Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AbiZz

38 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb "remekmű" a h.d.c. csapatától, szerintem a videó magáért beszél...  ..
Hardstyle Is My Style! Győőzi :) 2009.04.07 21:45:43
Csorog a nyálam olyan fáradt vagyok szal nézzétek meg, most nem írok kommentet.....
Hardstyle Is My Style! mítáp!!! 2009.04.07 21:42:09
Melbourne Shuffle Meetup 3 @  Budapest Hősö tere 04.10 14:00láv mindnekinek... hahaabizz ^^..
[NHG] ElDiablo shuffle  ..
IruLieL Melb. shuffle  ..
Hardstyle Is My Style! F@CK Yeah! 2009.03.03 20:12:00
Shuffle by Imy  ..
Hardstyle Is My Style! Shuffle pack 2009.03.03 19:41:00
[HsV] Lupo & Claude   Ikea Shuffle funny day  ..
Sziasztok! Sajnos az elmúlt napokban nem voltam itthon és mivel nem tudom a jelszót az oldalhoz csak elvan tárolva így nem tudtam kirakni a videókat de most kirakom amit csak tudok. Véleményeket most nem írok de nemsokára lesznek vélemények is. Kérlek titeket, hogy addig…..
Hardstyle Is My Style! [DsC] IceBoy 2009.02.24 20:17:00
Ismét egy ifjú shuffler videóját láthatjuk, ami számomra kellemes csalódás volt! :) [DSC] IceBoy shuffle  VéleményemShuffle: Tényleg nagyon kellemes csalódás volt, hogy valaki ilyet tud másfél hónap után. Persze mint mindekinek lehet mondani neked is tanácsolom, hogy…..
Ismét pár számmal kedveskedünk nektek, hogy ne unatkozzatok ha otthon vagytok. Minden második héten töltünk fel zenéket. Electro part 1. Electro part 2. Tartalom: 2 Elements - Peaktime Symphony (Symphony Mix) Heiko & Maiko - Mad World (Verrückte Welt) (Club Mix) Klaas - How Does It…..
Hihi! Üdv mindenkinek :)Egyelég ütős buli van a láthatáron mégpedig 2009.03.07. szombati napján.Név.: Total Destruction Presents: The Meeting Helyszín: Club Before. Beugró: 1000 szaros magyar péz. :)Remélem jól fogtok szórakozni, sajnos én nem tudok elmenni mert síelek :/ További…..
Hardstyle Is My Style! [HSV] Lupo 2009.02.22 21:47:00
Egy igazán jó kis vidit láthattok melyből sokunknak van mit tanulnia! [HSV] Lupo shuffle  VéleményemShuffle: Nem tudok belekötni ismét a videóba. Nagyon ottvan a szeren. Ütemre megy szép benne minden. 5*Videó: Ittsem tudok belekötni... Ez is ritka még nem láthattatok ilyet, hogy…..
Hardstyle Is My Style! HSV vol. 4 2009.02.22 18:00:00
Egy kis alúljárós style! HSV Underground Shuffle  Véleményem:Shuffle: Nem igazán tudok belekötni, egy hozzáértő biztosan többet tudna mondani és már nem tudok belekötni szóval 10/10!Videó: A zene nagyon jól lett alávágva egyedül a filmek összerakása igényelne több…..
Egy újabb FHR-es shuffle. Nos, lássuk mit is tud a srác! :) Promo shuffle  VéleményemShuffle: Nagyon jó, lett bár egy kicsit nagyobb zúzást kéne csinálni és a kézre figyelni de amúgy nagyon jó tényleg.Videó: A zene váltásra figyelj te is jobban. A végén ugyan úgy…..
Valakit a szél, eső és semmi nem tántorít vissza, hogy egy kis videót készítsen nekünk! :) Thomas shuffle  VéleményemShuffle: Szép tiszta mozdulatok. Még egy kis gyorsítás és vadság és már jó is lesz. Még a kézre figyelnék egy kicsit néhány helyen.Videó: Nagyon…..
KSC - Komorói shuffle clubb tagokat keresSzint: Kezdő szintMegye: Szabolcs-Szatmár-Bereg MegyeMSN: dedi.17@hotmail.com és szaki.07@hotmail.com Szóval, mit is akartam kiírni?Ha te is kezdess shuffleros xD lenni, de nincs egy olyan társaság akivel tudnál gyakorolni akkor jelentkezz…..
Nos körübelül nem tudok megszólalni ezért inkább írok nektek, hiszen kaptam két olyan videót melyre azt mondom ez igen srácok. Érdemes végignézni a két videót melyekről a véleményemet alatta láthatjátok. Rocco és G3ry közös videója Véleményem: Nos, srácok tényleg…..
Hardstyle Is My Style! Mindenkinek 2009.02.16 15:39:00
Üdvözlök Mindenkit! AbiZz sajnos idő hiányában mostanában nem tudja majd a blogot írni, ezért én vettem át az Ő helyét. Ha szeretnétek, hogy kitegyem a videótokat (akár elmondva a véleményemet is) akkor vegyetek fel MSN-re: gyalogkakukk144 [kukac] hotmail [pont] com Üdvözlettel:…..
Hardstyle Is My Style! őőőőőő 2009.02.14 11:24:41
Sziasztok, egy kis időre innaktív leszek sajnos, de szeretném ha a lapot tovább vinnénk! Ha bárkinek lenne hozzá ereje plz szóljon már és msn en megbeszéljük!Bocs mindenkinek :( AbiZz..
Minap kaptam a videót, drága darius barátomtól, lássuk hát: Almásiról: höhö, a kettőnk története a förszt mítupnál kezdődik, hát itt még nagyban röhögtek rajtam, hogy mekkora low vagyok, dehát ez az idő talán már elmúlt :D... Almásiról tudni kell, hogy ha shuffol nem…..
Íme itt lenne hát az e-heti muzsika. Mostantól minden héten ilyenekkel "kedveskedünk" nektek. Hardstyle Pack Tartalma: Walt - Let The Music Play (Original Mix) Tuneboy - Demolition (Technoboy RMX) Speedwave - zhangar (builder_remix) the_kgbs_-_fahrenheit_(technoboy_rmx)…..
Sziasztok!Szeretnék egy szavazást indítani, hogy mégis ki mit szólna egy shuffle ligához? Az egész úgy jönne össze, h egy bizonyos időpontig lehetne jelentkezni, majd miután lezárult a nevezés, a neveket tösszekevernénk, és véletlenszerű sorsolással párokat húznánk. Miután…..
Győzi nem is olyan rég akadt rá komolyabban a shuffle-ra, lássuk a 2. videóját: Aki ottvolt meetupon, az már láthatta táncolni, akkor szerintem még jóval "robotosabban" mozgott ha mondhatok ilyet(amúgy láthatjátok a meetupos videóját yutubon: Gyoze shuffle at meetup…..
Egyik olvasónk Szeged környékéről keres shufflereket, ha bárki arrafele tolja plz dobjon egy kommentet az msnjével, vagy emiljével.Köszi :)..