Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misikeszi

4 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most megint nem találok szavakat. A közéleti véna, a primitív grafika, az agyrohasztó koncepció és az ízléstelen seggmutogatás ügyes vegyítése a borzalmas képiccek trónjára emelték Gerit. Az Ismeretlen Művész annyira félénk, világtól elzárkózó típus, hogy mailt sem…..
The Joker néven garázdálkodó, és a hozzászólásai alapján a névadó képregényhőshöz hasonlóan megvadult elméjű kommentelőnk eresztette el minden idők legdurvább ószövetséges-logopédusos szóviccét: Ábelnek beszédhibája volt. Nem tudta kimondani a "k" betűt.…..
misikeszi 2009.02.18 00:48:22
@bedoboember: Káin: - Te Ábel, aggyá má' egy d-arab papírt!
Ábel: hagyd má ott, ne te légy a zelső skótt!
Alig merem idekopizni Robee platina fokozatú bestoffostalicska válaszát az álkérdésre. Alig, de mégis:Gávölgyi János..
misikeszi 2009.02.18 00:44:15
@wordjoke: én dönök, te dönsz, ő dön (Karinthy) -
má csak aszt kell tyisztázni:
én vok sirosbb, vaty te?
Grassfield vagy francia- vagy magyarszakos lehet, más nem is tudná megfejteni ezt a finoman aktualizáló, a nacionalizmus témakörére abszolúte nem érzékenyen reagáló képviccet, hiszen föl kell ismerni hozzá a jobb felső szekcióban látható, régen halott embert. A megfejtés eleje a…..
misikeszi 2009.02.18 00:35:10
Észrevettétek, hogy aktuális béna viccünk tárgya, a közepesen ismert kereskedelmi tévés műsorvezető az Ember Akinek Mindig Photoshoppal Felrakottnak Néz Ki a Feje, bármilyen fotón lássuk is? Na itt aztán végképp. Kd agyát a jelek szerint megették a reklámok, ezért alkotta meg…..
Bandy, a világ egyik legrémesebb szóviccelője, a fostalicska stílus kilencdanos mestere természetesen lüktető közéleti vénával is bír, íme két visszataszító példa:Melyik erős dohányos személy köthető a Tisztelet TársaságáhozHát, a Slukk Andor.Mit kérdez a tájszólással…..
misikeszi 2009.02.18 00:22:59
@Messidor: Bánk fején pe-turbán...tu bi, Or -nat- bán...
misikeszi 2009.02.18 00:25:01
@Bisztő Gyalla: a Grósz-tatát a tatai urológián némi ma-
tatás után prósz-tatára "keresztelték"...
Bevallom, az utóbbi hetekben egy kicsit zavarban voltam. Feltűnt ugyanis egy olvasó, aki naponta 10-15 levelet küldött a postaládánkba. "Valami majom, aki viccoldalakról másolgat lerágott csontokat oszt beküldi nekünk, mint korábban annyian" - mondtam magamban, mint utóbb…..
dolgok Képrejtvény 2009.01.12 09:59:00
Magasfoku inteligenciát és problémamegoldó dolgokat igényel az, hogy a most bemutatásra kerülő képrejtvényt megfejcsék, valamint a matematikai dolgokba is járatosnak kell lenni, mer különben nem tuggyák megoldani az enberek.  paralelepipidóm    ..
Íme a XXI. század magyar gimnazistája: ivás vagy tanulás helyett internetezik, ráadásul Napi Borzasztó Szóviccet olvas, no és ocsmány, rettenetes képviccekkel sokkolja  a nagyobbakat. Íme E képes levele, a "megoldást" legalul közöljük. 19 éves vagyok gimnazista…..
Vagyis nem is annyira kreacionisták, inkább intelligenstervezettség-hivők, hogy egészen pontosak legyünk. A képet az Intelligens tervezés: egy életrevaló elmélet című könyből fotóztam ki, ezzel nyit egy…..
Az még oké lenne, ha csak csecsemőket rabolnának el és megbecstelenítenék nőrokonainkat, de nekik ez sem elég, ők viccelni akarnak. Na, ezt már Nem! Hogy miért állok a varsói gyors elé? Hát ezért, a tettes ezúttal Ince:Melyik munkamániás vízi élőlénynek okozta saját vesztét…..
misikeszi-blog mese 2009.02.11 13:38:51
  Bevezető „mese” Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy városi nevű, de falusi származású lelkész, akit a Bódva patak sodort le a hegyek közül. Volt neki egy szem, későn kelt baromfija – mert első házasságából való egy szem Ágikáját…..
misikeszi-blog aSzakramentumát ! 2009.02.11 01:56:00
Zsolt. 64.  A karmesternek: Dávid zsoltára.Hallgasd meg, Istenem, panaszkodó szavamat! Óvd meg életemet, mert ellenség rettent! Védj meg a gonoszok ármánykodásától, a gonosztevők dühöngésétől! Élesítik nyelvüket, mint a kardot, sértő szavaikkal célba vesznek, mint…..
misikeszi-blog HOppÁ! 2009.02.10 23:22:00
  Isten Kegyelmes Keze Cselekedni a jót magáért a Jóért...   Ember-sorsunk egyik legszebb, legszentebb – és talán cserébe(?!) a l e g n e h e z e b b ! - leckéje: megtanulni a jót magáért a Jóért cselekedni. Sírva áll egy zsidó nő a szentéletű…..
  Rövid Tanulmány”(?) Ott próbálok először belecsapni a ketchupba, hogy a filozófia és a tudomány – saját történetét is figyelembe véve – többé-kevésbé tisztában volt/legalább v.milyen szinten ismerte és ismertette az emberi gondolkodás,…..
Az igazán fárasztó nagybácsi-unokaöcs-humor kedvelt céltáblája a végbélnyílás. Csak azért, hogy ne felejtsétek el, mennyire fárasztó ez a viccfajta, beteszem blogunk legendás figurájának, Bisztő Gyallának frissen beküldött trágár förmedvényét: Hogy hívják azt a seggbe…..
És a Rettenetes Hibridnek mi volt az első életjelensége? Pusztító képviccet küldött a Napi Borzasztó Szóviccnek! Egyszerre vagyunk büszkék és ijedtek. Ti is azok lesztek, ha megtudjátok a megoldást.       Szondi két uploadja és azoknak, akik régen olvasták,…..
Polisztirol - süti el Greg a klasszikust, de hiába kér elnézést, mi nem adunk belőle. Mindennek van azért határa...
misikeszi 2009.01.29 11:16:23
@Bisztő Gyalla: legginkáb a zér, nehonymá ijjen vicekett monyjanak!!!