Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aradikatta

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Videotéka hétvégére 2011.06.03 11:37:00
Kampányvideók százai árasztják el a YouTube-ot minden nap, úgyhogy következzen egy kis összefoglaló a legfrissebbekből, hogy jól induljon a hétvége. 1. Szó bennakad, hang fennakad - íme Lakatos Márk elképesztően őrült ötlete: spanyolul dolgozta fel Fluor Tomi Mizu című,…..
Lagerfeld új 30 perces filmjét a Cruise kollekció május 9.-i showján vetítik le, a földi halandók pedig május 10.-től láthatják a Chanel weboldalán. A tavalyi kisfilm, amit Saint Tropez-ba mutatott be a tervező annyira tetszett, hogy már előre kineveztem örök kedvencnek. Nem lesz…..
aradikatta 2011.05.07 01:11:44
OurFashion Fehérnemű Mennyország 2011.03.01 00:03:01
Csütörtökön belecsöppentem a The Lingerie Collective fehérnemű bemutatójába, ahol szebbnél szebb darabokban lejtettek végig az asztalok között (egy londoni, exluziv étteremben került sor az eseményre) a lányok. Baksa Zsófi, stylist ismerősöm szerda este azzal keresett meg,…..
Az alakformáló fehérneműk hallatán nincs az a 25-35 év közötti nő, akinek ne jutna eszébe az a kínos Bridget Jones jelenet, amikor egy óriási bugyi volt a főszereplőn, és emiatt kínosan alakult a pillanat, amikor a Hugh Grant által megszemélyesített karakter benyúlt a ruha alá.…..
Leona Lewis hatalmas vörös szájjal a mellén jelent meg Justin Bieber Never say never (halovány fogalmam sincs, hogy ez mi, és nem is érdekel) premierjén. Ha letakarod az énekesnő fejét, olyan, mintha az egész felsőteste egy nagy arc lenne, hajjal, szemek nélkül. Azon…..
Tegnap este a Je Suis Belle tervezőpárosánál töltöttünk egy órát, ahol a 2011-es tavaszi-nyári kollekciót nézhettük meg élőben egy kis száraz fehérbor és pár finom datolya társaságában. Így a három Dóra (Abodi, Konsánszky és Mojzes) tavaszi kollekciója után nézzük meg…..
aradikatta 2011.01.25 10:45:15
A hideg ráz a kastélyszálló/strassz-a-műkörömbe/merevre-lakkozott-konty jellegű esküvőktől, így mindig örömmel tölt el, hogy vannak más típusúak is, amelyeken nem feszeng sem a pár, sem pedig a rokonság. Az egyik kedvencem Paul&Cassie minimalista, már-már IKEAszerű…..
aradikatta 2010.11.13 23:01:47
Nekem ez tetszik nagyon a lufiktol eltekintve, bar a macaroon torta mindent visz. ^^
www.thecherryblossomgirl.com/category/my-wedding/

Az alatalatok postolt kepek hangulata tetszik nagyon, de eskuvoinek semmikeppen nem tudnam elkepzelni, nekem tul barna.
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
Rettentően frusztráló, mikor találok valami fantasztikusat, viszont lehetetlen használható információhoz jutni róla. Igy jártam most Anastasji Radevich kollekciójával a Kinetikkel, a lengyel tervezőnek ugyanis nincs honlapja, valamint ami cikk megjelent róla lengyelül van, a google…..
Március 12-én megjelent a Haszon Nőknek Magazin első idei lapszáma. Ezt a lapszámot, talán most még szívesebban ajánlom nektek, mint az eddigieket, hiszen gorcső alá vettük a divatipart. Lássunk pár dolgot, ami biztos, hogy érdekelni fog titeket: :)A Nők a divatiparban című cikkem…..
A Glamour idén is megrendezi a Woman of the Year szavazását. A kategóriák közül a legérdekesebb számunka az, hogy ki legyen az év divattervezője. Ti szavaztok? Fontosnak tartjátok, hogy a kedvencetek nyerje el a díjat?Szerintetek ki érdemli meg? Én már leadtam a voksom, de az…..
Mint mindig, most is kitettek magukért a tengerentúli nők, ha nagy eseményen vesznek részt. Mindenki csillivilli ruhákban feszített, most valahogy a mellényúlásból is sokkal kevesebb volt, mint általában. Összeségében nekem sokkal inkább love, mint hate.Beyoncé szerintem…..
OurFashion MACmánia képekben 2009.02.24 11:52:00
Nem is untatlak vele benneteket - szerintem már a könyökötökön jön ki az áradozásom a MAC kollekcióiról, így beszéljenek helyettem a képek.A Hello Kitty vonal díszesebb Kouture része 1-2 hónapon belül kerül a boltokba Swarovski berakásos púderkompaktokkel és kristályfityegős…..
Valamilyen megfejthetetlen vonzódást érzek a hógömbök iránt. Persze nem a Tescos műanyag mikulásos hóemberes megoldásra gondolok, hanem azokra, amik a filmekben jelennek meg egy-egy jelenet erejéig, vagy esetleg kulcsfontosságú szerephez is jutnak. Belsejükben egy várossal, a…..
Az eddigi Haute Couture bemutatókon a fehér szín volt a domináns, aminek én - már csak a nevemből adódóan is - nagyon örülök. Kiválasztottam nektek, néhány olyan hófehér darabot, amik nem csak a színüktól gyönyörűek:Az első egy Chanel, ahol a díszlet is fehér volt:A…..
Színes-színes-színes! Végre a pasztellek mellett Christian Lacroix kollekciójában jelen van a szivárvány összes színe! Óriási karika fülbelókat viselnek a modellek, és a többi kiegészítő (főleg a merev karperecek jellemzőek) is hangsúlyos. Sok szaténszalag és masni van a…..