Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@csubakka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
@csubakka 2009.01.29 20:32:51
Kedves kommentezők!
Nem tudom közületek ki zalaegerszegi és melyitek mit tud az igazi okokról.
A jégcsarnokot habár magántulajdon(de azért városi ajándék telken) túlnyomó részben a város tartotta el(jégidőt vásárolva).Ebben délelötti iskolás,óvodás korcsolyázás és a hokicsapat edzései fértek bele.A város polgárai max.napi 1,5 óra erejéig vehették igénybe. Ez döntően Kercsó úr érdeme. A csőd után a bank már finanszírozza tovább ingyen a jéghokit, de felajánlották, hogy a köv. két hónapban ingyen edzhetnek, amit a hokisok nem fogadtak, további pénzt követelve a várostól. A városnak nincs további pénze erre. Kercsó távozásának ezek voltak a végső okai.
Kercsó működése:
-kinevelt egy-két korosztályból sikeres csapatot, de milyen áron:
-csak az játszhatott, aki tőle szerezte be a szerelést, korit, ütőt.(A jégcsarnokban működő sportbolt már hónapokkal ezelött bezárt, Kercsóval támadt nézeteltérés miatt)
-apuka, anyuka nem(tudta) finanszírozta Kercsó úr dolgait a csemete kikerült a csapatból
-milyen csapat az amelyikbe már nyolc évesen úgy kell bevásárolnod magad?
-nem megszerettette a játékot, hanem gladiátorokat nevelt tizenéves gyerekekből, akik az első sikertelenség után összeomlanak.
Kérdés:miért nem tudott komoly felnőtt csapatnál sikert elérni?
Csak nem kiégtek az általa nevelt gyerekek?
Miért csődbe ment klubok,egyesületek szegélyezik az útját Mo-n?