Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezoz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben mindenki a Ferenciek terének megújulásáról beszél, teljesen megfeledkezünk róla, mi zajlik a föld alatt - az alagút betömésén kívül. Legalábbis én teljesen megfeledkeztem róla, úgyhogy nagyot néztem, amikor ma ott szálltam át a 8-asról a metróra. Kíváncsian…..
ezoz 2014.02.26 21:40:39
Talán nem kell huszadszorra is aláhúznom, hogy mennyi kézműves sörfesztivál született ez év májusa, az első Főzdefeszt óta. Most hétvégén – október 14-én és 15-én, pénteken és szombaton tartják a sokadikat a budaőrsi Premier Outlet Centerben, annak 7. születésnapján.…..
Mai posztunkkal újabb vendégszerző iratkozik fel a csurtusblog dicsőségtáblájára, aki ráadásul azzal is tetézi a dolgokat, hogy egy olyan országról (pontosabban annak gasztrokultúrájáról) ad pillanatképet, amely eddig még nem szerepelt a listánkon. Olvassátok tehát P. Tarator…..
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..
- melyik a jobb kereső? Google? Alta Vista?- Netán Yahoo? Kedves P. Péter,szomorú vagyok, hogy a munkámmal járó alapvető politikai olvasottság miatt "értettem" a "viccet". Bár soha ne olvastam volna egyetlen külpolitikai hírt sem az életben!..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..