Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LauraL

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                                                                     …..
LauraL 2009.07.31 00:39:26
@Veronic: Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm a kommentedet! Dvorak amúgy is a kedvenceim közé tartozik, így többszörös a boldogságom. Ezután biztos szépeket fogok álmodni! :)
LauraL 2009.08.01 02:24:38
@Tiagirl: Köszönöm! Igyekszem a Ti kedvetekért! :)

@vadocq: Én is örülök, hogy megjöttem, mert hiányoztatok. Most megint elmegyek 2 hétre, de igyekszem vissza Hozzátok! :) Nagyon örülök, hogy tetszik az a világ, amit megpróbálok lefesteni. Boldoggá tesz!

@Armanda: Hát igen! Csodálatos dolog ha ennyire szeretik az embert! Csak az a kár, hogy ritka. Edwardot mindenkinek! :D

@Audry: Tudom, hogy számíthatok rád. A verésre még visszatérünk. Említettem már, hogy 9 éven át judoztam? :D Annak örülök, hogy szereted a Szemeket! Elvégre nyakig benne vagy, hogy kint van a blogon. :D

@hucak: Persze, hogy tudsz írni! Mikor is lesz folytatás? :) Én köszönöm, hogy olvasod!

@Tűzliliom.: Az, hogy segítesz, egyszerűen nem kifejezés. Amikor fél éjszakát nyavalygok és írogatok, te gyorsan elolvasod és lelkesíteni kezdesz. És reggel, amikor a nap felel, már kész is a fejezet! Köszönöm!!!
   Üllő és kalapács         Ahogy ott álltunk Lionellel vállt vállnak vetve a hat támadó és Morgana között, átfutott az agyamon, hogy talán — ha mindketten hatékonyan tesszük a dolgunkat —, fel tudjuk tartóztatni addig őket, míg Ghana…..
LauraL 2009.07.29 15:58:21
@Armanda: @vadocq: @miss alice: @Tiagirl: @Drusilla1985: Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm a hozzászólását! Sokat jelent a számomra. Hogy a jövő, hogy alakul az számomra is rejtély még. Tekintettel arra, hogy egyre csökken az érdeklődés az Éjféli Szemek iránt, elgondolkodtam azon, érdemes-e folytatnom egyáltalán. A hozzászólásaitok hatására, valamint azért, mert amúgy is csak pár fejezet lenne még hátra belőle, folytatom. Nagyon köszönöm a kitartásotokat és a biztatásotokat! Audryval kijavítottuk a Szemek következő részét, így nem sokára kikerül a blogra. Mindenkinek jó olvasást kívánok. Remélem nem okoz majd csalódást Nektek!
    Támadás         Elsüvítettem a fák között. Alice-t messze magam mögött hagyva száguldottam. Nem csak vámpírerőm hajtott előre, a düh és a féltés szinte szárnyakat adott. A látvány, ahogy Morgana megpróbál kiszabadulni Lionel markai…..
LauraL 2009.07.13 11:09:10
@dzseni13: Hát valahol vége kell legyen... :) Örülök, hogy tetszett!

@Tiagirl: @xhaleyx: Boldoggá tesz, hogy így reagáltok!

@vadocq: Bízom benne, hogy menni fog! Nagyon aranyos vagy!

@Morgina: Kínzásban? Az ismerőseim galamblelkűnek gondolnak. Igaz ők nem igen tudnak a történeteimről... Emberkínzó? Hízelgő, ha tényleg fel tudlak csigázni! :) Örülök!

@sylla: Én köszönöm, hogy olvassátok!

@csillibilli112: Ma hazajöttem, gondolom Audryval ahogy tudunk egyeztetünk a javításról. :) Igyekszem!

@Drusilla1985: Az ilyen vélemények mindig erőt adnak az íráshoz. Köszönöm!
           Visszhang              Úton a nappali felé azon járt az agyam, mennyire megváltozott az életünk az elmúlt napokban. Olyan kevés idő telt el azóta, hogy…..
LauraL 2009.06.27 00:46:08
@Fatcsi: Előbb a T.E. és a Sötét Angyal következő része jön. :) Szerintem maximálisan remek unaloműzők. Örülök, hogy tetszett!

@ktkriszti: 33 éves vagyok. Gyűjtöm már azokat a bizonyos szarkalábakat. Köszönöm a dicsérő szavaidat!
LauraL 2009.07.01 18:57:29
@Nikla: Köszönöm szépen a dicséretet. Jól esett. Nemsokára jön a következő fejezet. :)
LauraL 2009.07.02 10:47:45
@eila_hella:

Szia!

