Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoN`DaUrDoN

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikaiak imádják a nagy sztorikat, és ezért mindig kreálnak is maguknak ilyesmit, és lassan kiderül, hogy az amerikai kézműves sörfőzde-forradalom is egy ilyen nagy, heroikus, szívszorító emberi diadal. A harcot persze egy apró kis egyszemélyes sörfőzde vívja a gigantikus…..
  És mégis mit gondolt, a mercis megijed, elszégyelli magát és hazáig hüppög? Hát nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
DoN`DaUrDoN 2009.04.15 11:14:07
Eszméletlen hogy, egyesek hogy állnak a témához, Winklerrel az élen...azért nem kerékpározik mert több a verdája meg a motorja(valahogy így volt a cikkben)...no comment...kiváncsi lennék a dédunokád mit szólna erre ha csak szkafanderben mehetne ki az utcára.
Lehet k***ög zöldnek megbélyegezni...de ha jól láttam még erről senki sem szólt a posztokban...mit szippantasz be a dugóba, vagy csak simán a belvárosban sétálva??? Én személyszerint nemszeretném tudni a pontos összetételt.
Aki szerint ez környezetvédősdi, "zöld" dolog, meg a biciklivel járás maga csak azért van mert nincs pénze kocsira...az meg aztán a társadalom legalja...belegondoltál már mennyibe kerül egy normális bicikli??? Itt nem a különböző áruházláncokban kapható fostalicskákról van szó...persze igény és felhasználás függő, de 200-300ezret simán lelehet szurkolni egy jó gépért...ja...és nem hitelre van...kiváncsi lennék a sok okos hozzászóló közül hánynak van hitelre autója???
A cikkhez is szólva..Winkler dobd el te a p***ába vmelyik autód kulcsát...ja, mert még nememlítettem, kocsim is van...képzeljétek van rá pénzem...DE Budapesten kerékpárral közlekedem...a dinamikusságán még nemgondolkodtatok el, mellesleg...szóval habár "zöld" vagyok, vannak esetek amikor szükségem van a motorizált eszközre...
Hülyék mindíg is voltak és lesznek, akár kerékpáros akár autós...millió meg egy ilyen szitu történik naponta...mégsem lesz ezekből cikk a Totalcar-on...
Winkler, egy kurva jó pontja volt a cikkednek, a 69-es történet...
A következőt magamra is mondhatnám: akinek neminge ne vegye magára...
Belsőség Ha szakadt, takard el! 2009.01.30 01:43:00
  Büdös, szakadt, repedt, felesleges pilácsok világítanak? Reménytelen rendbe tenni a belsejét. Segítünk eladó autód belét legalább a vevők számára emészthetővé tenni. Persze a korrektség szobrát nem rólunk fogják megmintázni, az biztos. Vélemények az azonos című…..