Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3pe

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először vágott arcon a Sikeres nők magazinjának reklámja, azt hittem, hogy ez a lap olyan monomániás elmebetegeknek készül, akik csak sikeres nőkről hajlandóak olvasni. De persze ennyire nem durva a helyzet, ez az újság pont ugyanolyan, mint a többi híresemberes magazin,…..
3pe 2006.06.28 07:30:32
elore is elnezest a vulgaritasert....

de most komolyan, az osszes bulvarbol ez a pinafolyas jon, de ki / mi az isten ez?! milyen emesztogodor melyseges bugyraibol bukkant ez elo?!

miert felkapott? mi az istent csinalt ez hogy felkapta a media? komolyan erdekel hogy egy ilyen, egy nyaladdzo felhulye hogy a faszba lehet "nepszeru"?!

mer anettkat meg megertem, megmutatta a csocset hogy nepszeru legyen, meg irritalo volt az is nagyon, oszt jo lett neki vagy fasztudja. de ez?!

ez egyszeruen fogcsikorgatoan undorito egy jelenseg - nem is ertem hogy dughatta meg barki is, de igazabol az faj nekem hogy ilyenekkel remisztgetnek. inkabb jojjon a mumus, vagy a freddi vagy barmi mas, ijesztgessenek inkabb azzal.

es a legborzalmasabb, hogy ami hir van rola, az mind csakis es kizarolag a kokemeny beeges, a kritikan aluli bunkosag netovabbja, amirol szanalmas tanubizonysagot tesz, ostoba vigyorral a fejen. igazabol nem erdekel ha a hentes neni egy balfasz, van masik hentesbolt is. vagy eszek piddzasat. van masik csatorna is persze, el lehet kapcsolni, de ha messze a taviranyito, es massal vagyok elfoglalva, vagy csak bulvar a wc-n, akarmi, akkor ezzel basszak az agyamat. ezzel eroszakot tesznek.

olyan ez az ember sztem mint a bena vigjatekok amiket nem szeret az ember, mer mar sok egy kicsit, mer ma' nekem faj az ahogy beeg szerencsetlen szereplo. naszoval ez is ilyen... csak a slusszpoent nem vagom.

igazabol ignoralni kene, tokeletes teljes mela kozonnyel viseltetni ez irant, ez a helyes hozzaallas, de nem birtam tovabb, kifakadt ez a gennyes valadek belolem, mert a tudatomat basztak meg ezen minosithetetlen, gusztustalan, undorito, bunko paraszt elkenyeztetett retard senki ajnarozasaval.