Nagyon örülök, hogy sikerült elnyernem a sztorival a tetszésedet és magad elé tudod idézni Morganát. :)
Nem lövöm le a dolgot, amit kérdeztél Morgana vámpírrá válásának lehetőségéről. És bár szeretnék valami különleges okot mondani arra, hogy miért Ghana a beceneve Morganának, nem tudok. :) Csak úgy jött, ahogy a karakter is. Évek óta itt ült a "sarokban" készen, csak arra várva, hogy megírjam. Mindenesetre valószínűnek tartom, hogy a MorGANA vége egészült ki azzal a kicsike "h" hanggal a "G" mögött és úgy született meg a becenév, de nem tudatos választás volt, így nem mondhatom biztosra. :D Remélem sikerült némileg megválaszolnom a kérdéseidet. Még egyszer: Nagyon örülök, hogy tetszik az Éjféli Szemek!

Üdv:

LauraL
Edward Cullen Fórum 2009.06.30 03:47:57
   Van egy rossz hírem. Éjjel olyasmi történt, amire eddig nem volt példa, és hogy ne is legyen újra, ezért kénytelen voltam regisztrációssá tenni a fórumot. Aki eddig regisztrálta magát, az továbbra is be tud lépni. Aki nem, annak meg kell várnia, amíg jóváhagyom a…..
                                                                    (A szövegben két zene feliratot is találtok. Az első…..
                                   Megkerülhetetlen igazság (Nessie nélkül a kép nem jött volna létre! Köszönöm, Nessie!)…..
LauraL 2009.06.16 14:36:21
@Tiagirl: Kedves vagy! :)
LauraL 2009.06.18 12:19:38
@dzseni13: :) Nem tudtam, hogy van időkorlát a kommentre. :) Én örülök, bármikor is írsz, főleg, ha dicséred a "művet". :)

@Drusilla1985: És én nagyon örülök, hogy így vélekedsz! Igyekszem, hogy továbbra is élvezhető maradjon. :)
LauraL 2009.06.18 23:50:07
@Nessie: Köszönök mindent! És ha lesz még pár ilyen hajmeresztő ötletem, fel is kereslek vele. :) Kitűnő alapanyagot kapok tőled mindig... Még egyszer köszönöm! :)
Saját Szavak Edward Riley 2. rész 2009.06.14 14:35:00
  - Látom, nem nagyon emlékszel már rám – nyújtott kezet udvariasan.   - Ne haragudj – motyogtam szégyenkezve.   - Ugyan már, végül is akkoriban még kislány voltál – mosolygott barátságosan, miközben a kutyára pillantott, aki lapos kúszásban osont…..
LauraL 2009.06.15 12:36:04
@Tűzliliom.: Igen! Mi tudjuk! Erre garancia Audry! :)
Saját Szavak Edward Riley 1. rész 2009.06.13 19:29:00
  Jasmin         Pontosan tíz évvel ezelőtt jártam utoljára Greenfieldben. Elég rég ahhoz, hogy szinte semmire ne emlékezzek belőle. Aggódva töprengtem azon, milyen érzés lesz újra az apám és a bátyám közelében élni. Persze olykor találkoztam…..
(Morgana, Nomika segítségével tudott elétek lépni, látható valójában. Ezúton is köszönjük neki mindketten a fáradozását! Szerintem Edward is köszöni! :D )   Ragadozók               Ahogy egymással szemben ott…..
LauraL 2009.06.04 18:01:25
@hucak: Köszönöm! :D

@sashaliness: Remélem sikerül majd felülmúlnom, már csak azért is, hogy úgy érezd, érdemes tovább olvasnod. :)

@Sütimi: Ami a folytatást illeti, majd jön 9 nap múlva, mégha nem is könyv formájában. Addig pedig a T. E. és a Sötét Angyal kötetét lehet forgatni virtuálisan. A könyv formátumú megjelenés az igazi írók kiváltsága. Én még nagyon messze vagyok attól, hogy az legyek. Köszönöm a gratulációt! :)

@Tiagirl: :) Boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésed! :)
LauraL 2009.06.04 20:18:31
@Audry: Látod? Még így is, hogy segítesz, képes vagyok hibát benne hagyni, annak ellenére, hogy felhívod rá a figyelmemet. :) Köszönöm a javítást! És az elismerésed, hmmm... nem is tudom megfogalmazni, mennyit jelent a számomra! :)

