Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MatseQ

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Olcsón jó sört 2016.03.24 12:56:37
  Az olcsó jó sör, maga a sörvásárlás Szent Grálja, mindenki csak keresi, megtalálni igen nehéz.   Az ismert márkák között ajánlható az Arany Ászok Félbarna, egyrészt mert nincs másik félbarna sörünk a boltokban, másrészt, mert iható és jó az ára. A Drehertől ajánlós még a Bak, pillanatnyilag az…..
A kiberbűnözők újra demonstrálták kreativitásukat, kiadtak egy új zsaroló kártevőt titkosítási képességekkel felruházva, és amely a zsaroló üzenetet igazán stílusos módon, a népszerű Breaking Bad (Totál szívás) című filmsorozat „Los Pollos Hermanos”-os (Csirketesók)…..
MatseQ 2015.05.15 09:47:15
@John Doe3: Az említett 99% egyszerű felhasználó akrobatikus readert használ annak az állandóan foltozott (de minden foltozásokor kétszer annyi rést kitermelő) biztonsági résein keresztül bizony lefuthat egy kártékony script ami aztán letölti és telepíti a trójait, rootkit-et, akármit.
Teszt: Volvo 7700 helyközi csuklós   Mi lenne ebben az őrültség? Eleve nem nekem kell vezetni, ez már önmagában el kell hogy adja a helyközi autóbuszt. Ennek ellenére mindenki, akinek megemlítem, hogy busszal megyek, úgy néz rám, mintha legalábbis az Iszlám Államhoz…..
MatseQ 2015.04.30 16:46:39
@no_holy_shit: Yamaha Majesty 250. Vételár 140.000Ft, éves adó és biztosítás kb. 6000Ft csak akkor ázok ha megállok és hátizsák nélkül el lehet vinni vele az ülés alatt és a kesztyűtartóban összesen 40db 0.5L-es dobozos sört. Ja, fogyasztás átlag 3,2/100km (max 1200Ft) és nincs olyan, hogy dugó. Szopás? Nekem ajándék, heti 10-15.000Ft-ot keres ha használhatom mert az autó után térítik a normát. Utazósebesség 100km/h és ha kell, a 140 sem akadály.
A tegnapi kis kitérő miatt aggodalmat, tessék elfelejteni, haladunk tovább a megtervezett útvonalon. Kommunikációs triptichon újabb táblája a nőket idegesítő mondatok egy halmaza, nyugodtan lehet bővíteni, semmi gond. Előre figyelmeztetek lesz férfi bomlasztó mondat gyűjtemény…..
Olvasónk a szomorú vidéki kilátástalanságról ír. Az államvizsgát követően pokoli fordulatot vett az élete és nem lát kiutat reménytelen helyzetéből. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
Egyelőre kevés a konkrétum a Germanwings fapados légitársaság Barcelonából Düsseldorfba tartó járatának keddi katasztrófájával kapcsolatban, ugyanakkor kimondhatjuk, a tragikus esemény sokkolta a repülős és a civil társadalmat. A repülés a legbiztonságosabbnak tartott…..
Csak kétféle ember létezik a világon: kutyások és macskások. Ez sokaknál nem döntés kérdése, sokkal inkább hitvallás vagy valami eleve elrendelt dolog – a kutyás nem érti, mit eszik a hízelkedő-doromboló, álságos és lusta szőrmókon a gazdája, míg a másik oldalnak a lihegős, mindenhol…..
Belsőség Így terjed a hülyeség 2014.12.01 19:51:58
Ha így megy tovább, a rákgyógymódokkal vetekedő víruskarriert fog befutni az a videó, amit először az Origón láttam, aztán kiderült, hogy a Jalopnik irányából fúj a szél. Így vernek át a használt gumival. Jajaj! Eladják neked újként. Bármerre lépünk, életveszély…..
Már előre lehet borítékolni a kormány propaganda minden mondatát a bevezetni kívánt internetadóval kapcsolatban. Ismét zengeni fog az egyenlő közteherviselés, a multik megadóztatása, és az ez nem megszorítás szlogen. Minden, magát valamire is tartó fidesznyik kis köcsög oda fog…..
