Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rainman35

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nincs itt a nyár, de lesz idén is! Sőt, utazni, szállást keresni addig is lehet. Ehhez jöhet jól egy kis Booking.com-os szállásfoglalási okosító. Kedves Tékozló Homár! Idén két baráti családdal foglaltunk szállást a horvát tengerpartra, az Apartments Petricbe. A reklámszöveg:..
Már az is érdekes, hogy mit keres egy hamis Huawei tok az eMag kínálatában. Az sem elegáns (sőt!),  hogy a vásárlói értékeléseket szűrik az oldalra kikerülés előtt. Azt a fura ügyfélszolgálati és panaszkezelési policyt meg el sem merjük képzelni, aminek az eredménye egy szomorú fejecskével ellátott…..
Pál elég rendesen körüljárta a konvektorait beröffentő céget. Nagy kár, hogy csak miután hiába próbálta egy héttel a Nagy Szerelés után kihívni őket egy kis utógondozásra, és nem mellesleg megkapni a beígért elektronikus számláját. Soha többet nem bírt kapcsolatba kerülni a céggel, pedig nagyon…..
rainman35 2017.11.22 09:57:34
@Terézágyú: Nekem a klíma szerelő állított ki e-számlát a telefonján és elküldte e-mailben.
Tényleg pár percen belül megkaptam.
rainman35 2017.11.22 10:06:38
@pengusz: Hozzánk kb.15 éve ugyan az a gázszerelő jár, szeptember közepe-vége fele szokott jelentkezni, hogy időpontot egyeztessünk mikor jöjjön karbantartani a készülékeket. Így a fűtési szezon kezdetére, mindig működő készülékeink vannak.
  És ez még nem minden! Az ügyintézés egy pontján ugyanis szőrén-szálán eltűntek. Bravó. Kedves Homár, A Ryanair légitársasággal utaztam 2016. május 23-án Párizsba. A repülőjegy mellé a foglalási visszajelzésben gépkocsibérlést is ajánlottak. Máskor még nem vettem…..
rainman35 2017.01.31 13:22:54
Rég olvastunk ilyen szomorú levelet. Persze az is rémes, ha egy könyves csomag benyomódik, és ultragáz, ha egy nagyértékű bútor vagy elektronikai eszköz érkezik sérülten, de, ha mindez egy hangszerrel történik, az nem zenészként is fáj. Krisztiánt ráadásul többször is…..
rainman35 2016.11.02 15:12:26
@Manyecs: Irja, hogy a csomagoláson látszott már, hogy gond van vele, de a kamerának nem mutatta azt a részt, ahol a csomag sérült volt vagy annak látszott.
Na és ez a felsorolás: "Az itthon létező összes szállítmányozóval számtalanszor volt már dolgom, DHL, GLS, DPD, FedEx, MPL, és soha, egyikkel sem volt bajom."
Én nekem gondom volna egy céggel, akkor sem sorolnám fel a konkurens cégeket, hogy de azok milyen jók.....
rainman35 2016.11.02 15:36:12
@Lovrek Krisztian: Megkövetlek, tényleg nem verted oda a tokot padlóhoz.
De, azért itt a homáron is olvasható, hogy a többi cég sincs mindig toppon.
rainman35 2016.11.02 15:39:27
@Lovrek Krisztian: Megkövetlek, tényleg nem vereted oda a padlóhoz a tokot.
A többi cégről is van olvasni való itt a homáron, ők sincsenek mindig toppon. :)
Levélírónk javaslata szerint "Mediterrán vendégnek, ha nagyon nagy összeget adott és szomjas az édesség után, és szóvá teszi, akkor ne gyűszűnyi vizet adjunk, hanem egy tisztességes, felnőtt embernek megfelelő pohár vizet." Hát szerintem meg ennél sokkal egyszerűbb a helyzet:…..
Dani levele olyan, mintha Füles diktálta volna neki, de szerintem ahelyett, hogy azt dönnyögnénk mélabúsan magunk elé, hogy "nincs mit, szóra sem érdemes", jobb, ha inkább megpróbáljuk megtudni, hogy mekkora eltérés megengedett a kenyérnél, mert valamekkora +/- biztosan…..
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
rainman35 2011.10.24 15:34:23
@KecskeDotyi: onnan tudta, hogy rossz vínyót azaz javított HDD adtak neki, hogy a HDD-re rá van írva (a zöld mezőben: " certifed repaired HDD"). Csak el kell olvasni.:)
Naiv informatikai szakember maga se tudja, miért fizetett elő IPTV-s T-Home internetre, amikor tévét nem néz, talán mazochizmusa vette erre. Ezzel viszont rásóztak egy minőségi 5Mbps DSL-t, és a táblagép-akcióból is kimarad:Július 29.-én kötöttem önöknél online szerződést…..
T-Home-os ügyfél a vihar óta csak a szolgáltató logóját tudja nézni a tévében, a T pedig nem igyekszik elhárítani a hibát, se telefonos, se személyes ügyintézéssel. Az mondjuk nem tiszta, hogy elégedetlen ügyfél miért írt alá ezek után egy éves hűségnyilatkozatot -…..
Naiv ügyfél 600 ezer forintért igyekezett korát megelőzve csatlakozni a 3D-s forradalomhoz (vannak már egyáltalán 3d-s tévéműsorok? tuttifrutti?), de novemberi Panasonic plazmatévéje egy hét után kapcsolóproblémával elhunyt, amit azóta is "javítanak":Novemberben…..
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
Hogy egy kicsit fel tudjunk éledni a veszprémi sokkból, első adagnak jöjjön egy kis felhőtlen kacagás. Pálnak két év boldogság után felrobbant a Tescóban vásárolt kenyérpirítója. Ez olyan sokkot okoztt neki, amit csak szabadversben tudott megfogalmazni, gyerekkorunk jól ismert…..
Mászik az utánozó majom, de nem a falon, hanem a polcon, ahonnan D.Dani gyanútlanul be is tette a kosarába. A magvas tanulság: "tessék jobban megnézni, valóban azt tesszük-e a bevásárlókosarunkba, amire gondoltunk". Minap vásároltam a mellékelt fotón látható…..
Naiv ügyfél örülhet, hogy nem lőtték tarkón a parkolóban, amiért felbontott két le nem szigetelt púdert. Az anyagi kár jelentős, mintegy 1800 forint, amiből rendőrségi feljelentés is lett. A Homár kíváncsian várja a kártérítési per eredményét, mivel tudomása szerint eddig…..
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
Kövekezzen a sítáboros horror harmadik, egyben remélhetőleg befejező része. Úgy tűnik, a szervező Exit utazási iroda munkatársa átbeszélte a sítáborban résztvevő magyarokkal a problémákat, és miután kiderült, hogy a problémákat a franciák okozták, ezentúl igyekeznek…..
Krisztián december elején vásárolt egy új monitort, amit azóta csak 5 napig tudott használni, a többi időt márkaszervizben töltötte. De nem azért, hogy kijavítsák a hibáit, hanem hogy még össze is karcolják. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség, a Fogyasztóvédők Egyesülete,…..