@Morgina: Hát titokban azért reménykedtem, hogy sikerül fenntartanom az érdeklődést a történet iránt. :)
LauraL 2009.06.07 18:49:06
@Dahut: Köszönöm! :)

@csillibilli112: Bevallom nálam a fejezetek valamiért max 7-8 oldalasak. Nem tudok rajta változtatni. :) És nem nagyon tudok egy-egy jelenetet elhúzni, mert szinte semmi tervszerűség sincs bennem, amikor írom. Így minden jelenet addig tart, amíg tartani akar. :) Teljességgel ki vagyok szolgáltatva a történetnek. De azért majd igyekszem egy kis rábeszéléssel elhúzni egy-egy jelenetet. Hátha hallgat a jó szóra. :)

@Drusilla1985: Köszönöm! Én is remélem. :) Igazából tudom a választ, de nem szeretnék spoilerezni. :)

@nor@: Örülök, hogy tetszett. :)

@Michelangelina54: Mindig öröm ilyet olvasni, egy új tagtól! Köszönöm! :)
Edward Cullen MTV Movie Awards 2009.06.02 06:00:00
Nos, mivel gondolom mindenki tudja, hogy a Twilight elég sok jelölést kapott, így csak néhány szóval említeném meg a dolgot. Aki lemaradt volna a gáláról (pl én, aki tök elfelejtettem :DDD), még pótolhatja a dolgot. A díjátadót nemsokára a magyar MTV tévécsatornán vetítik…..
LauraL 2009.06.05 08:07:26
@Audry: Ebben teljesen igazad van. Valóban a rajongók száma határozza meg egy ilyen díjkiosztón a sikert, bár ha ebből indulunk ki, akkor nem tudom, miért is nem az összes kategoriában a Twilight nyert. De ez nem változtat azon, hogy manapság tényleg az érzelmek és nem a szakértelem vezeti az emberek ujját, amikor írnak valamiről. És ezt pro és kontra is értem. :D
Én nem vagyok szakértő és egyértelműen elfogult vagyok a témával kapcsolatban, bár megpróbálom azért korlátok között tartani a rajongásom. Bízom benne, hogy talán a New Moon-nal a szakértők is elégedettebek lesznek. :D
                                Szemek az éjszakában      Alig tudtam kivárni a másnap délutánt. Az idő még soha nem vánszorgott ilyen lassan létezésem 107 esztendeje alatt. A délelőtt még…..
LauraL 2009.06.02 14:17:55
@sylla: Örülök, hogy tetszik! Mindig amikor elolvasok egy-egy ilyen kommentet új erőt is kapok a folytatáshoz. Köszönöm!

@Tiagirl: Köszönöm a dicsértet. Nem kevéssé izgultam, vajon sikerül-e Morgana és Edward egymásra találását úgy megírnom, hogy kellően átérezhető legyen. Örülök, ha többszöri olvasásra is élvezhető maradt, és köszönöm a biztatást!

@Fatcsi: Az új rajongóknak mindig örülök! :) Valóban a Bella mentesség riasztó lehet a Twilight rajongóknak, hiszen az alaptörténet egyik főhőséről van szó. Sajnos azonban én már nem tudtam volna újat írni Belláról és Edwardról. Így született meg Morgana. Örülök, hogy végül őt is megkedvelted! :)
    Port Angeles         Nagyon vártam a port angeles-i kirándulást. Hiába tudtam, hogy Morgana is vonzódik hozzám, ahogy én őhozzá, sehogy sem voltam képes olyan helyzetet teremteni, hogy beszélhessek az érzéseimről. Alice kitartóan követte minden…..
LauraL 2009.05.18 07:39:33
@nor@: @Nikibaba95: @hucak: Köszönöm a biztatást! Sokat jelent, hogy tetszik nektek! :)

@nikike821008: Tudod, hogy van. Ők íratják meg, én csak lejegyzem. :)És Morgana már régóta el akart menni moziba. :)

@Audry: De Neked köszönöm! :) Ha nem bátorítotok Liliommal, akkor nem kerül ki a blogra és szokás szerint az 5. fejezetnél megállok és nem írom tovább. És azóta is segítetek, bátorítással, lelkesítéssel és cincával!!! :) Köszönöm!
LauraL 2009.05.22 20:00:37
@kittybaba93: Köszönöm! :)

