Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RnR (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ma Reggel még csak pár napja indult, és már most olyan szinten unalmas, mintha húsz éve belefáradt, nikotintól meg koffeintől besárgult arcú műsorvezetők nyomnák nap mint nap. Ezért kell példát venni a Klubrádióról, ami időről időre azzal dobja fel a műsorait, hogy…..
A consumer generated content mostanában nagyon divatos dolog, az egyes ügyfelek szívesen dolgoztatják a fogyasztóikat, akik a kecsegtető díjak hatására vannak olyan vállalkozó kedvűek, hogy működjenek is ezek a kezdeményezések. Minél egyszerűbb és ötletesebb az, amit kérünk…..
RnR (törölt) 2009.10.05 19:42:11
Kiszel Tünde totálisan megéli a MyVip életérzést, miszerint ugathattok, csaholhattok, de ilyen rajok úgyse vagytok! Na kinek van megint 25 körüli palija? Na kinek? Naná, hogy a szép Tüncinek!! A Blikkről csentem ezt a nagyszerű hírt, köszönjük szépen A. Józsefnek, akinek mi ugyan…..
Újabb reklámdíjat nyert a Miniszterelnöki Hivatal esélyegyenlőségi kampánya. A Magyar Reklámkonferencia első estéjén osztották ki az Art Directors Club Hungary (ADCH) Mérleg nevű alkotói versenyének díjait. Ezen a versenyen Grand Prix-t, vagyis fődíjat a Miniszterelnöki…..
RnR (törölt) 2009.09.23 23:48:19
A filmkalózkodós évente 3 milliárd dollár veszteséget eredményez  stúdióknak, akik próbálnak ugyan küzdeni ez ellen, de nem sok eredményre jutottak eddig. A legnagyobb problémának azt tekintik, hogy a mozikban egyes nézők videókamerával felveszik a filmet, majd ezt feltöltik…..
A Watchmen bemutatását nagy hype előzte meg, szinte minden napra jutott valami új kép, videó, érdekesség a filmmel kapcsolatban és még a Fox vs. Warner per is a figyelem középpontjában tartotta a produkciót. Azonban hiába volt a nagy hírverés a film megbukott a mozikban, ám Zack…..
Aki unta a focit meg az esküvőket, az kap japánokat - bár ÁSÉS barátaink már megemlékeztek róluk a maguk sajátságos stílusukban, hogy tartsák meg jó szokásukat. Köszönet jár tomcseenak (modoros becenév?), aki szerintem sokakhoz hasonlóan egy önismereti tréning keretében adta…..
RnR (törölt) 2009.09.16 12:46:17
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..
Filmdroid Pokolba taszítva 2009.09.09 20:30:00
 Sam Raimi (Evil Dead, Pókember) gyermekké tesz minket. Visszaidézi legkorábbi félelmeinket a sötéttől, az árnyaktól, a furcsa hangoktól, a csúf boszorkáktól és patás ördögöktől, de ami a legfontosabb: az ismeretlentől.   Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy…..
Tegnap ahogy kiélesedett a Google Maps Monopoly (pontosabban: a Monopoly City Streets), közel kétmillió internetező egyből rá is akart rontani a játékra, és megvásárolni a legimpozánsabb, szívéhez legközelebb álló utcákat a világon. A globális-virtuális stipi-stopit…..
Vasárnap kiderült, hogy melyik az erősebb: az internet vagy az autópálya-építők elszántsága. Ahogy nyilvánvalóvá vált, hogy ezúttal nem masszív torrentrazzia okozza a hazai internetforgalom nagyarányú visszaesését, - a HUP és a twitterezők mellett - a Webisztán is azonnal…..