Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aniko77

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vacterl    Ebben betegségben szenvedők tényleg kevesen vannak, ezért sokszor érezzük magukat egyedül, míg meg nem találjuk a sorstársainkat és a hozzáértő szakembereket. A helyzetet súlyosbítja, hogy az ide tartozó betegségek, állapotok zöme összetett, több…..
Aniko77 2009.05.13 22:49:48
@encsi009:
Szia Anna!
Veled már beszéltük e-mailben az etetésterepeutát,de nem írtál rá semmit.Tudod emgkédeztem és azt mondták,hogy hozzatok beutalót és akkor fogadnak benneteket,csak lehet kicsit várni kell rá.
A napokban írt egy dietetikus nekem,aki szintén az etetésterepeuta elérhetőségét kérte,mert van egy ismerőse,akinek szüksége lenne rá.
Szerintem az ismerős,az te lennél,ha jól sejtem.
Írtam neki,hogy megkérdezem az etetésterepeutát,hogy kiadhatom-e az elérhetőségét,de most mindkét gyermekem beteg.Talán hétfőn már megyünk terépiára és akkor megkeresem őt.
Aniko77 2009.07.08 23:36:14
@encsi009:

Szia Anna!
Ne haragudj,hogy csak most írok,de közben adódtak gondok a kislányommal.
Nem felejtettem el az etetésterepeutát felkeresni,és fel is kerestem,amikor ígértem.
Azt mondta,hogy mindenképpen kellene beutalót hoznotok ,illetve telefonon az intézetvezetőt Dr.Szabó Évát kellene keresnetek,neki elmondani a problémátokat és akkor ő megmondja,hogyan juthattok be ide.
A debreceni rehabilitáció központi telefonszáma: 06/52/418-654.
Remélem sikerrel jártok.

Egyébként mi újság veletek?Van már valami javulás a kislányodnál?Hogy megy az evés?És hízik?Pontosan mennyi idős és hány kg ?

Üdv:Anikó
Aniko77 2009.07.20 20:23:07
@encsi009:
Szia Anna
A Vekerdy Zsuzsáról már hallottam,de ő nem a Rehabilitációs Intézetben van Debrecenben,hanem a Debreceni Klinikán van rehabilitációs részleg,és ott dolgozik.
A mi etetésterepeutánk azt mondta,hogy ő többször kell,hogy kimenjen a klinikára,mert sokan jönnek le Pestről a klinikának ezen osztályára és akkor ő kijár oda tanácsokat adni,segíteni a táplálkozás módjában,technikájában.

Kislányommal az történt,hogy már kb 5 hete nagyon fáj a hasa,és nagyon sokat szenved és sír,de még nem tudjuk az okát,és mivel sokat sír,nem tudom olyankor etetni se,ezért megint fogyott,ez eléggé aggaszt.
Sajnos elég elutasítóak itt a klinikán az orvosok,igazából.amikor már másodjára vittem vissza Rékát kb 3 hét után,mert nem változott semmi nála,akkor az ottani ügyeletes megvizsgálta és nem tudta mit mondjon vagy mit tegyen.Úgy kellett nekem kérni,hogy vegyenek már vért tőle.
Ráadásul amikor előtte 3 héttel ott jártunk,hiába vittem a gyerekorvostól beutalót,hogy hasi uh-ot nézzenek neki,sajnos még azt is elutasították,azzal a válasszal,hogy úgysem látnak többet.Ezért itt helyben oldottam meg,és azt látták,hogy extrém gázosak a belei,de ennek okát még mai napig nem tudjuk sajnos.
A vérvételből allergiát néznek neki,aminek majd 1,5 hét múlva lesz még eredménye.

Röviden ennyi.
Üdv :Anikó