Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisbubi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben szereplő hármas elég jó alap ahhoz, hogy egy szép, drága és neves bringa legyen a szöveges matekpélda eredménye. A sokszorosTourgyőztes, rákbólfelépülő, sosemdoppingoló Armstrong művészi bringáiról már írtunk régebben, de akkor kihagytuk, hogy a britek egyik…..
Kedves Olvasóink! Elkészült pár banner és logó, amivel a Mindennapi Betevő megkezdte a terjeszkedést. Ha olvasol és szeretnél velünk linket cserélni, esetleg láttál valami érdekeset, vagy más hasonló együttműködésben gondolkodsz, akkor dobj egy emailt a címünkre és…..
Pár éve nagy sláger volt a Magic Eye könyv, aminek több részében kellett bandzsítani és a dolgok mögé látni, hogy a zűrzavaros képből kiemelkedjen a 3 dimenziós kép, mint a Csendes-óceánból a Hawaii szigetek a vulkanikus tevékenységnek köszönhetően. Szerintem elég sokan…..
Ma indul közös játékunk a német Naketanoval, aminek keretében 2 darab, nagyon színes és nagyon trendi felsőt sorsolunk ki a játékosok között! A legújabb, 2009-es tavaszi kollekció folytatja a Naketano sportos, de nagyon nőies vonalát, színeivel feldobva a néha még szürke napokat…..
Kalligráfiának a (görög καλλος kallos „szépség” + γραφος grafosz „írás” szavakból) a díszes, szép kézírást, annak művészi fokú gyakorlását nevezik. Ráadásul napjainkban mintha…..
kisbubi 2009.03.15 18:18:55
A csúcstechnika már a ruháinkon is megjelenik, ennek egyik példája ez a világító csíkokkal felszerelt felső. A sötétben lumináló felső újratölthető bármikor és futóknak és bicikliseknek, vagy csak éjszakai diszkópatkányoknak jó lehet, bár az áráról nem tudok…..
A végtagtörés elég kellemetlen dolog, utána meg főleg az, amikor a huszadik ismerősöd is azt kérdi: hogy történt? Nos, az unalmas okfejtést megelőzendő, ezek az orvosi kiegészítők frappáns magyarázattal szolgálnak a legtöbb esetre, így nem kell feltenned mások előtt folyton…..