeinek, és be akarják bizonyítani azt, hogy ők is érnek annyit, mint a ffiak, ami elve hülyeség, mert általában éppenhogy jóval többet érnek. De még akik nem érnek többet, azok is ilyen evidenciákat akarnak bizonygatni. Ez feltehetőleg a patriarchális társadalmak miatt beivódott reflexekből adódik... ez pedig elcseszi az egészet, mert az okos nők végre felszabadultabban örülhetnének a világnak, e helyett meg folyton bizonyítani akarnak, sőt ami szintén nagy baj, hogy a világ is rájuk kényszeríti ezt. Szóval egy normális értékrendű világra lenne szükség, ahol felismerik, miylen sok mindent köszönhet az emberi faj a nőknek (nem a túlélésre gondoltam), onnantól talán működne minden, mert kiszelektálódnának a ribik is meg a többiek... de amíg ez nem következik be, addig ilyen nehéz és bonyolult lesz minden.)
Arról már nem is beszélve, hogy sajnos a leggenyóbb ffiak vannak a hatalom csúcsán, és ahelyett, hogy a normális gondolkozású ffiak és nők közösen egy normális társadalom létrehozásán dolgoznának, és elzavarnák ezeket a s..fejeket, hagyják, hogy a divida et impera elvnek megfelelően mindenki vívja a külön ki harcát, pl. a ffiak acsarkodjanak a nőkre és vica versa.
/no ez már nagyon filós lett így a vége felé, dehát ezek a s...fejek terjesztik az internetet is, hát fight fire with fire :) etc./
őszinteségi roham jött rám :)
rossz annak, aki nem tudja értékelni a nőket...
Soha egy szia, hogy vagy, mit iszol, netán egy tánc... Néha összenézünk. Látom h figyel, de nem tesz semmit. A kép innenSziasztok,bár az én történetem nem tipikus szakítós történet, de elmesélem... Kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá:)Elég friss sztori... Kezdődött ez év…..
United KingKong 2009.05.20 17:44:35
@majompásztor: az érzékenységet mindenki másképp definiálja, mert mindenkinek más az "ingerküszöbje"...
amúgy az csak a látszat, amikor egy "érzéketlen" csaj felveszi a terminátor-maszkot, mert igenis törékenyek (a többségük)