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Sziasztok küldenék nektek egy friss ropogós sztorit,ma reggelről: Helyszín: Székesfehérvár.Szóval a történet: Jelentkeztem a múlthéten egy állásra,egyszerű leírás semmi konkrétum,kell az ember hívunk azonnal. Elküldtem az sms-t,hogy mennék,érdekelne. Válasz,okés ekkor meg…..
Szabolcs bemutatta nekem pár napja az automatikus tárgyeset...
autózz! Piros vagy zöld? 2013.03.13 07:00:00
Telezöldes lámpáknál megszokhattuk, hogy egy adott út minden sávja egyszerre kap zöldet. Legfeljebb egy-egy irányt külön kiegészítő nyilas lámpákkal engedélyeznek, ha egyébként piros a jelzés. Ezeket is sokszor benézik egyesek, bár ennek az eredménye inkább a nagy piros lámpa…..
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
MatseQ 2012.07.03 10:10:25
@Gixef: Félreértettél. MDS a Shox-ból, HJC olcsóbb modelljei vagy NOX a Kelomotorból, Caberg a Motoroázistól stb., sorolhatnám. Mindből van 20-30eFt között és ezek rendes bukósisakok még ha nem is a prémium kategóriából. Vannak szarok de nem ilyen helyeken.
MatseQ 2012.07.03 10:46:14
@Gixef: Nem olyan nehéz lemásolni valamit, nézz csak körül műszaki cikk fronton. Bár csak a forma hasonló ott is, a műszaki tartalom és a minőség köszönőviszonyban sincs az eredetivel. De nem sértődtem amikor parizerboltban művelődött álmotorosok "lekínaizták" a Spanyol sisakomat. A Caberg meg olasz, csak úgy mellékesen.
MatseQ 2012.07.03 10:52:31
@Gixef: Megbeszéltük. Ha neked nem fontos az életed, a bukósisak csak egy kötelező nyűg és amúgy is csak a rendőr miatt hordod akkor vegyél az élelmiszerboltban vagy a piacon, nekem nekem és sokaknak inkább márkás és ellenőrzött minőség legyen a fejünkön amikor esetleg újra talajmintát veszünk.
Tahóblogot kéne csinálnom, azokból ugyanis több van, mint robogóból. Nem nagyon kéne szervezkednem, hogy írhassak valamiről. Rühellem a lábbal integető gyökereket. Már egy korábbi posztban kifejtettem, hogy lábbal nem kommunikálnak emberek. Még akkor is így van ez, ha pár…..
Mindannyian emlékszünk arra, amikor a Top Gear című műsorban Jeremy Clarkson hihetetlen büszke volt magára, mert a Nordschleife-n 10 percen belül körbe ért. Ez már magában meglepő volt, mert Jeremy - hiába csinálnak zseniális műsort - egy beképzelt, fakezű tahó. Sabine…..
Könnyed kis műsorunk Winkler és Pista mellett ezúttal Nínó Karottával, Dr.Göbölyössel és a Büszke Roncsautósok szellemi vezetőjével, Csikós Zsolttal jelentkezik.Mai műsorunk kommentposztja...
Ha Babetta, akkor mindenkinek a 207-es Linda-Babetta jut eszébe, mert aki annyira fiatal, hogy nem látta a Linda-sorozatot, az nagy eséllyel már nem tudja, mi az a Babetta. Az újabbik, már kétsebességes, röpsúlyos 210-es típus is igen népszerű volt nálunk, a segédmotor flotta nem…..
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A New Jersey-i Bloodmasters-brigád az, amelyik lényegében tesz mindenre. Leszarják a sztereotípiákat, a tömeg véleményét és a maguk szórakozásával törődnek. A fenti kép sokat mond legfrissebb videójukról: a végletekig nyers, őrült és egyszerű, ugyanakkor maximálisan…..
A csehek nem szeretnek idegeskedni. Legyen meg az egészséges középtempó, este a jó söröcske meg nakladaný hermelín – minden más mellékes. Ezt a képet is Csehországban lőtték. Úgy tűnik, a rendőrök sem stresszelnek azon, hogy a KTM-es nem a karjával, hanem az első…..
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..