Regisztráció Blogot indítok
Adatok
la bocca della veritá

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rusty Maze On-lány 2014.07.18 12:00:00
Egy nagyon kedves és általam nagyra tartott barátnőm - pontosabban nőbarátom - azt javasolta, hogy kezdjek el interneten ismerkedni. Egyrészt mert jó figyelemelterelő és addig se a nyomoromon pörgök, másrészt jó hatással lesz az önértékelésemre, ha netán kialakul vmi. Nem…..
Az Állami Számvevőszék évente átnézi a pártok gazdálkodását. A Fidesz és az MDF átvilágítása megtörtént és példátlan szabálytalanságokra derült fény! A csinos kis pdf-ekből minden kiderül ...Kössük be a biztonsági övet, ez durva lesz ...A Fidesz Szentkirály utcai…..
la bocca della veritá 2009.01.29 15:33:39
@zero: Biztos van, de tökéletes rendszer sehol sincs. USA ugye magánfinanszírozásos kampány. Aki támogat, az utána kap is valamit vissza. A teljesen költségvetésből történő kampány itthon kvázi öngyilkosság lenne.
Ebben a kérdésben Svájccal sem jó példálózni, mert ott még a huszadrangú helyi ügyekben is képesek helyi népszavazásokat tartani (igaz, smsben is lehet szavazni, na, ezt sem lenne szabad nálunk bevezetni:S), aztán mindenki hallgathatná napestig, hogy x millió elment népszavazásokra, fizesse ki az, aki ezt akarja... Ilyenkor annyira kedvem lenne elhúzni innen a búsba...:(