Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Energon

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alapkőletételnek már több mint tíz éve, de körforgalom máig nem épült a 10-es főút és az Ürömi út találkozásánál lévő lámpás kereszteződés helyére. Hosszú évek óta mondják, hogy a helyzet tarthatatlan, megoldás helyett azonban máig csak ígéretek…..
Energon 2013.10.10 17:59:42
@GYUSZI BACSl:
Nagyon helyes, pont az ilyen emberekre lesz szükség, hogy megfizessék majd az 1000forintos benzint (és jó sokat adózzanak utána !), én meg majd inkább olvasok, nézek filmet a kényelmes és meleg vonaton, ahelyett, hogy araszolnék, vezetésre kellene figyelnem, idegeskednem.
Vitathatatlan, hogy nem tiszta, de feltalálták a váltóruhát és a kézmosást.

Javaslom a dohányzást és az alkohol fogyasztást is, minden adóforint jól jön az államkasszába.

Nem, nincs közöm a környezetvédőkhöz.
Szerintem nincs köztünk olyan, akinek még nem kellett fényezést javíttatnia. Ismerjük, hogy megy ez. A legkisebb javításra is napok mehetnek rá, de nem is ez a legnagyobb baj. Egy-egy elem fényezése szakszervizben akár 60-80 000 forintba is kerülhet, speciális esetekben még többe.…..
Ez a jól ismert Hyundai csomag, de hogy ne legyen olyan unalmas, ebből most kihagytuk a hátizsákot és a világító kártyát. Ebben a posztban egy jó meleg polár pulcsi, 2 db póló és egy egér keresi a gazdáját. (XXL méret) Kérdés: Milyen feliratú szponzorsapkában nyilatkozik a…..
Energon 2010.12.11 16:51:08
A gyanúzöld a zöld egy olyan árnyalata, melyre nem tudjuk egyértelműen ráfogni, hogy zöld. Van valami másik szín, ami ugyan nem domináns, de éppen egy picit bekavar. Na ilyen gyanúzöld volt a Green Taxi sajtótájékoztatója is, melyről a Hiéna ezt a vízórát nyúlta le. Bizony,…..
Energon 2010.12.11 16:40:41
Energon 2010.12.11 16:41:52
Ellenőrző Jó-e a Waldorf? 2010.04.20 08:00:00
Elod72 kisebbik lánya iskolaválasztás előtt áll és elgondolkoztak azon, hogy egy Waldorf iskolába íratják. Szimpatikusnak tartják, hogy rögtön két idegennyelvet tanulnak az elsősök és fontosabbak az értékelésnél a tánchoz, vagy képzőművészethez kapcsolódó képességek.…..
Energon 2010.04.20 21:07:53
Nem olvastam végig a 384 hozzászólást, de furcsának tartom, hogy olyanok nyilatkoznak akik hallottak már olyanról akinek a nagybátyjának a nagynénje.....
Azt sem tartom mérvadónak ha egy magántanár nyilatkozik, ugyanis hozzá nyilvánvalóan a problémásabb egyedek fordulnak.
Én waldorfba jártam oviba, általánosba, gimmibe. Mondanom sem kell nem sokra tartottam (elég kritikus vagyok) amíg ki nem derült számomra, hogy a többi hely rosszabb. Az elit iskolák persze nem, de azok meg finoman szólva nem emberbarátok.
Mellesleg mérnöknek készülök.... (jé ember lesz belőlem!)
Minden csak elhatározás kérdése. A waldorf ad egy nézetet de nem kell túlmisztifikálni az iskolát, normális gyerekek járnak oda, sokkal normálisabbak és szociálisabbak mint az állami iskolákba.
A 13. év arra való, hogy felhozzák a gyerekeket a többiek szintjére, mivel a sok művészeti óra miatt lemaradnak a többi iskolához képest. Hogy kinek mennyire sikerül ez a felzárkózás az saját magán múlik de az érettségi eredmények átlagon felüliek és a bukás is nagyon ritka.
Nincs más mondandóm, jelentkezés előtt fel kell keresni az iskolát, hogy tartsanak egy ismertetőt, hívjanak volt diákot akit lehet faggatni és ha rámenős az ember akkor megteszik (ilyet melyik másik iskolában érhet el az ember?).
Erről van szó kérem...
Teleírták sületlenségekkel az előttem szólók, én meg lehet, hogy érdemben szóltam hozzá a témához, de idáig már nem jut el a kedves post író..
További szép napot!

