Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindigjózan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nincs annál kihívóbb mint amikor 3-4 sör körül meg kell szakítani az egyenes vonalú egyenletes mozgást (ülsz/állsz a kocsmában, és iszol), ki kell mozdulni az egyensúlyi állapotból és felkészülni a körülmények megváltozására.Számos vis major esemény vezethet ilyen…..
mindigjózan 2009.01.29 13:20:28
Engedjétek meg, hogy mint sörbarát-barátnő kommentáljam a leírtakat. sok mindenre magyarázatot ad nekem ez az oldal, amiket eddig vhogy soha nem sikerült megértenem. kezdve az uti sör fogalmával. mindig teljesen ki voltam akadva, hogy totálisan bebaszcsizva (hogy egy divatos szóval éljek) miért kell az oly régóta várt és egyben már nagyonis szükségszerű hazaútra még egy utolsó sört kézbe venni! eddig azt hittem, én töltöttem be a fontos vakvezető kutya titulust, aki helyes irányba terelte élete párját, mikor az a négysávos közepén rohant (előlem), természetesen rossz irányba, nehogy elvegyem tőle "söri-mörikéjét" és(s mint most megtudtam)az örömöt is. nem értettem, hogy miért kell a "söröcske"-elkobzásért úgy büntetnie, hogy (akár egy vadidegen városban is) képes volt otthagyni a megállóban kómában lévő barátjával vagy leugrani az utolsó pillanatban a buszról éjjel 4kor. tudtomon kívül megsértettem és elvettem tőle az iránytűjét, amely a hideg/meleg éjszakában az "otthon édes otthon" érzését táplálta benne-valószínűleg ezért is alszik el bárhol sörrel a kezében, legyen az kerítés, kocsibeálló, pad, lépcső, buszmegálló, taxi, hév, vagy az éjszakai járat, mellyel szunyókálva újra és újra körbejárhatja A túra vonalát.
köszönöm, h felnyitottátok a szemem, hogy nem kell aggódnom többet, hiszen most már tudom, mindig haza fog találni ha söröcskét szorongat lefagyott kis keze. s eddig is én csak a szükséges rossz voltam, akit a hazaúton el kellett viselnie...:D