Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icemami

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joggal ért bennünket olvasói kritika amiatt, hogy elhanyagoljuk az alsóházat, igyekszünk jóvátenni hibánkat. Annál inkább, hogy vasárnap este az ötödik hely szempontjából fontos mérkőzést játszott a Miskolc és az FTC, nem kevesebb, mint 1200 néző előtt. A miskolci csarnokba…..
icemami 2009.03.16 10:29:54
@szorgalmas: Rosszul tudja.Magával ellentétben én nem vagyok gonosz viszont az igazságtalanságot nem szeretem és főleg nem mások lenézését.Vitatkozni meg nem szeretnék távol álljon töllem.A véleményemet meg talán elmondhatom a maga engedéje nélkül is.Mert az kiderült 2 mondatából szorgalmasan le tud nézni mindenkit aki nem úgy gondolkodik mint maga.
icemami 2009.03.16 10:18:13
@szorgalmas: Hogy jön ide Jánosi kit érdekel mit fog csinálni.Nem kell a mellébeszéd neked se.Még jó ,hogy nem te döntöd el ki merre tovább holnap.
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
icemami 2009.01.29 20:03:41
@cicero77: Ez így igaz ahogy mondod.De úgy érzem és tudom azért van bőven kivétel most is és mindig is volt.Ezért fejlődtünk tovább.Azért talán a többség ilyen "remélem".Gondolom a gyerekének senki se akar rosszat én biztos nem.De még a másénak sem.Én örülök minden gyerek sikerének.Az legfőképpen az Ő érdeme.És persze a családjáé.Nincs is attól jobb mikor a gyereked örül nem?
icemami 2009.01.29 20:19:00
@cicero77: Nem mi hanem ez a világ.De ebben élünk éppen ezért kell nekünk a legjobb tudásunk szerint felnevelni őket.Az erőszak erőszakot szül a primitívség primitívséget.Tegyünk ellenne Ők ne legyenek ilyenek mert ha mégis így lesz akkor mondhatod,hogy mi vagyunk a hibásak.