nem akarok belemenni nagyon, de bele fogok (egy kicsit) :)
... hát annyira azért nem bonyolult a képlet, hogy csakis Kerr-metrikában lenne értelmezhető :)
Mindenképpen szórakoztató mint játék, és felettéb hasznos mint szűrő, amikor az inkonzisztenciákat vizsgálod egy nőben. Mivel ezek mindenkiben vannak, ezért nem fair lenézni valakit, csak mert disszonáns / nem fér össze valami valamivel (amit mond / gondol (valamiből következik, hogy mire gondol, stb.) / tesz, stb.), pláne nem azért, mert nem számítógépek vagyunk, amik mindig következetesek. De ez egy mellékszál - annyit le akartam azért szögezni, hogy nem "labrats"-ekkel kísérletező felsőbbrendű tudósok vagyunk, akik elnézően mosolyognak, ha a fehér egér / patkány eltévedt a labirintusban, sőt talán csakis akkor működhet a játék, ha egyenrangú félként kezeljük a másikat, aki történetesen másban jó, mint mi. Mi meg épp azt használjuk, amink van :) ez már csak így működik ebben a világban. Akik következetesebbek, azok azt - akik mindig kitalálják a másik gondolatait, azok meg azt. Érdemes persze utóbbit is fejleszteni, mert az is hasznos...
A másik dolog meg a nárcisztikus hozzáállás... ha valaki az Univerzum közepének tartja magát, akkor gondolja magáról, hogy vele semmi rosszat nem szabad senkinek tennie. Az élet meg az emberek olyanok, amilyenek, és nem kis részben minden egyén TEHET arról, ahogyan bánnak vele. Vannak persze kívülről meghatározott dolgok is ebben, de sokat számít a hozzáállás is, és itt nem arra gondolok, hogy ha valaki mindenkit eltipor, akkor nem mernek beszólni neki. El lehet ezt érni könyöklés és taposás nélkül is, sőt talán így az érdekesebb. (Nincs összehasonlítási alapom, és nem is akarom, hogy legyen...) Nincs senkinek a homlokára írva, hogy "használj lábtörlőnek!", de az interakciók során előbb-utóbb kiderül, kiből lesz "jó áldozat", és kivel nem érdemes kibabrálni. (A szűrés meg a józan ész pedig abban segít, hogy ne is nagyon lehessen.) Lehet, hogy túl sarkosan látom, hiszen nekem is csak egy életem van (tudtommal :) a reinkarnáció meg olyan irreális gondolat, hogy inkább hagyjuk...). De a dolgok nem véletlenül szoktak történni (és ez attól függetlenül igaz, hogy esetleg sarkosan látom a szűrés dolgot), pláne ha levonjuk a tanulságokat belőlük. Az emberekbe nagyon jól bele van programozva, hogy kivel tud adott "antenna-birtokos" kicseszni... erre nagyon rá van kalibrálva bizonyos egyedek antennája. Ami még feltűnt: szerintem túl sokan kezelik az ilyen sérelmeket exkuzálási lehetőségként. "Velem is megtették, én is megtehetem másokkal" jelszóval, vagy a jóval humánusabb "megtették velem a szemetek! (kinyírták Kenny-t :) stb.) nem alacsonyodom le a szintjükre, hogy továbbadjam, de életem végéig hurcolni fogom ezeket a sérelmeket, stb." mentalitással, szóval így vagy úgy, de képtelenek napirendre térni afelett, hogy megtörténtek ilyenek is. (Ez persze a nárcizmusból adódik.) Itt jön az exkuzálás: mivel ilyen dolgok történtek "velem, az Univerzum közepével", ezért mindenkit, aki potenciálisan megteheti, lehet gyűlölni, lenézni, stb. Ez lehet, megint sarkítás, de így látom "első" blikkre. Volt ilyen barátnőm, és azért furcsállom, hogy a ffiak közt is akadnak ilyenek. A depizéssel, önsajnálattal nekem az az elsődleges bajom, hogy ilyenkor a delikvensnek voltaképp azzal van baja, hogy nem tudja magát úgy ill. olyannak elfogadtatni, amilyennek szeretné. Ráadásul nem ritkán el tudná, de ahhoz olyan egyének kellenek, akik meglátják benne azt, ami esetleg tényleg ott is van, csak olyanokkal kísérletezett, akik nem látták meg. Bármennyire is banális és közhelyes az egész szitu és a megoldási "kulcs", akkor is ki kell mondani, hogy az ilyen emberek megint csak rossz ajtókon kopogtattak. Ezzel visszakanyarodtunk a nárcizmushoz meg a szűréshez...

Tehát bebizonyítottuk, hogy a (nárcisztikus) egyedek saját maguk is tehetnek róla, amikor átverik őket, és hogy ebből a circulus vitiosusból ki kell törniük, különben végig cipelni fogják tévedéseik terhét.

Q.E.D.

(Also sprach Dr. Tschernusch / Tschernobyl :) ...in der Nussschale)

ja, és sorry for being rude :)
/ilyen hosszú commentet úgysem olvas el senki, ez lehet az egyik mentségem :) /
United KingKong 2009.05.26 17:28:14
@Sztravinszka: ahogy Johnny-5 is megmondta: INPUT! INPUT! :)
...azaz több infót, légyszi.

így első blikkre csak annyit tudok mondani: koppanás, amíg meg nem találod azt, aki adott "típuson belül" elfogad olyannak, amilyen vagy (netán változol a kedvéért, de az nem szül jó vért)
az ember minél több ajtón kopogtat, annál nagyobb az esélye, hogy ajtót nyitnak neki (azaz kitárja a szívét, csak ebből a metaforából ennyit tudtam kihozni per pillanat, de azért érthető...)