Energon
Energon 2010.04.20 21:12:34
@Siena: Ilyesmi bárhol máshol is megesik. Abszolút közösség függő. Öcsém ösztályába is jár egy... (hát nevezzük férges almának) aki annyira rosszindulatú, gyűlölködő aljas kis disznó, hogy megfertőzi a többieket és az egész osztályban tönkremegy emiatt a légkör.
Matek az megint más dolog. Bátyám tanára nagyon jó volt, az enyém nagyon rossz. Tanár függő. Kár általánosítani.
Energon 2010.04.20 21:19:09
@üvöltő dervis: Ha szereti az ilyen dolgokat akkor neki ilyen helyre kellene mennie. Kár a tanítóra fogni a nevelési kérdéseket, ha otthon meg van nevelve a gyerek akkor bármilyen tanítónő alatt jól tud majd dolgozni. Nem azért rakjuk be az iskolába a gyereket, hogy majd készen, megnevelve kivegyük. Én is tapasztaltam, hogy egyeseknek ez a céljuk egy jó iskolával, de már nem a 19.századi angliában élünk.
Ha hiperaktív a gyerek vagy tényleg nehezen kezelhető akkor is be lehet rakni ilyen iskolába csak ne várjunk tőle csodát.
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
Energon 2010.02.05 20:03:12
hát nem akarok tippeket adni, de a jelenlegi helyzetet és a munkakör szagát figyelembe véve egy ilyen szivatós munkáért valahol 130-200 között fizetnek manapság. Ez elég nagy intervallum, függ a régiótól, cégtől és a palimadártól.
Ez a "mondj egy számot, az lesz a fizetésed" taktika régi bevált szokás, nem szabad túl alacsonyat mondani, mert az ember megbánja és nem fog sokáig ott maradni kevés pénzért. Nekem volt olyan munkahelyem ahol elég jól fizettek de ennek ellenére nem maradtam ott mert az elvárás az volt, hogy két ember munkáját végezzem. Szó szerint. xarni nem volt ideje az embernek, tiszta idegbeteg volt mindenki.. ezt hívják rabszolgatartásnak. A cím éppen ezért nem annyira vicces mint amennyire valódi.
Tehát nem éri meg keveset mondani és csak az fogja bírni aki kitartó, bírja a strapát, stb.
Én nem hiszem, hogy bevállalnán 200 alatt. A saját hibájából tanul az ember. én már léptem szarba. jó nagy volt. és büdös is. nem vágyom rá még egyszer.
Sok közgázgyík hadakozik a tudásával, had tegyek hozzá én is egy dolgot: közgazdaságtan alapjai közt szerepel,hogy a munkavállaló pénzért áruba bocsájtja a munkáját. Ahogy nő az általa vállalt munkaidő, úgy várja el a fizetés növekedését is. Mert a munkavállaló szabadideje pénz és minél kevesebb van neki annál értékesebb lesz. Egy idő után nem "ad el" (dolgozik)többet, hanem megtartja magának, mert fontosabbnak érzi mint a pénzt. triviális dolog de elgondolkodtató. gondolkodjon el rajta mindenki mennyit ér a szabadideje és az amit gályázik mennyire van arányba a fizetésével.
remélem azért nem indul meg az országban hétfő reggel tömeges felmondás :):)
