Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kilenc

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kemény munkát vajon hol fizetik meg olyan jól, hogy a kezdés után számított 1-2 év múlva már havi 2-3000 Eurót keressünk? Sot, ha hozzáteszem még azt is, hogy függetlenül a végzettségtol?Mondjuk, van 2 diplomám, például egy egészségügyi foiskola, utána egy jogi egyetem.…..
A banner eredetileg nem volt más, mint Az Internetes Hirdetés. Vagyis nem igazán használt senki más megoldást, csak a bannert. Így aztán minden oldalon, amelyik pénzt akart keresni, találkoztunk bannerrel, sőt találkozunk vele a mai napig.A banner ebben a tekintetben nem változott, ma…..
Lehetséges-e még az elején kiválasztani, hogy kik lesznek azok az emberek, akikre a vállalkozásomat alapozhatom? Ha igen, hogyan? Milyen szempontok alapján mérlegelhetek? Egyáltalán fontos-e eldönteni még az első megbeszélés alkalmával, hogy együtt dolgozol-e vele hosszú távon?…..
Írj kevesebbet, de jobban! :)Na neeeeem... ez nem lehet hatékony megközelítése a problémának, hiszen azok, akik rendszeresen írnak és publikálnak azoknak ez egy megoldandó probléma. Itt egyfajta menedzselésről van szó, a az ötletek el-nem-felejtésétől a cikk, vagy blogbejegyzés…..