Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilanadavita

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
ilanadavita 2011.03.20 22:21:13
Szuper szürreális falfestmény egy kívülről unalmas villában (már nem él) Luxuskád és franciaágy az üvegkorlátos galéria alatt. Klassz (az eredeti hirdetésből már levették a képeket) Amerikai konyhás trónterem. De miért van benne hinta? (tipp:R.) Borhűtő a…..
 Nincs mese, ma videónap van az Urbanistán. Ne törjük meg a lendületet, legyen a harmadik poszt is videós! A köz-tereseknek van egy 30T nevű programja, melyben össze szeretnék gyűjteni Budapest harminc legfontosabb terét. Gondolom olyanokat várnak, mint a Szabadság, meg a Kossuth,…..
Volt, hol nem volt, egy szegény ember. Sok gyereke volt. De annyi gyereke volt, mint a rostán a lyuk, s három szöggel annál is több. Egyszer azt mondja a feleségének: -          Asszony, elmegyek, megölöm az Istent, amiért ezt a sok gyereket…..
Mátyás király meghívott magához egy királyt, és megmutogatott neki mindenfélét. Megmutatta neki azt az önműködő angol klozettet is, amelyik ürítés után kitörölte a fenekét. A következő héten aztán ő hívta meg magához Mátyás királyt. De ez a király beültetett egy…..
A mi házunk Szimpla-style 2009.09.02 21:03:00
EgyikesteelballagtamaSzimplába,megnéznia bicikli - tároló-jukat.Egyébkéntis szeretema Szimplát. Miközben megrendeltem a kedvenc barna sörömet, elmeséltem, hogy miért is jöttem.Azt is szeretem a Szimplában, hogy ezt abszolút pozitivan fogadták - igen, le szeretném koppintani az…..
Kedves olvasó, beújítottuk a lehetőségek végtelen sorát kínáló Feedburner alkalmazást, hogy Neked millió alternatíva álljon rendelkezésedre, ha fel szeretnél iratkozni blogunk feedjére. Például akár emailben is megkaphatod a posztokat, frissen és ropogósan. Mást sem kell…..