Regisztráció Blogot indítok
Adatok
echohunter

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve már szóltam a baracklekvárról, akkoriban még házi módszerekkel próbálkoztam. Arról is értekeztem már, hogy a lekvárfőzés színtiszta fizika és kémia, akkor járunk a legjobban, ha egységnyi idő alatt a lehető legtöbb folyadékot tudjuk…..
Szokás szerint kezdjük az eredményhirdetéssel.A Hunter Jennings búcsújelenetéhez érkezett javaslatok közül a tömör Tikk-puff!-ot, a Hunterhez remekül passzoló Kan-durr!-t és Cső-dörr!-t, valamint a szemléletes Tak...takkk...bumm!-ot megelőzve végül az esemény váratlanságát…..
echohunter 2009.10.15 13:00:05
Az AXN azért szedte kettőbe a finálét, mert a nemzetközi forgalmazásba így adta át a Disney-ABC. Ennek köszönhetően egy jelenet, ami eredetileg ebben a 43 percben volt látható, átkerült az eredetileg duplarészes évadzáró második felébe. Bővebben itt írtam erről, kommentekben…..
Az RTL után a Tv2 is bejelentette februártól esedékes új műsorrendjét, illetve éppen most jelentik be egy sajtótájékoztatón, de mi már megírjuk a sorozatos részét a dolognak, hátha vannak türelmetlen olvasóink is. A csatorna két húzóneve, a Született feleségek és a House…..