Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bruce1

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több éve gyakorló praxisunkban visszatérően halljuk a Páciensek megjegyzését, ha adott gerinc problémájukhoz társuló tünettan miatt szteroidos infusiot, vagy localis injekciót javaslunk, hogy: „Szteroid van benne? Jaj, csak azt ne! ...” A tiltakozás miértje felől érdeklődve derül ki, hogy…..
A hangszeripar egészen minimálisra vette jelenlétét a hardverszinti-piacon - most viszont lehet, hogy az utánuk hagyott űrt bloggerek töltik be? Megjelent és rendelhető ugyanis az első olyan hardverszintetizátor, amit két szintiblogger, Peter Kirn a Create Digital Musictól és James…..
Igazán súlyos lehet a válság, ha az Egyesült Királyságban feleannyiba kerül a kaja a Lidlben, mint Aprajafalván: Megnyitottam a Lidl angol és magyar honlapját először örömmel láttam, hogy ugyanazok a termékek vannak akcióban nálunk és ott. Konkrétan ázsiai ízek. Örömöm…..
bruce1 2010.09.06 22:47:38
@Gastroger: Végre sikerült ma is nevetni legalább 1-et :)
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..
bruce1 2010.07.28 00:10:35
@nyuszilurkó: Bele a gyerekmedencébe? Hát gratula :(
Már egy ideje csak nyílt vízbe viszem magam és a kölykeimet, de ezentúl strand minket biztos nem lát. Köszönhetően az ilyen menő fejeknek.
Pilu Genyó trükk 2010.07.27 14:31:00
 Belépve minap a fácsebukra, az elém ugró események között meglepve olvastam Marika bejegyzését, ami nem állt másból, mint egy tengerparti fotóból, valamint rövidke mondatából: „Két hét Kréta éltem szerelmével: mennyország”. – Khmm. Marika -…..
Pilu Death Valley 2010.07.24 13:47:00
 Zűrös ez a hétvége. A hajnal a főtéren ért, ahogy egy padon kortyolgatom ezt a lónyál ízű dobozos kávét. Tekerek hozzá egy cigit, imitálva a napi rutin első szertartását, miközben kisült agyam kósza gondolatai között próbálok fonalat találni. Bámulom a várost,…..
bruce1 2010.07.25 01:40:31
@svábhegy: Eég baj az, ha valaki nem tud magával mit kezdeni, csak az a szórakozás, ha mások szórakoztatják. Kocsmahivatal, étterem, wellness, egyéb pénzköltős parasztvakítás helyett miért nem megfelelő a pihenés, strandolás, kirándulás, sport stb. amit itt ideális művelni?

Van TV-nk, de elvi kérdés, hogy még azt sem kapcsoljuk be. A bográcsot annál inkább.
comment:com Kuncze pártatlan lett 2009.01.30 08:59:00
2 in 1 műsorvezetőt szerzett be a Klubrádió. Kuncze Gábor nem csak az Ötöst vezetheti, hanem közvetíthet a parlamentből, ha már amúgy is ott tartózkodik munkakörileg. Mondjuk nem is volt ez igazi közvetítés, Kuncze inkább a folyosón készített interjúkat a parlamenti pártok…..