Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eMeM

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten megjelent a Wired iPades verziója, ami a videó (és Angelday) szerint végre az a színvonal, amit az ember elvár egy iPades újságtól. Interaktív, játékos, jópofa. Úgy rá lehet kattanni, mint óvodásnak a kihajtogatható mesekönyvre. De nemcsak a bennünk élő gyereket…..
Eddig is volt magyar Apple-oldal, még ha annak nem is volt köze az anyahajóhoz: a hazai disztribútor, az Apcom üzemeltette, ami korábban meg is látszott rajta, hiszen dizájnban rendre elmaradt amerikai megfelelőjétől. Az elmúlt években szerencsére sokat fejlődött az Apple.hu, ennek…..
Appleblog Anyád Leo! 2009.02.28 18:47:00
Itt szeretném megjegyezni, hogy hosszú ideig tartó ellenállás után feltelepítettem a Leopardot a Tiger helyére, de a 10.5.6-os pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja, amik miatt annak idején a 10.5.1-ről visszatértem a 10.4.11-re.Ez a rendszer kérem szépen nálam nem stabil.A…..
A mai világban mindenki tisztában van a torrent fogalmával. Éppen ezért a múltkor szemet szúrt e két nagyobb torrentkliens közötti különbség, gondoltam megosztom Veletek! Ugyebár a Transmission a régebbi játékos a Maces pályán, a…..
Nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem biztonságban tudni a jelszavaimat. Sokan vannak, akik egy-két jelszót használnak össz-vissz, ráadásul azok se túl biztonságosak, ez az ő döntésük. Mások több jelszóval dolgoznak, és azokat is váltogatják. Főleg ezeknek az embereknek…..