Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savadee

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kegyetlen geci világ 2011.10.18 00:41:00
Ezt a videót csak akkor nézd meg, ha el bírod fogadni, hogy egy mocskos világban élünk. A kétéves kislányt két autó ütötte el a kínai piacon, és tizennyolc ember ment el mellette anélkül, hogy segített volna rajta. Az első autó vezetőjével éppen telefonon szakított a…..
savadee 2011.10.21 19:43:58
@Szabesz81: Nem mondtam hogy sínylődnek ennek a fajta törvénykezésnek sok előnye is van a milyével szemben, mert a károsutat kártalanítják,nem az államot feleslegesen. Vagyon elleni bűncseekményeknél, gyiloksságnál... tulajdonképpen minden szándékosan elkövetett dolognál igazságosabb ez a rendszer. Csak sajnos ennek is vannak hátulütői. Az hogy hírértéke van, természetes dolog, nállunk is van hírértéke pl egy általános iskolai WC-ben felvett verekedésnek, holott mindenki tudja hogy ez mindennapos dolog.
Hoogy ki baszott rá? A kislány biztos.
A gázoló is,ha jó kapcsolatai vannak akkor csak pénzel, az ügy kimenetelét lehetelen megjósolni azsiában, attól függ hogy kinek van többpénze, és kinek van magasabb beosztású rendőr vagy bíró a családjában...
Megvan az idei ügyeletes Songkran botrány Thaiföldön, bár mondhatni szerencsére ezúttal nem véres leszámolást és egymásnak rontó részeg suhanc bandákat mutogatnak a tévében – bár volt ilyen eset, sajnos -, hanem a kocsik tetején meztelenül táncoló lányokat. Nem is…..
Minden idők egyik legkülönlegesebb wc használati utasítása, legalábbis ez volt az első benyomásom a képet megláttam. A fotó innen származik, ráadásul itt készítették a szomszédban, vagyis Malajziában, közelebbről pedig Penangon, a Coffee Island nevű helyen. A blogger hölgy,…..
Subba Miss Ladyboy Szépségverseny 2011.02.18 10:00:00
Igen, ők a képen valójában fiúk...
savadee 2011.02.21 13:53:57
@ergerberger: Ne ferditsd amit mondtam:"meg meghivlak egy lanyra, vagy ladyboyra, (amelyikre szeretned)" ez igy mashogy hangzik teljesen, mint a te megvagott verzod... es el is fogadnad ha lehetoseged lenne ra, nem csak otthonrol okoskodnal olyan temeban, amirol fingod sincs. Amivel nem is volna baj, ha nem olyan stilusban tenned, hogy kioktaqtsz olyanokat, akik mondjuk ugy, ebbol elnek.
Kicsit vicces nem?
savadee 2011.02.18 16:11:40
@r0dg3cc: Jol hangzik a story, de en hihetetlennek tartom, hogy valaki ne vagja le a masikrol hogy ladyboy.
En tobb mint 5 eve elek thaifoldon, neha tenyleg vannak borzasztoan elethu khatoi-ok, de a labujjaikra kell csak ranezni, azzal nem tudnak mit csinalni...
savadee 2011.02.21 10:44:24
@ergerberger: Koszi a gratulaciot, nekem eddig meg mindig bevallt.
Neked van jobb tapasztalatod?
Melyik reszen elsz thaifodnek?
En jeleneleg Lan Siang-on elek, de az elmult 5 evben az orszag szinte minden reszen megfordultam. A baratnom (aki miatt kikoltoztem ide) tobb mint 8 eve vezet egy bart, ahhol csajok es ladyboy-ok "dolgoznak" vegyesen. En is "besegitek" neki, ugyhogy mondhatjuk azt, hogy szakmabeli vagyok a kerdesben.
Latom te is ertesz hozza (bar szerinetem nem sajat elmenyekrol beszelsz, csak "okoskodsz") , ugyhogy valamelyik este, ha idod engedi, varlak szivesen 1 chang sorre, meg meghivlak egy lanyra, vagy ladyboyra, (amelyikre szeretned) es megvitatjuk a kerdeszt, mint ket "szakreto", OK?
Lebilincselő galéria a Föld hatvan leglepukkanttabb (un. failed state-ek, bukott államok, itt vannak a kritériumai, remélhetőleg ránk egyik se vonatkozik) és legveszélyesebb országáról. Angolul tudók előnyben, de a képek miatt mindenképp megéri megnézni...