@dzseni13: Nem sokára felkerül az is a blogra. Annyit elárulhatok, hogy jelentős fejezet lesz a történet szempontjából. :)
LauraL 2009.05.23 14:12:43
@Tiagirl: Örülök, ha elnyerte a tetszésedet, annak ellenére, hogy nem szerepel benne Bella. Szerintem, pont az az erőssége ennek az oldalnak, hogy egymástól különböző stílusú történetek kerülnek fel, más-más szemléletmódot tükrözve. Így mindenki - vagy legalábbis sokan - talál/találnak olyan történetet, ami közel áll hozzájuk. :) Remélem a továbbiakban is tetszeni fog a történetem! :)
 Kérdések és válaszok       A kedvenc helyünkre álltam be a kocsival. Innen csak egy lépés volt az erdő, a fák biztonságot adó, sejtelmes árnyéka. Ahogy kiszálltunk és mélyen magamba szívtam a reggel nyirkos levegőjét, már éreztem is a narancs és a…..
LauraL 2009.05.01 22:50:36
@Meyer\'s Fan: Ma került fel, csak valami technikai gikszer miatt nem 10.-kor, hanem később.
LauraL 2009.05.02 23:06:37
@Nikibaba95:
Kedves Nikibaba95!
Oldalt a Szavazás és a Top 5 alatt olvashatók a történetek címei. A címek alatti számokra kattintva az oldal felhozza az eddigi fejezeteket egymás alá.
Örülök, hogy tetszik a történetem.
Jó olvasást kívánok! :D
LauraL 2009.05.22 19:58:47
@fannimerkl: Örülök, hogy tetszik a történet. Hogy még hány fejezet lesz, azt pontosan nem tudom. Talán összesen 18-19... De ez még változhat. :) Remélem a többivel sem fogok csalódást okozni! :)
   Nah ismét egy cikk. Ezúttal nem törtem semmit, sőt, inkább jót mosolyogtam. Laura volt olyan kedves, és dőlt betűkkel hozzáfűzte a gondolatait az én megjegyzéseimhez. Úgy érzem, hogy tökéletesen kiegészítette a mondanivalómat, amit ezúton is hálásan köszönök.…..
LauraL 2009.05.13 14:21:50
@Audry: Kedves Audry! Bármikor állok szolgálatodra! :) Köszönöm az elismerésed!

Természetesen a többieknek is köszönöm a pozitív visszajelzést! :)
Edward Cullen Megrázó 2009.05.12 16:31:00
   Először egy olyan album, amin még mosolyogtam, aztán egy olyan, aminek létezése miatt Robertnek kínos perceket kellett átélnie. Hogy miért is, azt a csatolt videóból láthatjátok. A videóért köszönet Nessinek, amiért a képek topicba belinkelte.     Az első…..
LauraL 2009.05.13 08:26:05
@Tűzliliom.: NA! Erről van szó! Felháborít, amit csinálnak. Mert ha szeretem, akkor azt szeretném, hogy jól érezze magát. Ha szeretem, akkor tiszteletben tartom a magánszféráját. Ha szeretem, akkor tartom annyira, hogy beérjem azzal, amit önként ad szeretem tárgya. És nem vagyok erőszakos. Nem török rá, hogy meglessem azokban a pillanatokban amiket meg akar tartani magának.
Eh! Nem tudnak már semmit az emberek a szeretetről? A paparazzókat meg - tisztelet a kivételnek, mert biztos vannak tisztességesek is! -, hátra kötött kézzel éhes kutyákkal kergetném, hátha akkor megértenék mit is csinálnak egy-egy hírességgel. Talán akkor némi empátiát is tanulnának, ha már maguktól nem megy.
LauraL 2009.05.13 14:19:30
@Audry: A szívemből szóltál, megfogalmazva és kimondva azt amitől igazán tartok. Hogy ennek az egésznek az lesz a vége, hogy a legjobb esetben is kezelésekre kell majd járnia, hogy valahogy feldolgozza a dögevők körözését az élete felett. Gyűlölöm még a gondolatát is, hogy megnyomoríthatják!
 Féltés és félelem  (Nessie-nek ajánlva, mert nélküle nem jött volna létre a kép!)      A következő nap nem hozott semmi rendkívülit, legalábbis délutánig, azt leszámítva, hogy Morganát nem a Porsche, hanem egy fekete Mercedes hozta, és Oberon…..
LauraL 2009.05.11 20:56:57
@hucak: Köszönöm, hogy elolvastad! :)

@isabella black: Köszönöm, hogy leírod, mi is tetszik a történtben! És, hogy négyszer is elolvastad a végét! Ezek szerint sikerült megformálnom úgy, hogy átérezhetők legyenek Edward érzelmei. Üdvözlet Neked is! :)
LauraL 2009.05.12 14:20:00
@Tűzliliom.: :) Most az kell mondanom, a mű nem jött volna létre, ha nem támogat: Audry, Tűzliliom, Nikita, Nessie és Nomika! :) Mert mindenki hozzájárult valamivel. Lelkierővel, javaslattal, képpel és sok-sok türelemmel. Köszönöm!