Szögezzük le az elején. Az előbb bejött a dolgozóba az Éva, a feleségem és aranyvasárnap ide vagy oda a májfunkcióim azonnali és átfogó kivizsgálását akarta elrendelni. Annyira sárga vagyok az irigységtől. Azt hiszem, azt ismert univerzumban és azon kívül nincs klasszabb…..
Energon 2009.12.20 23:46:34
@matyii46: Mindig élvezet számomra azt látni, hogy egyesekből mennyire hiányzik az önuralom. néha jól esik szánakozni ugyanis.
Nem vagyok porsche bzi,de gondolom öreg (vén) barátom, hogy a csóka akit emlegettél az özönvíz előtti időkben nagy király lehetett. Sajnos a dínók elpatkoltak, a porschék nem rallyra valók és az általad említett hapsika sem hiszem, hogy rallyban érte el a sikereit porschéval, mert mint a cikk írója is írta, arra tulajdonképpen alkalmatlan és valószínűleg noé bárkájával is hatékonyabban lehet rallyzni mint a porschéval.
Az ürge tud-tud, de nem egy helyen végzett terepmunkálatokat, nem nézem meg megint, de ha jól rémlik meg is pördült, amit nem illik. 400 paci ide 400 oda ő ezt csinálja, nekem és valószínűleg olyan 5,9 milliárd embernek pedig soha életbe nem lesz lehetősége hasonló helyzetbe kerülni, még csak esélyt se kapni,, sőtt még csak egy porschéba se ülni úgyhogy köszönöm hogy emlékeztettél nyomoromra, nagy vitéz vagy, attól függetlenül még mindig őt tartom a legbénábbnak a fentiek közül és megmerem kockáztatni hogy lenne a földön pár százezer ember aki simán kenterbe verné ha lenne saját porchéja. Lehet, hogy több millióan is lennének (6 milliárdból ki tudja mennyi a tehetség), de sosem fogjuk megtudni nemdebár.
Az mindenesetre igazán megnyugtatott hogy abszurdisztánban egyes ürgepásztorok merik venni a bátorságot hogy interneten keresztül név nélkül szapuljanak, mert nem értenek velem egyet. Gratulálok, veregesd meg a válladat a nevemben.
Jogom van ide írni, én leírta a véleményemet és nem érdekel ezentúl a tiéd. Amit írtam fenntartom, én is kipróbálnám ezt, ha neked van egy szivesen ronccsá töröm miközben gyakorlom a 160fokos kanyarokat. ígérem nem fogom magamat kímélni :)
Üres az íróasztal sarka? A kongó vitrinben csak a pormacskák hancúroznak? Töltse ki a teret egy 1:12 méretarányú KTM-makettel. Kérdésünk: melyik városban gyártották azt a kipufogót, amelyet az MX1 világbajnoki ezüstérmes Max Nagl tiszteletére készült replika KTM 450 SX-F…..
Egy szokásos történet a sodródó a lányról, a reménykedő fiúról, a reménytelen jövőről és az őrjítő fájdalomról, ami megmarad a szívben. Az én levelemben nem lesz sem érdekes lekoptató szöveg, sem igazán megalázó szakítás, csak egy - számomra mindenképpen - érdekes…..
Energon 2009.09.04 11:34:42
Háááh irgumburgum a posztolóknak....
Tudom hogy ezt úgyis csak az igazán "elvetemültek" olvassák el, magamból indulok ki, én is csak az első 10-et olvastam el, meg a közepéről 3-at....