ez persze mind közhely, de talán tudok valami értelmeset is kinyögni, ha megmondod, mi a baj a zsánereddel

ja, és a circulus vitiosusból félig-meddig már kitört valaki, ha elfogadja a boldogság egyik definícióját: amikor megtanulunk nem aggódni olyan dolgok miatt, amire nincs ráhatásunk.
Rájöttem, nem kellett volna erőltetnem, az első jeleknél lépnem kellett volna, nem pedig erőltetni, hogy mindig az ő kedvében járjak. A kép innen Éppen az első komoly kapcsolatomon voltam túl, mikor összejöttem Vele. 16 éves voltam. Csúnya dolog volt részemről, de Ő az…..
United KingKong 2009.04.29 09:03:56
@jadviga79: ja, és még valamit a külsőről! sokan azért akarnak minél jobb külsőt, hogy minél több lehetőségük legyen

viszont az csak illúzió, hogy ha nagyobb halmazból tudsz választani, akkor jobb lesz az esélyed a jó választásra

ezt azzal lehet növelni, ha a know-how egyre tökéletesebb, ami mellett persze jól karban tartja magát az ember, de nincs szükség extrákra

a know-hownak pl. része az, hogy tényleg meghallgatod a másikat, és ez pont azért fontos, mert olyat is tehet / mondhat, ami zsákutca-tábla, meg olyat is, ami parkolni tilos-tábla, nem csak "welcome to..." tábla lehet :) /abba már inkább nem mennék bele, hogy pont az a nehéz ügy ebben, hogy ha túl sokáig figyeled a táblákat, akkor "az élet dönt helyetted", amivel áttértünk a "mi a nők keresztje?" témára, hiszen pont akkor hezitáltok a legtöbbet, amikor dönteni kellene, és akkor vágtok bele, amikor végig kellene gondolni, és a hezitálós esetben az a vicc, hogy mire eldöntitek, hogy OK lesz, addigra már nem OK. nem is csoda, hogy úgy mondjuk: a nőt meghódítják. találó kifejezés/
United KingKong 2009.05.04 13:42:18
"Egyébként én azt veszem észre, vagy legalábbis akik körülöttem vannak pasik, nem igazán strapálják magukat. Ez általános?"

sztem igen. különféle embertípusok különféle magyarázattal állnak elő ezt illetően... sztem általános a jelenség, és sokféle dolog áll a hátterében

"Miért nem igaz, hogy ha nagyobb a halmaz, akkor többől jobban lehet választani?"

több a válsaztási lehetőséged, ez tény, de nem lesz jobb az esélyed a JÓ választásra, és nem csak a "bőség zavara" effektussal lehet magyarázni ezt a problémát, hanem pl. azzal is, hogy keményebben szelektálsz, amikor nyeregben vagy. a végén aztán rájössz, hogy egyik utat sem jártad végig szívvel-lélekkel. legalábbis én így éltem meg, amikor még nem nekem kellett "strapálnom" magam (most meg már megint nem kell, de más okból :) , persze nem biztos, hogy ez általános, de sztem az. azt vettem észre ti., hogy az emberek nagy része nálam sokkalta ridegebb, ergo nem valószínű, hogy mások kevésbé elnézőek lennének.)
Persze az is igaz, hogy mindezek miatt könnyen lehet, hogy túlzottan magasnak veszem "default-ból" a harmóniára törekvő ffiak arányát, és sokkal többnek kell a minél jobb nő. Lehet pl., hogy nem Te mozogsz rossz körökben, hanem én mozgok túl "normális gondolkodású" körökben... ami 1általán nem reprezentatív minta. Szóval lehet, hogy inkább te látod a reprezentatív mintát, és a ffiak még annál is genyóbbak, felületesebbek, stb., mint ahogy én gondolom őket... (nekem jobb a véleményem en bloc a női nemről, mint a ffitársaimról, sőt igazából indirekt módon mindenkinek jobb, aki
elb@..ottnak tartja ezt a "civilizációt". az már persze más kérdés, hogy a nők is tehetnének valamit, de ebbe nem mennék bele...)
United KingKong 2009.05.14 12:43:50
@jadviga79: remélhetőleg át is ment az üzenet
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
United KingKong 2009.05.14 12:05:16
@nyünyőke: szerintem meg inkább a Mónika-show előválogatásán / forgatásán tűnt fel ez a "csillag" a magyar scene derűs egén, de mivel nem volt semmi extra benne, kiszóródott. Ám a stáb bizonyos tagjai nem akarták hagyni veszni a tehetségét, és felrakták ide. Hátha majd karriert fut be...