Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubianyu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hátrányból indul Hajdú talkshow-ja vasárnap, mivel a Heti hetes már 22 órakor elkezdődik, a Randiguru című film miatt a Frizbi viszont csak 22:25-kor. Persze a TV2 még sakkozhat a reklámokkal, meg csak halkan mondjuk, a vígjáték megvágásával, de azért nehéz lesz behozni a…..
bubianyu 2010.02.07 07:02:47
@Spirál:
Segíts ki légy szíves, nem találom a párhuzamot. Várom válaszod.

A véleményem a sajátom és ráadásul nem állok túl messze az adott szakmától. Megalapozottnak érzem a véleményem és valóban, ilyen bejegyzésekkel titkon remélem, hogy vki még a végén el is gondolkozik, hogy "nézz máá, lehet, h van világ a tévén kívül is és lehet, hogy van más vélemény is...és mi van ha tényleg nem hp az etalon a világban?!" De ha mégsem, akkor is jól esik az embernek kimondani amit gondol, emiatt találták ki a kommentár küldés lehetőségét.
Szép napot!
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
bubianyu 2010.01.18 12:10:34
@Gabbesz: ezt én spec. kikérem magamnak. A gondolat is sértő :)...addig foglalkoztam a témával, amíg elkeseregtem rajta, hogy hova jutunk és mijöhet még ezek után....erre itt van hp...

Nem csoda, hogy ott tart ez az ország, ahol tart...innen tényleg menni kellene, de azért mindig van ami visszatartson...és ez nem a tv2:)
bubianyu 2010.01.18 12:13:50
@espadazo: :))))))
Szörnyű lehet a HírTV riporterének lenni, folyton verbális támadásoknak vannak kitéve. Hol Szűcs Erika poénkodik velük, hol maga Gyurcsány oktatja ki őket.  ..
bubianyu 2009.02.24 19:15:34
@Marcellusca:
iskola/szak és tanárfüggő... mi is észrevesszük, h mellébeszél...de vhogy mégsem bukik meg...
Akkor ez most hogy is van? Pedig szvsz itt többen normálisak vagyunk.
:)
bubianyu 2009.02.24 21:03:28
@Marcellusca:
:) természetesen ez lenne a helyes, ezzel egyetértek.

Fenti témában is kíváncsi lennék mit tud az érintett....khhm:)))))
Kicsit megkésve számolunk be róla, de megjöttünk. Sanyával együtt megcsináltuk. A bundánkat némileg megviselte a sivatagi klíma, Sanya szőrébe egy olyan afrikai bogár költözött, amelyik szőrt eszik és filcet szarik, így nem néz ki jól... Nekem a sapkámat szívta ki a nap.…..
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
A napokban kezdte meg működését a Zámbó Jimmy rajongói által alapított Halhatatlan Jimmyért Mozgalom (HAJ)(!), amely azért harcol, hogy a lehető legtöbb városban legyen Zámbó Jimmy utca, vagy amely településen ez törvényi akadályokba ütközik, ott legalább egy köztéri…..
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..