Nem értem miért kell a postírót lehurrogni, lehülyézni állandó rendszerességgel (szinte minden új storynál ez van), osztani az észt, adni a nagy tapasztalt, mindenttudó, kemény figurát. Mintha ő nem lett volna fiatal, sosem hibázott volna.... Az ide bekerülő postok nagyrésze érett felnőttektől ered, jó részében mégis hibázik az alany.

A postíró átmegy valami számára igazán megrázón, és akkor mit olvas itt a kommentekből ? az első hozzászólók többsége lehülyézi, utána meg a blogfüggők elkezdik teledumálni a magánéletükkel. Biztos nagyon élvezik, de (ahogy észrevettem a legtöbb új storynál) 200 hozzászólásból jó ha 30-40 kapcsolódhat a témához, ha véletlenül érdekel is valakit milyen kapcsolódó hozzászólást írtak, az szabotálva van a sok zöldséggel ami bevegyül közé.

Tudom, röhejes vagyok, mindek élek, stb. Ez a zsigerből jövő támadás is elég gyakori, ez sem volt régen. Azóta van ez, hogy fűnek-fának van nete. Nem mondom, hogy ez baj, a baj az, hogy egyesek munka helyett lógnak az ilyen blogokon, mások annyira idegbetegek, vagy csökkent értelműek, hogy mások lehurrogásában élik ki magukat, névtelenül, személytelenül az ilyen blogokon. Nekik orvoshoz kellene fordulniuk.

De visszatérve ehhez a konkrét posthoz... Senki ne mondja nekem, hogy sosem került bizonytalan ám annál romantikusabb, térdmegremegtetős helyzetbe... Amikor sejtette, hogy rossz lesz a vég, de reménykedett, mert mi van ha mégsem.... Akkor lehet, hogy olyas valakit szalaszt el akihez foghatót többet nem talál.
Utólag okos lenni... Utólag én is tudok okos lenni, engem is megtépáztak már nem egy különös "szakítással", utólag könnyű a jeleket értelmezni, de ha közben teszed... Akkor paranoiássá válhatsz....

A mondanivalóm lényege, hogy óvatosan a story megírójával, (sokszor lelkisérült) emberekkel, zöldséget jó lenne kihagyni, hiszen ha már megosztotta a történetét, talán kíváncsi lenne a kommentekre is..... de ez így káosz.
Bocsánat, hogy pont ehhez a posthoz írtam itt még átlagon felül témába vágnak a hozzászólások, de ez a legfrissebb, gondoltam hova ha nem ide....

minden jót, bye
Belsőség Move to the city 2009.09.01 20:20:00
Bizony ám, a Guns n' Roses klasszikusa teljesen helyénvaló bár a költözéshez nem kellett lenyúlni anyánk autóját és az öreg hitelkártyáját, elég volt csupán bedobozolni motyónkat és matricát biggyeszteni mindenre, amit meg akartunk tartani. A költöztetők elvitték, de csak…..
A szakítás oka: a kávé. Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem. Szabadságomért feláldozom szerelmemet. Bazmeg Petőfi. Kedves Szakítós blog egy pár éves szakításomat szeretném megosztani, aminek ez az első része. Igazából ez nem olyan súlyos és drámai, inkább a szöveg…..
Melissa Grayn blogja A hétvégém 2009.01.05 19:54:50
 Sya mindenkiA hétvége tök jól végződött, tegnap este anyum hozott haza egy új pulcsit, amit még szilveszter előtt mutattam neki. Előtte elég uncsi volt, mert vasánap egész délelőtt házikat írtam (eddig nem nagyon volt kedvem hozzá), aztán meg a gép előtt ültem (bár…..
 SziasztokTegnap egész éjjel megint a neten lógtam. Kicsit furcsa, hogy mennyien írnak, bár egy ismerősöm is azt mondta, hogy ha felregisztrálsz egy társkereső honlapra, akkor onnantól kezdve véged. Hát jah. Ma délelőtt moziztam egy barátnőmmel, megnéztük az Esti…..
Energon 2009.01.29 10:20:44
www.livevideo.com/video/61B7D58C8CFF41529DE88DEEDA06AD7B/bedtime-stories-hamster-tries.aspx

www.clevver.com/movies/video/227677/bedtime-stories-bugsy-tool-kit.html

Én nem láttam a filmet, de a trailer-ből kiderül, hogy Bugsy a neve. Videók vannak róla, de fotót én sem találtam.
Energon 2009.01.29 10:23:41
ja és :
tarskereso.lap.hu/
de szerintem inkább ne nézd meg, mert ha mindegyikre fel akarsz regisztrálni, akkor sok dolgod lesz :))