Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacasz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bruttó hazai termék (GDP) 7,2 százalékkal csökkent 2009 harmadik negyedévében az egy évvel korábbihoz képest. Durva. Nagyon durva ... És: Az OTP 45,9 milliárd forintos konszolidált adózás utáni eredményt ért el 2009 harmadik negyedévében, ami 35 százalékkal magasabb az…..
Vastagbőr Adakozzon a Fidesz is! 2009.06.25 13:01:00
Egyre szánalmasabb ez a krízisalap körüli hercehurca, de az MSZP nem veszi, vagy nem akarja ezt észrevenni. Felcsuti Péter, a Bankszövetség elnöke, a Raiffeisen vezérigazgatója konkrétan azt mondta, hogy ez szép példája a populizmusnak, nagyon nehéz a helyén értékelni. "Azt,…..
Nem elég, hogy többszáz százalékos uzsorakamatot szed a késve fizető egyetemistáktól, a pécsi Hallgatói Pénzügyi Iroda azzal is megpróbálkozott, hogy az egyetem belső előírásait megszegve, jogtalanul eltiltson a vizsgázástól egy diákot. A hallgató korábban késett a…..
Nézzük meg, hogy írja le a Galgagyörkön történteket Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója és a Magyar Távirati Iroda, az ország első számú hírforrása, melynek tudósításait minden hazai médium használja (eleve érdekes, hogy egy MTI hír hogy lehet tele az "úgy…..
w Térfélcsere 2008.05.27 04:00:00
Kimegy az ember egy sörért félidőben, és mire visszaér, nem ismer rá a csapatokra. Nemrég még teljesen nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsány Ferenc a józan, reális, és az elkerülhetetlen áldozatokat el nem hallgató felelős hazafiság egyszemélyes élvonala, aki nem kertel, hanem…..