@Nessie: Természetes, hogy Neked ajánlottam! Hisz te vagy az, aki mindig kisegít alapanyaggal, ha nem találom a megfelelő képet! Én is szeretlek! :)
LauraL 2009.05.13 08:04:59
@Nessie: Köszönöm! Előre is!

@csillibilli112: Egy darabig bizony így lesz még. De azon igyekszem, hogy ami kérdést felvetek, azt meg is válaszoljam előbb-utóbb. :)
  Némi technikai gigszer miatt csak most tudtam feltenni, ráadásul a gépemmel is van valami probléma, bár egyelőre nem tok rájönni mi az, de írtó lassú, és elvesztek a beállításaim :S. Mindenkitől elnézést kérek... Ez a rész kárpótol majd titeket, mert szerintem nagyon…..
LauraL 2009.05.01 22:49:23
@Drusilla1985: Minden fejezettel egyre többet! :)

@dzseni13: Ebben a történetben nem szerepel Bella. Úgy éreztem annak idején, hogy vele kapcsolatban már mindent leírtak. Azonkívül szerettem volna egy olyan partnert álmodni Edward mellé, aki legalább olyan erős és egyenrangú társa tud lenni. Ezért írtam az első fejezet elé, hogy Twilight utánérzés a sztori. Remélem ennek ellenére továbbra is olvasni fogod a történetet.

@hucak: Lionel és az iránta való érzések! Hmm. Hát azért ő is szerethető, sőt nagyon is lényeges szereplője lesz a továbbiakban is a történetnek.

@csillibilli112: Edward azért óvatos duhaj! Itt legalábbis! Nem kapkodja el a fárol lemászást. De azért előbb-utóbb sor kerül rá... :) Lionel pedig a leghevesebb de Lamar fivér! :)

@vadocq: Kíváncsi vagyok én is, hogy majd mit szólsz hozzá! :)

MINDENKINEK: Nagyon örülök, hogy tetszett Nektek ez a rész, mert különösen közel áll a szívemhez! Köszönöm Nektek a buzdító szavakat!
LauraL 2009.05.04 17:55:18
@nikike821008: Köszönöm!!!! És a hosszú "beszélgetéseket" is! :D
LauraL 2009.05.10 21:47:14
@isabella black: Vasárnap, azaz ma került fel. Köszönöm a biztatást. Jobban megy tőle az írás! :)
Gondoltam szívesen megnéznétek néhány pikánsabb jelenetet a filmből. Csókról és szexről van szó Dalí és Lorca között :PP Az első videót Blankának köszönjétek, ő kereste meg a youtube-on :P Ez tényleg elég húzós jelenet, és szerintem szépen megcsinálták.  …..
1. Opening Credits — Joe Hastings 2. Chokin’ on the Dust Part 1 — Performed by Robert Pattinson * 3. “It’s not your fault” — Joe Hastings 4. Hell Awaits — The Rollercoaster Project 5. “You don’t actually have things all that…..
LauraL 2009.05.04 14:43:52
Alkonyat     Feszülten ácsorogtam a szobám ablaka előtt. Még legalább 3 óra volt alkonyatig. Nem igazán értettem a türelmetlenségemet, hiszen sosem kedveltem a harcot, és ebben az esetben elkerülhetetlennek látszott az összecsapás. Tehát nem azt várhattam így,…..
LauraL 2009.04.14 15:44:05
@fannimerkl: Ez azért rajtatok is múlik! Ha szeretitek, akkor igen! :D Nem zsarolás ám, egy kicsikét sem... :D :D :D
LauraL 2009.04.17 21:49:36
@dzseni13: Nagyon örülök! :D Azért már csak 5-öt kell aludni... :D És közben sem lesztek elhanyagolva! Jön Nikita folytatása is nem sokára! :D Köszönöm a kommentedet! Sokat számít a számomra!
LauraL 2009.04.19 10:00:16
@dzseni13: Az az igazság, hogy Bellát ne nagyon várd. Ez egy Bella mentes utánérzés, ahogy az Éjféli szemek topicban utaltam is már rá. Remélem azért találsz majd még benne örömöt, ennek ellenére a továbbiakban is!