Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tweety.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
Félrefordítások A balek 2009.01.29 21:00:00
Kilfenora beküldése annyira megtetszett, hogy soron kívül teszem ki. Hugh Laurie (igen, ő Dr House) The Gun Seller című könyve a téma, ami nálunk A balek címen jelent meg. Ezúton is szeretnék gratulálni a Kelly Kiadónak, hogy ilyen minőségi munkát sikerült megjelentetniük. Több…..
Tweety. 2009.01.30 08:28:05
@TPZ: Igen! Az is egy érdekes eset. A novellák öncélúak, és némelyiknek semmi mondanivalója nincs.
Az Ez a világ, aztán a tűzijáték c. számomra pl. teljesen érthetetlen. A Határozott figyelmeztetés... -t pedig úgy ahogy van kihagytam, mert untatott. A 14 novellából talán ha 4 tetszett... :(
Az alábbi eset is egy autó-állat különös kapcsolatról szól. Ha az ügyből ha tárgyalás lenne, biztos, hogy bírósági tudósítót küldene a Zugügyvéd.  Tisztelt Zugügyvéd! Talán esetünk egyedi, kérem ha módjában áll segítsen. Kérem foglaljon állást az…..
Tweety. 2009.01.29 08:39:49
@wado: Dolgoztam bank olyan osztályán, ahol a gépkocsik káreseményeit kezeltük. Jött olyan ügyfél, aki azt jelentette be, hogy mókusok rágták szét a kocsit, szintén pár nap alatt. (vezetékeket, a hátsó ülésbe pedig vackot csináltak maguknak)
Neki is csak a cascoja kártalanított... Az ÁNTSZ nem rossz ötlet. Egy próbát megér!