Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renrol

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Hol lakik a magyar Obama? 2009.09.22 19:25:00
Azt hiszem kicsit elhamarkodott, és talán meggondolatlan felvetés volt Bajnai részéről a romák közül kikerülő magyar Obamáról beszélni. Tény, hogy a magyarországi cigányság integrációját el kell végre kezdeni. A kormány részéről felmerülő lehetőségek egyike, a…..
Tudtad? Napi fos (23. rész) 2009.09.14 20:10:00
 Az Országgyűlés hétfői ülésén 341 igen, ellenszavazat nélkül és 4 tartózkodás mellett leszavazta Seres Mária népszavazási kezdeményezését a képviselők költségtérítésével kapcsolatban. forrás: boon.hu  No lám csak, azért van amiben egyet tud érteni 341…..
Renrol 2009.09.21 22:50:19
@Évikati: megismersz még bennünket!! Zia, Garnela, gesa, Renrol,vera1944,Reallatas, ani57..... min dannyian átjöttünk, és mekkora szerencse, hgy éppen Veled találkoztunk :))))
"Döbbenet! Még 15601 nap és elfogy az olaj" címmel jelent meg ma reggel a pénzcentrum.hu-n egy elemző cikk Bajusz Péter aláírásával. A szerző elvégzett egy egyszerű osztást, s az eredményt tényként tette közzé. Miközben annak semmi köze a valósághoz. Azt gondolta,…..
 Hogy lehetek ennyire naiv? Gondoltam, ez még Magyarországon sem történhet meg. Úgy látszik tévedtem. A poszt folytatása előtt fontosnak tartom a következőket megjegyezni: „Ma már a csonvelőátültetés nem jár műtéti beavatkozással, ez a folyamat inkább…..
Fogadkozok már érted minden egyes nap, hogy teszek a bulvárra, egy leütést se ér meg az egész. Akkor se, ha ezt zabálják legszorgalmasabban a népek. De egyszerűen nem lehet elmenni mellette. Ahogy UL fogalmazott: az a jó, hogy Szerbiában a bulvár még tényleg megtörténik. Szóval az…..