Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seagal

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
A gyakornokok által több mint egy év alatt összehozott roadster egyértelműen kiemelhető a sok napi érdekesség közül. A formavilágot az 1886-os, Karl Benz által készített jármű ihlette, ez egyből szemet szúr szekérszerű kerekén. Nemcsak a forma idézi az ősapát:…..
seagal 2009.03.26 07:40:07
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
A Red Bull Crashed Ice-döntőre megtelt a prágai várban felállított pálya környéke, a 7000 szurkoló jó hangulatban várta a 64-es főtábla futamait. Ezek egy darabig az esélyesek sikerét hozták. Az összes favorit bejutott a 16 közé, de ekkorra már olyan állapotban volt a jég,…..
Új sorozatot indítunk az Urbanistán (már megint). A meseingatlanokból első merítésben Mazsoláék komfort nélküli tökháza, Vízipók Kristálypalotája és a Macskafogóból Giovanni Gatto penthouse lakása kerül terítékre. Plusz egy ráadás! Lássuk, hogyan tenné fel őket a netre…..
seagal 2009.01.31 16:35:54
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
seagal 2009.01.30 07:57:47
@Bockó: Nem gondolom, hogy kizárólag a pontosságon múlik a dolog, de szerintem ez meghatározza az egész tevékenységét. Tudhatnád, ha valaki pontosan kever, akkor is vátozik valamelyest az ütemszám a szet végére. Te sznobizmusnak tartod. Számomra viszont idegesítő ha pl táncolok egy zenére, és a másik zene csak úgy becsapódik valahonnan teljesen más sebességgel. Ne vonatkoztassunk el a témától! Ezek vizsgát akarnak. Ennyi erővel egy "normális" vizsgán mindegyik megbukna mint a szar. Mostmár nem Dévédényi Tibibá korában élünk, aki két zene közt beköhögött pár magvas gondolatot a mikrofonba ozt jónapot. De mondom még1X, hogy jelenjeg talán nem ezekkel a dolgokkal kellene foglalkozni.